Stocz
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. Október 08. - 17:55:20 » |
|
Sztem addíg nem bírjuk ki. Ja, legyen Ladigidi a programfelelős! Ez a tali is az ő javaslatára indult. Van egy-két ötlet a fejemben, de ezek elég nagy szabásúak, talán még koraiak. Előbb essünk túl még néhány ilyen rövid talin, de egyre nagyobb számban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. Október 08. - 18:26:40 » |
|
Sztem addíg nem bírjuk ki. Ja, legyen Ladigidi a programfelelős! Ez a tali is az ő javaslatára indult. Van egy-két ötlet a fejemben, de ezek elég nagy szabásúak, talán még koraiak. Előbb essünk túl még néhány ilyen rövid talin, de egyre nagyobb számban! Kérem figyelembe venni, hogy - a legfrissebb infóim szerint - én ovember 20-a és március 21-e között szokásos évi szabadságvesztésemet töltöm = dolgozom. Azért lélekben veletek leszek!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. Október 08. - 19:14:08 » |
|
Sziasztok.
A Párom mondott egy egész jó ötletet, a következő találkozó szinhelye ügyében. A hajógyári szigetet említette, no meg hogy szép nagy parkoló van mindjárt a bejátatánál. Még több lacsi is elfér, persze ha bővül a népes csapat. Van ott még sok szép nagy zöld mező is a családnak játszani, focizni, kirándulni.
Üdv: ladlac
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. Október 08. - 21:22:56 » |
|
Jól néztek ki a képen a Lacsik együtt. Remélem legközelebb én is mehetek....Csak ne lenne oda-vissza 5 óra az út
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. Október 08. - 21:27:32 » |
|
Sztem addíg nem bírjuk ki. Ja, legyen Ladigidi a programfelelős! Ez a tali is az ő javaslatára indult. Van egy-két ötlet a fejemben, de ezek elég nagy szabásúak, talán még koraiak. Előbb essünk túl még néhány ilyen rövid talin, de egyre nagyobb számban! Az egy-két ötlet a fejedben korai, vagy koreai? :-))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. Október 08. - 21:30:27 » |
|
Jól néztek ki a képen a Lacsik együtt. Remélem legközelebb én is mehetek....Csak ne lenne oda-vissza 5 óra az út Majd próbáljuk megfűzni őket, hogy kissé közelebbre tervezzék a talit, aztán akkor feltekerünk te a nyolcason én a déli parton. Ha nem kell egészen Pestig menni, akár előbb is összejöhet a buli részemről! Vagy akár össze is beszélhetünk és útbaejtesz engem, majd együtt felvonulunk a drága M7-en! :-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. Október 08. - 21:48:39 » |
|
Jól néztek ki a képen a Lacsik együtt. Remélem legközelebb én is mehetek....Csak ne lenne oda-vissza 5 óra az út Majd próbáljuk megfűzni őket, hogy kissé közelebbre tervezzék a talit, aztán akkor feltekerünk te a nyolcason én a déli parton. Ha nem kell egészen Pestig menni, akár előbb is összejöhet a buli részemről! Vagy akár össze is beszélhetünk és útbaejtesz engem, majd együtt felvonulunk a drága M7-en! :-) Jó ötlet! Mondjuk pár éve voltam a kaposújlaki talin...na az sincs közel Egy ilyen bp-i összröfföt meg max összekötök rokonlátogatással, vagy viszem őket is
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. Október 09. - 11:08:58 » |
|
Az egy-két ötlet a fejedben korai, vagy koreai? :-))
ez a szójáték az én fejemben is megfordult, miután leírtam. Szomorú lennék, ha az ötleteim koreai (minőségűek) lennének. De ezt megítélni nem az én feladatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. Október 09. - 15:33:20 » |
|
ez a szójáték az én fejemben is megfordult, miután leírtam. Szomorú lennék, ha az ötleteim koreai (minőségűek) lennének. De ezt megítélni nem az én feladatom. Akkor itt egy koreai minőségű :Vad a spark
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. Október 09. - 17:09:44 » |
|
Jopek! Gratulálok, erre a szóviccre bejáratos lettél! Tényleg szellemes a koreaival együtt. Stocz! Egyébként célozhatnál az ötleteidre, persze finoman, hogy kezdjünk örülni a nagyobb szabású későbbi taliknak. Cikizés ide-oda, bármiféle jó ötletre vevő vagyok, és a szervezésben is szívesen kiveszem részem. Azért persze a földkörüli túrautazást még későbbre kell tennünk, de akkor majd legalább jobb minőségű benzinnel rekordfogyasztásokat produkálunk. /Éhes disznó.../ Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. November 05. - 08:16:58 » |
|
ez a szójáték az én fejemben is megfordult, miután leírtam. Szomorú lennék, ha az ötleteim koreai (minőségűek) lennének. De ezt megítélni nem az én feladatom. Akkor itt egy koreai minőségű :Vad a spark Kis módosítás jutott eszembe, bocs az önzésért: Vad a shark
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|