akidobos
|
|
« Dátum: 2007. November 01. - 20:09:58 » |
|
Sziasztok! Bocs az új topicért,de nemtudtam hova... A problémám:a kesztyűtartó világítás-kapcsoló gombja beragad.Hogyan tudom leszedni a kesztyűtartót-ha egyáltalán lehetséges-,hogy hozzáférjek a gombhoz?A kez.útmutatóban nem találtam rá utalást... Előre is kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2007. November 01. - 20:20:32 » |
|
Haho! A kapcsoló a jobb alsó saroknál van. Ha nem férsz hozzá a kinyított ajtó alatt, akkor a két szélét kell összenyomni, és akkor kiakad. De ezt meg lehet sprayvel sporolni. Nekem bevállt. Vagy pedig egy hajlított valamivel megpiszkálod, és talán akkor kiugrik a zsivány. Sok sikert hozzá! Ha sikerült, ird meg! Ha pedig nem, akkor majd megcsináltatod, ha jön a következő szerviz, gondolom ki lehet birni addig világítás nélkül. Ha zugló környéki vagy, akkor szívesen segítek, keress meg priviben! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2007. November 01. - 20:21:14 » |
|
Hali! Itt a ruszki csávó kiszereli a kesztyűtartót esetleg te is próbáld meg kiszedni... Amúgy légy üdvözölve közöttünk!!! bzsazsa http://duk63.narod.ru/photoguide_11.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2007. November 01. - 20:23:04 » |
|
Haho! A kapcsoló a jobb alsó saroknál van. Ha nem férsz hozzá a kinyított ajtó alatt, akkor a két szélét kell összenyomni, és akkor kiakad. De ezt meg lehet sprayvel sporolni. Nekem bevállt. Vagy pedig egy hajlított valamivel megpiszkálod, és talán akkor kiugrik a zsivány. Sok sikert hozzá! Ha sikerült, ird meg! Ha pedig nem, akkor majd megcsináltatod, ha jön a következő szerviz, gondolom ki lehet birni addig világítás nélkül. Ha zugló környéki vagy, akkor szívesen segítek, keress meg priviben! Üdv: LadiGidy
GYORSABB VOLTÁL......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2007. November 01. - 20:34:13 » |
|
A ruszki fickó a pollenszűrőt cserélte ki, ahhoz jobban szét kell szedni az autót. A világítás javítása szerencsére nem igényel ekkora munkát. A spray esetleg egy flexi csővel meg kifejezetten gyors megoldás. Ezzel kell kezdeni szerintem. Üdv: LadiGidy a fővilágosító
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2007. November 01. - 20:35:53 » |
|
Oh!Köszönöm a gyors reagálást!!!Elérem a gombot kézzel,de ezzel nem jutok semmire.Kipróbálom,holnap,mert már eltettem éccakára.Utána jelzek.Az EGR-t is megpróbálom szétszedni pucolás céljából,de ez egy másik topic...Egyébként soha nem is világított,bár használtan vettem,szalonból,1000km-el...tesztgép volt..Jó a képsorozat,de ennyire nem akarom szétkapni.A pollen szűrő friss. Köszönöm még1szer! yocakát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2007. November 01. - 20:37:34 » |
|
Hmm...de mien spray?(nem vagyok gyakorlott ilyesmikben..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2007. November 01. - 20:45:35 » |
|
ok,gondolom szilikon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2007. November 01. - 20:47:44 » |
|
Ami ken, csökkenti a súrlódást, pl. szilikon, stb. Ne aggódj, jó lesz holnap! Jó éjt, azért remélem tudsz majd jól aludni! /én nem szoktam, ha bármi baja is van/ De én dilis vagyok autó ügyben! Szia: LadiGidy a virrasztó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2007. November 01. - 21:06:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2007. November 02. - 17:08:05 » |
|
Nah,kész.Világít.Háztartási szilikonspré a lejjobb barátom!Meg kiszedtem a légszűrőből azt a csövet,elég keményen benne volt...de az EGR-szelephez nem mertem nyúlni,inkább majd 7főn szagember...addig még elviselem a rángatódzását,meghogy kiég a szemem a sárga műszerfaltól! Üdv mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2007. November 02. - 18:41:12 » |
|
Látod Doboskám, milyen ügyes vagy! Kívánom Neked a továbbiakban se legyen nagyobb gondod a kocsiddal. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evil
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2007. November 04. - 09:53:48 » |
|
Sziasztok!
Én is kb egy hete szembesültem a kapcsoló beragadásával!
én kivettem a kapcsolót és kifuvattam levegővel utána meg befújtam kontakt spray-el ami elektromos kapcsolókhoz van és ugy raktam össze és most tökéletes. Én silikonnal nem fújnám be mert az szereti magához ragadni a port és ott sztem elég poros helyen van, legalábbis amikor leszedtem a kesztyűtartó mögötti burkolatot akkor elég sok por volt ott a környéken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2007. November 12. - 21:23:44 » |
|
Cartársak! Valaki cserélte már a pollenszűröjét? Illetve a kesztyűtartót tuti ki kell szerelni a cseréhez? Mert a Ruszkik, ugyan atomjaira szedték a fél műszerfalat , de kell-e biztosan? Várom, várjuk /Gidyvel/ a válaszokat. Köszi, Üdv
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 12. - 21:27:29 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2007. November 12. - 21:27:28 » |
|
Cartársak! Valaki cserélte már a pollenszűröjét? Illetve a kesztyűtartót tuti ki kell szerelne a cseréhez? Mert a Ruszkik ugyan atomjaira szedték a fél műszerfalat , de kell-e biztosan? Várom, várjuk /Gidyvel a válaszokat/. Köszi, Üdv Hivatalosan nem kell. De nálam is kivette a szerelő. Jobban hozzáférni úgy. (El is szállt a biztosíték benne, utólag azt kereste, mi ment ki, égő, vagy biztosíték.) Ha nincs kiszedve, állítólag nagyon meg kell hajlítani a szűrő keretét, aminek nem örül túlságosan a keret.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|