ladlac
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Január 14. - 20:11:47 » |
|
Úgy olvasom, sokan kicserélik a lejátszójukat MP3-asra. Én vettem a gyári cd-hez aux kábelt 2 eFt-ért, nekem ez olcsóbb megoldásnak tünt, mint fejegységet cserélni. ...és nem kell szerelni, átalakítókat felkutatni, rákötöm a sima MP3 lejátszómat és szól a zene... Én is ebben gondolkozom, de az AUX porthoz akkor is csak a kiszedésen keresztül lehet eljutni, nem? Sőt, igazából ilyen módon a telefonom kihangosítása is megoldódna, mivel olyan a headset csatlakozója, hogy bármilyen 3,5 jack-et rátudok kötni. Plusz ugye van benne egy 2Gb-os memkártya Telefon kihangosítónak sajna nem jó /próbáltam/ mert interferálnak egymással. Minden cellaváltásnál beleprüntyög a rádiódba. Ha nem hallasz jó felhangosítod. Ha hangos visszhangos lesz nagyon és nem értenek belőled semmit. Ha a hangszóró lábnál van, mikrofon napellenzőnél akkor még csak-csak... De közel sem egy hihangosító színvonala. Nem kell kivenni a rádiót, ha ügyes a szerelő és, kihúzza a csatlakozóját, mellé teszi az aux csatit és úgy visszadugja akkor úgy is müxik. Nem mondom hogy egyszerű. Alapvetően, mivel a teló csatlakozóján van a csatlakozó, csak a kábel hossza szab határokat, hogy hova teszem. Majd kísérletezem. Csak vegyek már kábelt!:) Akkor is prüttyög, ha a telóról MP3-at nyomatok? Mert az viszont úgy télleg nem vicces... Sajnos nekem püntyögött, mert közös negatív földet kapnak. Igaz, nekem töltötte a telómat is. Egy próbát megér. Ha nem, 5 eFt-ért lehet venni 1 Gigás MP3 playert és az is megteszi... /5+2 az 7 /ezért 1 giga tuti zene/. egy lemezre meg csak 650 v. 700 Mega fér. Nekem ez jött be. Nem kellett bántani a kormányról vezérelhetőséget. TP adásnál átkapcsol, utána vissza.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Január 14. - 20:31:20 » |
|
...5 eFt-ért lehet venni 1 Gigás MP3 playert és az is megteszi... Nem kellett bántani a kormányról vezérelhetőséget. TP adásnál átkapcsol, utána vissza.
A lejátszó nem gáz, van egy 512-es, nem hiszem, hogy veszek mellé még egyet. A kormány vezérlés szintén nem, mert nincs!:) A TP-t vágom, az CD-nél is ua., csak itt nem fogja pause-ra tenni. Télleg! A kábel sima RCA-jack? Vagy specó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Január 14. - 20:40:05 » |
|
Marketinges létemre gondolhattam volna, hogy speciális illesztője van! Mindig is szerettem az ilyet, nehogy már más is jó legyen hozzá, vagy máshoz is jó legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Január 14. - 20:53:31 » |
|
Marketinges létemre gondolhattam volna, hogy speciális illesztője van! Mindig is szerettem az ilyet, nehogy már más is jó legyen hozzá, vagy máshoz is jó legyen. Viszont álltalában a Blauknak ilyen. Utána meg jöhet a hangszoró bővítés. 4-ről 6-ra, vagy 6-ról 8-ra, vagy egyből 4-ről 8-ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Január 15. - 08:09:14 » |
|
MP3? Minek? A minöség rovására több órányi zene? Hülyeség! Inkább a minőség! A bakelit az igazi dinamikus hangzás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Január 15. - 08:22:56 » |
|
MP3? Minek? A minöség rovására több órányi zene? Hülyeség! Inkább a minőség! A bakelit az igazi dinamikus hangzás.
Igazad van. Csak menetközben nehéz a barázdában tartani a tűt. Nagyon rá kell tekerni az ellensúlyt. Csak lássuk be, most itten kocsizunk kérem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Január 15. - 10:13:34 » |
|
Igazad van. Csak menetközben nehéz a barázdában tartani a tűt. Nagyon rá kell tekerni az ellensúlyt. Csak lássuk be, most itten kocsizunk kérem! Az autós lemezjátszóról majd töltök fel egy képet! A Philips anno megcsinálta!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piercingsen
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Január 15. - 18:25:54 » |
|
Giovanni! A Te gyári rádiódon hány csatlakozás volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Január 15. - 18:49:32 » |
|
Giovanni! A Te gyári rádiódon hány csatlakozás volt?
Nem tudom mire gondolsz konkrétan. Annyi csati van, mint a galériámban a képen.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Január 15. - 22:10:27 » |
|
A Philips autós lemezjátszó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Január 15. - 22:21:26 » |
|
Esetleg beépíthető a gyári 2DIN-es helyére?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Január 15. - 22:24:22 » |
|
Esetleg beépíthető a gyári 2DIN-es helyére? Hogynepersze, a lemeztárral együtt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Január 20. - 19:12:13 » |
|
Találtam egy Chevy kompatibilis 2DIN-es fejegységet. Gondolom Lacettihez is jó. Kenwood QDD501
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Január 20. - 19:19:09 » |
|
Találtam egy Chevy kompatibilis 2DIN-es fejegységet. Gondolom Lacettihez is jó. Kenwood QDD501Nagyon szép és jó. Nekem kicsit drága, sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|