Részemről megtekintve a helyszín.
Szerintem is érdemes lenne egy talit rendezni itt, osztom Cápa véleményét! Hatalmas terület, könnyen megközelíthető ( aszfaltos út végig ), nagyon szép a környezet és rendelkezik megfelelő infrastruktúrával.( Őőő..Ez egy nehéz szó!
) Na mindegy, Cápa leírta már ezeket.
Mivel a helyszín meglehetősen messze van az aktív tagság többségének a lakhelyétől, gondolom ennek a talinak is "ottalvósnak" kellene lennie a már elkezdett hagyományoknak megfelelően.(Lásd Csopak! No, innén már én sem ugrom haza estefelé!
) De szerintem megérné a "fáradságot"(leutazást), mert nagyon szép környék és a szállás is megoldható egy helyen.( Ha időben foglalunk, természetesen.) Nagyon nyugodt környék, közel a vízhez, egészen emberi árakon számolnak. Pláne főszezonon kívül, ami Júl.4-Aug.21 közé esik itt. Mi ( a családom) nagyon szerettünk itt lenni, gondolom (remélem) Nektek is tetszene.:
http://www.bungalowcamping.hu/indexm.html
A strandot is tudom ajánlani mindenkinek, nincs messze a kempingtől (talán annyira mint Csopakon, de annál nagyobb területű). Minden van mint a búcsuban, de ami a lényeg lehet a kisgyermekeseknek; van egy homokos, sekély vízü rész kialakítva direkt az Ő számukra igy a csemeték is bátran pancsikolhatnak kedvükre.
A nagyobbaknak van csúszda is, ez fizetős de a gyerekjegy mellé jár egy bónusz menet.
Persze nem minden a strand, van errefelé más lehetőség is a "kikapcsra", de ez már Cápa asztala, ezt Ő jobban tudja.
Most így hirtelen ennyi.. Ha a tisztelt tagságot érdekli egy jővő nyáron tartandó találkozó, ami nem mellékesen egy kis családi kikapcsolódás is lehetne, szerintem érdemes lenne fontolóra venni, tervezgetni.
Szóval mi lenne, ha..?