Kicsit több komolyságot T.tagság!
Ezen a helyen azokat a korrekt információkat mutatjuk be, amiket egy autóvásárlásnál mint POZITÍVUM figyelembe kell venni a Lacetti esetén. Mellesleg kompenzálni a problémák miatti nyavalygásunkat, hogy az idelátogató, de (még) nem Lacetti tulajdonosok objektívabb képet kapjanak. A hivatalos közleménynek ezennel vége
ÉN MIÉRT szerettem meg Rómeót? (fogalmazás pár mondatban írta mint fenn;D)
Az alábbi autókat vettem számításba vásárlási szándékom felburjánzásakor:
Skoda Octavia, Nissan Almera, Opel Astra, Dacia, Renault Thalia, Daewoo Nubira, ill. ránéztem a Ford, Toyota, kínálatra is.
Ebből az ilusztris társaságból mindössze az Octavia, Nubira tudott olyan ár és érték arányt felmutatni (ami számomra roppant fontos!) ami vásárlásra ösztönzött volna.
Az ár lehetőség adott volt ill. biztosítás és adók is maximált bevállalással: Octavia,Dacia,Nubira
Az értéket egy kicsit megmagyarázom saját elgondolásom szerint:
be kell, hogy férjek KÉNYELMESEN előre és hátra mint egy átlagos ember (182cm,100kg)-Octavia,Almera,Dacia,Nubira
semmi KIFORRATLAN extra kütyü, áttekinthető kezelés - Octavia,Nubira
csendes, nem széthajtós motor, elviselhető FOGYASZTÁS hozzávaló LE-vel - Almera,Dacia,Nubira
praktikus dolgok megoldások, amik VALÓBAN kellenek - Octavia,Nubira
A Skoda jelentősen drágult és érdemi kedvezmény kicsikarni nem tudtam valamint a Nubira ára nem volt akciós, de a Lacettié igen és még alkudni is tudtam, így olyan kedvező ár/érték áll elő ami eldöntötte a vásárlást.
A használat során jöttem rá:
tetszik a motor 2000 frodulatig dizeles cirkáló, 3000 felett meg kis méregzsák pedig csak 1,4s
ha a család alszik benne,mert csendes -akkor 1-200km után pihenten ébrednek
a páraszellőzés és a fűtés szuper, emellett könnyű takarítani
a szévédőbe beépített antenna kényelme isteni és nem lopják,törik le
nagyon sokáig (mig el nem szaporodott a létszám) megbámulták, érdeklődtek mert SZÉP
senki nem irigyeli ennek ellenére és most senki nem jelentett fel
hogy új autóm van
nem kell Audi mellett parkolnom, hogy visszaérve ott legyen ahol hagytam
az új autó hibái 6hó alatt kijöttek azóta panaszmenetesen használom - tankolj és utazz
nem tudom törvényszerű-e, de aki Lacettit vett az NORMÁLIS fazon, jó arc, stb egyszóval szimpik a (márkaés)tipus társak
van több olyan márkaszervíz, ahol korrekten, segítő szándékkal vannak az ügyfél felé
------------egyenlőre ennyi----- folyt köv