Lacetti klub fórum
2024. Március 19. - 11:27:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:
 
  Fórum Főoldal Weblap Főoldal   Súgó   Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
BevezetőRegisztrációBejelentkezésProfilHozzászólásPrivát üzenetKeresés

Miután befejezted a regisztrációs folyamatot, be tudsz majd jelentkezni az oldalra. Ezután kiválaszthatod hogy mindig bejelentkezve akarsz-e lenni vagy kijelentkezel a látogatásod végén.

  1. Bejelentkezés
    1. A bejelentkező képernyő
    2. A gyors bejelentkezés
  2. Kijelentkezés
  3. Jelszó emlékeztető

Bejelentkezés

Valószínűleg újonnan regisztráltál vagy már kiejelentkeztél előző látogatásod oda, így lehetőséged van a bejelentkező képernyő vagy a gyors bejelentkezés közötti választársa.

A bejelentkező képernyő

Mivel ez a képernyő (a főmenü Bejelentkezés linkjére kattintva) normális esetben nem csak regisztráció után jelenik meg, hanem akkor is ha egy 'csak tagok' számára elérhető fórumba próbálsz belépni, ezért először erről ejtünk pár szót:

Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezve marad:
Jegyezzen meg:
Elfelejtetted a jelszavad?


A Felhasználónév és Jelszó mezők önmagukért beszélnek, a Bejelentkezve marad mező egyszerűen a percek számát jelenti, amíg a cookie bejelentkezve tart. Nem célszerű hosszú időre belépni ha másokkal is megosztod a számítógépet és esetleg elfelejtesz kijelentkezni, ugyanakkor érdemes a Jegyezzen meg opciót bekapcsolni, ha senki más nem fér hozzá a számítógépedhez.

A gyors bejelentkezés

Habár sok más fórum rendelkezik gyors bejelentkezéssel hogy lehetővé tegye a bejelentkezést bármely képernyőről, de annak pozíciója fórumról fórumra változhat. Például az alapértelmezett SMF sablonban ez egy összezárható rész a fórum tetején, ugyanakkor a régi YaBB SE fórumon alapuló sablonokban általában alul található. Ha nem látod és nincs is összezárva, akkor vagy nincs bekapcsolva (ebben az esetben továbbra is elérheted a bejelentkezés képernyőt a főmenüből) vagy már be vagy jelentkezve (ez esetben a menü a Kijelentkezés linket tartalmazza a Bejelentkezés helyett!).


Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

A gyors bejelentkezés használatához írd be a felhasználóneved és jelszavad, válaszd ki a legördülő menüből a munkamenet hosszát és kattints a Bejelentkezés gombra. Kérlek vedd figyelembe hogy a Mindig, csakúgy mint a Bejelentkezve marad egyszerűen azt jelenti, hogy egészen addig maradsz bejelentkezve, amíg egyszer a kijelentkezést nem választod, és nem azt hogy mindig elérhetőnek kell lenned egész idő alatt!

Kijelentkezés

Miután befejezted a fórum böngészését, dönthetsz a kijelentkezés mellett. Talán valaki mással osztottad meg a munkaállomást, ebben az esetben bejelentkezve maradni nem célszerű. Tehát válaszd a Kijelentkezés opciót a főmenüből és a fórum kijelentkeztet téged, ezzel azonnali vendéggé tesz, kitörli a neved az online felhasználók listájából és védi a fórum azonosítód egészen addig, amíg újra be nem jelentkezel.

Jelszó emlékeztető

Ha a fórumra próbálsz bejelentkezni, de elfelejtetted vagy elvesztetted a jelszavad, igényelhetsz egy újat az Elfelejtetted a jelszavad? linkre kattintva a bejelentkező képernyőn.

Jelszó emlékeztető
A jelszavad nem tudod visszaszerezni, de beállíthatsz egy újat az e-mail címedre küldött levélben található linkre kattintva. Lehetőséged van új jelszó beállítására a titkos kérdésed megválaszolásával is.Ne feledd, hogy az így kapott új jelszó csak a fórumra lesz érvényes! A weblapra továbbra is a régi jelszóval tudsz belépni. Amennyiben a weblap/adataim módosítása menüjében új jelszót állítasz be, akkor azzal mindkét helyen be tudsz lépni.
Felhasználónév/E-mail:

Beírhatod mind a felhasználóneved, mind az e-mail címed, majd az Elküld gombra kattintva egy levél lesz kiküldve az e-mail címedre, egy linket tartalmazva új jelszavad beállításához. Lehetséges az e-mail elkerülése is, ha beállítottál magadnak egy titkos kérdést és választ a profilodban, de kérlek óvakodj az olyan kérdésektől amiket bárki megfejthet vagy kitalálhat (például 'mi a szivárvány első színe?', ami nagyon rossz választás lenne)!

BevezetőRegisztrációBejelentkezésProfilHozzászólásPrivát üzenetKeresés
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!