Lacetti klub fórum
2024. Március 19. - 06:13:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:
 
  Fórum Főoldal Weblap Főoldal   Súgó   Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
BevezetőRegisztrációBejelentkezésProfilHozzászólásPrivát üzenetKeresés

Miután beállítottad SMF fórumod, vagy egy másik SMF fórumhoz kívánsz csatlakozni, regisztrálnod kell egy felhasználónevet. Ez lehetővé teszi hozzászólásaid azonosítását és nyomon követi mit olvastál el, nem számít honnan kapcsolódsz vagy milyen gépet használsz. Lehetőséged lesz kitölteni egy személyes profilt és használhatod a beépített privát üzenet rendszert. Feliratkozhatsz majd e-mail értesítésekre, ellenőrizheted a fórumon való aktivitásod és sok mást.

  1. Hogyan regisztráljunk
  2. A regisztrációs képernyő

Hogyan regisztráljunk

Feltételezzük hogy vendégként érkeztél a fórumra és regisztrálni szeretnél, a következő két dolog egyike javasolt:

  • A fórum bármely oldaláról válaszd a Regisztráció linket a főmenüből.
  • Egy bejelentkező képernyővel megjelenő figyelmeztetést látsz, tájékoztatva téged arról hogy az elérés csak regisztrált tagokra van korlátozva, mely esetben az ott található regisztráció linket használhatod vagy kiválaszthatod a Regisztráció linket a főmenüből.
Figyelem!
A szekciót csak regisztrált tagok érhetik el.
Kérlek jelentkezz be alább vagy regisztrálj egy azonosítót a következőn: Fórum neve.

A regisztrációs képernyő

Regisztráció - Kötelező információ
Válassz felhasználónevet:
Csak az SMF által való azonosításra.
E-mail:
Valós e-mail cím kell hogy legyen.
Válassz jelszót:
Erősítsd meg a jelszót:
Itt találhatóak a regisztrációs feltételek, ha vannak!


A regisztrációs képernyőre érkezve meg kell adnod egy felhasználónevet, e-mail címet és jelszót, továbbá lehetőséged van e-mail címed elrejtésére is. Mivel a legtöbb fórum megköveteli hogy elfogadd a feltételeket regisztráció előtt, ezért célszerű átolvasni a szabályzatot és az Elfogadom mezőt bepipálni. Hogy ez után mi történik, az a fórum konfigurálásától függ, de következőnek a bejelentkező képernyő fog megjelenni, ahol egy üdvözlő üzenetet láthatsz majd, mely értesít arról hogy a regisztrációs folyamaton túl vagy és mostmár bejelentkezhetsz! Ha nem így történne, akkor két további lehetőség van:

  • Ha a regisztráció úgy lett beállítva hogy e-mail aktiváció szükséges, akkor a következő képernyő értesíteni fog téged arról hogy kapni fogsz egy levelet, tartalmazva a további utasításokat. Azonban létezik egy hasznos link ('Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?') a Profil információ dobozban abban az esetben, ha a levél elveszett volna vagy elírtad az e-mail címed.
  • Ha a regisztráció úgy lett beállítva hogy adminisztrátori megerősítés szükséges, akkor a következő képernyő értesíteni fog téged arról hogy először kapsz egy visszaigazoló levelet, majd később még egyet, ami tájékoztat arról hogy a jelentkezésed el lett-e fogadva vagy sem.
BevezetőRegisztrációBejelentkezésProfilHozzászólásPrivát üzenetKeresés
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!