Shark
|
 |
« Hozzászólás #750 Dátum: 2009. Február 11. - 20:49:22 » |
|
Shark! Dobhatnál egy képet erről a "kiszerelték, ledugózták" EGR-ről! Köszi!  Dobnék. De azt sem tudom hol van. Ennyit mondott a szervizes... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #751 Dátum: 2009. Július 07. - 19:53:50 » |
|
Érdekelne hogy a ledugozot EGR szelepel át megy-e a zöldkártyán ill, a müszakin az auto? ha igen hol és menyiért csinálják meg. Már mint a dugozást elöre is köszi 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #752 Dátum: 2009. Július 08. - 11:50:58 » |
|
Érdekelne hogy a ledugozot EGR szelepel át megy-e a zöldkártyán ill, a müszakin az auto? ha igen hol és menyiért csinálják meg. Már mint a dugozást elöre is köszi  Csont nélkül átmegy, ez ne tartson vissza... Hogy hol és mennyiért dugóznak? Szerintem te magad otthon; egy vékony kligerit, vagy hasonló hőálló lemezból (akár bádoglemezből is...) kivágod a fazont (mintául az EGR alatt lévő eredeti lemez szolgálhat, természetesen a felfogatáson kívüli lyukak nélkül...) Ha nagyon béna vagy, akkor is max. 15 perc... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #753 Dátum: 2009. Július 08. - 14:59:34 » |
|
Érdekelne hogy a ledugozot EGR szelepel át megy-e a zöldkártyán ill, a müszakin az auto? ha igen hol és menyiért csinálják meg. Már mint a dugozást elöre is köszi  Csont nélkül átmegy, ez ne tartson vissza... Hogy hol és mennyiért dugóznak? Szerintem te magad otthon; egy vékony kligerit, vagy hasonló hőálló lemezból (akár bádoglemezből is...) kivágod a fazont (mintául az EGR alatt lévő eredeti lemez szolgálhat, természetesen a felfogatáson kívüli lyukak nélkül...) Ha nagyon béna vagy, akkor is max. 15 perc...  Nubira III-nál van ilyen EGR micsoda? Érdemes lezárnom (ha van)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #754 Dátum: 2009. Július 08. - 16:41:02 » |
|
Érdekelne hogy a ledugozot EGR szelepel át megy-e a zöldkártyán ill, a müszakin az auto? ha igen hol és menyiért csinálják meg. Már mint a dugozást elöre is köszi  Csont nélkül átmegy, ez ne tartson vissza... Hogy hol és mennyiért dugóznak? Szerintem te magad otthon; egy vékony kligerit, vagy hasonló hőálló lemezból (akár bádoglemezből is...) kivágod a fazont (mintául az EGR alatt lévő eredeti lemez szolgálhat, természetesen a felfogatáson kívüli lyukak nélkül...) Ha nagyon béna vagy, akkor is max. 15 perc...  Nubira III-nál van ilyen EGR micsoda? Érdemes lezárnom (ha van)? A Nubira III, a Lacetti leánykori neve! A különbség az, hogy más a hűtőmaszk, a kilincsek süllyesztettek, gyárilag van rajta 4 db sárfogó, a műszerfal pedig fautánzatú, és persze nem csokornyakkendős a jelvénye, és a felszereltségi szintet oldalt betűkkel jelzi. (SX, CDX). Van olyan is, ahol kicserélték a jelvényt, de a többi dolog persze maradt, ahogy volt. Szóval van benne EGR szelep!  ..., és érdemes lezárni! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #755 Dátum: 2009. Július 08. - 20:08:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #756 Dátum: 2009. Július 08. - 20:58:51 » |
|
Érdekelne hogy a ledugozot EGR szelepel át megy-e a zöldkártyán ill, a müszakin az auto? ha igen hol és menyiért csinálják meg. Már mint a dugozást elöre is köszi  Csont nélkül átmegy, ez ne tartson vissza... Hogy hol és mennyiért dugóznak? Szerintem te magad otthon; egy vékony kligerit, vagy hasonló hőálló lemezból (akár bádoglemezből is...) kivágod a fazont (mintául az EGR alatt lévő eredeti lemez szolgálhat, természetesen a felfogatáson kívüli lyukak nélkül...) Ha nagyon béna vagy, akkor is max. 15 perc...  Nubira III-nál van ilyen EGR micsoda? Érdemes lezárnom (ha van)? A Nubira III, a Lacetti leánykori neve! A különbség az, hogy más a hűtőmaszk, a kilincsek süllyesztettek, gyárilag van rajta 4 db sárfogó, a műszerfal pedig fautánzatú, és persze nem csokornyakkendős a jelvénye, és a felszereltségi szintet oldalt betűkkel jelzi. (SX, CDX). Van olyan is, ahol kicserélték a jelvényt, de a többi dolog persze maradt, ahogy volt. Szóval van benne EGR szelep!  ..., és érdemes lezárni!  Mivel én azt sem tudom, hogy eszik vagy isszák, problémám pedig még nem volt vele, talán megvárom a következő talit (hátha elmegyek), és személyesen kérek tanácsokat a lezárását illetően, a gyakorlatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #757 Dátum: 2009. Július 09. - 13:44:18 » |
|
A galériában valahol voltak képek az EGR lezárásáról. Sajnos nem lett átemelve a közösbe (nyilván nem kaptam rá felhatalmazást a tulajtól  ), így nehéz lesz megtalálni. De legalább végignézhetsz egy rakás képet! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #758 Dátum: 2009. Július 09. - 20:59:45 » |
|
Ha valaki rábukana a képekre sikicson nekem én nem találom pedig jól jöne,még a végén kikel csikarnom a /szerelöktöl/egy minitalis szervizelést  valaki leirhatná hogy hol találom mert pl a könyvbe még a lábjegyzetbe sem emlitik(legalább azt hogynézki  )elöre is köszi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 10. - 20:04:48 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #759 Dátum: 2009. Július 11. - 14:51:36 » |
|
Ha valaki rábukana a képekre sikicson nekem én nem találom pedig jól jöne,még a végén kikel csikarnom a /szerelöktöl/egy minitalis szervizelést  valaki leirhatná hogy hol találom mert pl a könyvbe még a lábjegyzetbe sem emlitik(legalább azt hogynézki  )elöre is köszi  Magát az EGR-t ennek a képnek a segítségével megtalálod: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=45&catid=10&limitstart=1De volt valakinek a cseréről is képe. Arra viszont nem emlékszem, hogy kinek a galériájában kellene ezt fellelni. Ezek szerint más sem. Na nem baj. Majd a lezárásról csinálsz Te képeket, és azt feltesszük a közösbe, hogy máskor ebből ne legyen gond. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #760 Dátum: 2009. Július 11. - 15:31:49 » |
|
Ha valaki rábukana a képekre sikicson nekem én nem találom pedig jól jöne,még a végén kikel csikarnom a /szerelöktöl/egy minitalis szervizelést  valaki leirhatná hogy hol találom mert pl a könyvbe még a lábjegyzetbe sem emlitik(legalább azt hogynézki  )elöre is köszi  Magát az EGR-t ennek a képnek a segítségével megtalálod: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=45&catid=10&limitstart=1De volt valakinek a cseréről is képe. Arra viszont nem emlékszem, hogy kinek a galériájában kellene ezt fellelni. Ezek szerint más sem. Na nem baj. Majd a lezárásról csinálsz Te képeket, és azt feltesszük a közösbe, hogy máskor ebből ne legyen gond.  Szerintem amire Mi emlékszünk azt Secretknight kolléga fényképezte...és az még az Index-en volt...réges-régen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #761 Dátum: 2009. Július 11. - 18:24:07 » |
|
Ha valaki rábukana a képekre sikicson nekem én nem találom pedig jól jöne,még a végén kikel csikarnom a /szerelöktöl/egy minitalis szervizelést  valaki leirhatná hogy hol találom mert pl a könyvbe még a lábjegyzetbe sem emlitik(legalább azt hogynézki  )elöre is köszi  Magát az EGR-t ennek a képnek a segítségével megtalálod: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=45&catid=10&limitstart=1De volt valakinek a cseréről is képe. Arra viszont nem emlékszem, hogy kinek a galériájában kellene ezt fellelni. Ezek szerint más sem. Na nem baj. Majd a lezárásról csinálsz Te képeket, és azt feltesszük a közösbe, hogy máskor ebből ne legyen gond.  Szerintem amire Mi emlékszünk azt Secretknight kolléga fényképezte...és az még az Index-en volt...réges-régen.  Én egyszer linkeltem egy PDF-et. Mindjárt megkeresem. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #762 Dátum: 2009. Július 11. - 18:28:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #763 Dátum: 2009. Július 11. - 18:32:51 » |
|
SAJNA nem nyitja meg,csak letölti névtelenek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #764 Dátum: 2009. Július 11. - 18:34:16 » |
|
Ha valaki rábukana a képekre sikicson nekem én nem találom pedig jól jöne,még a végén kikel csikarnom a /szerelöktöl/egy minitalis szervizelést  valaki leirhatná hogy hol találom mert pl a könyvbe még a lábjegyzetbe sem emlitik(legalább azt hogynézki  )elöre is köszi  Magát az EGR-t ennek a képnek a segítségével megtalálod: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=45&catid=10&limitstart=1De volt valakinek a cseréről is képe. Arra viszont nem emlékszem, hogy kinek a galériájában kellene ezt fellelni. Ezek szerint más sem. Na nem baj. Majd a lezárásról csinálsz Te képeket, és azt feltesszük a közösbe, hogy máskor ebből ne legyen gond.  KÖSZI ez már nagysegitség igérem lesz foto 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|