captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. November 10. - 08:15:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #151 Dátum: 2009. Február 05. - 13:38:41 » |
|
Tudtátok, hogy a távirányító középső gombját(SRC) folyamatosan nyomvatartva kiadja a cd-t?  Én csak ma jöttem rá. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #152 Dátum: 2009. Február 05. - 15:34:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #153 Dátum: 2009. Február 05. - 16:34:13 » |
|
Szivünk Csücske Zsu! Vedd le az előlapot, és tisztísd meg mindkét oldalon az érintkezőket, és rakd jól vissza, és lehet, hogy megjavítottad, és CD működni fog remélhetőleg! Ha nem, akkor pedig jöhet az asztal csapkodása, borítása egy új jó zenegépért.  Ha sikerült, várom a puszikat, és elismeréseket, ha nem, akkor nagyon sajnálom a dolgot. De azért ne haragúdj! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #154 Dátum: 2009. Február 05. - 21:25:53 » |
|
Szivünk Csücske Zsu! Vedd le az előlapot, és tisztísd meg mindkét oldalon az érintkezőket, és rakd jól vissza, és lehet, hogy megjavítottad, és CD működni fog remélhetőleg! Ha nem, akkor pedig jöhet az asztal csapkodása, borítása egy új jó zenegépért.  Ha sikerült, várom a puszikat, és elismeréseket, ha nem, akkor nagyon sajnálom a dolgot. De azért ne haragúdj!  Drága Apu!!Holnap megpróbálom,köszönöm a tanácsot.Jól vagy???Család is?Lányocskád gyógyúl?puszillak Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #155 Dátum: 2009. Február 05. - 21:28:04 » |
|
Szivünk Csücske Zsu! Vedd le az előlapot, és tisztísd meg mindkét oldalon az érintkezőket, és rakd jól vissza, és lehet, hogy megjavítottad, és CD működni fog remélhetőleg! Ha nem, akkor pedig jöhet az asztal csapkodása, borítása egy új jó zenegépért.  Ha sikerült, várom a puszikat, és elismeréseket, ha nem, akkor nagyon sajnálom a dolgot. De azért ne haragúdj!  Drága Apu!!Holnap megpróbálom,köszönöm a tanácsot.Jól vagy???Család is?Lányocskád gyógyúl?puszillak Zsu Lányomat ma hazakocsikáztam, már jobban van, túléli! Fáradtan, de jól vagyok. Számolj majd be a rádióról, büszke akarok lenni Rád! (és magamra is egy kicsit)
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #156 Dátum: 2009. Február 05. - 21:29:31 » |
|
Szivünk Csücske Zsu! Vedd le az előlapot, és tisztísd meg mindkét oldalon az érintkezőket, és rakd jól vissza, és lehet, hogy megjavítottad, és CD működni fog remélhetőleg! Ha nem, akkor pedig jöhet az asztal csapkodása, borítása egy új jó zenegépért.  Ha sikerült, várom a puszikat, és elismeréseket, ha nem, akkor nagyon sajnálom a dolgot. De azért ne haragúdj!  Drága Apu!!Holnap megpróbálom,köszönöm a tanácsot.Jól vagy???Család is?Lányocskád gyógyúl?puszillak Zsu Lányomat ma hazakocsikáztam, már jobban van, túléli! Fáradtan, de jól vagyok. Számolj majd be a rádióról, büszke akarok lenni Rád! (és magamra is egy kicsit) Már lehetsz.A rádiót meg meglátjuk.  .pusss
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #157 Dátum: 2010. Január 24. - 11:12:35 » |
|
Mostanában szívózik a rádióm.Amikor kiszállok a kocsiból és kiveszem a kulcsot,akkor ügyebár kikapcsol a rádió.Na az enyém mostanában egy idő után(nem azonnal) vissza is kapcsol. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #158 Dátum: 2010. Január 24. - 11:29:19 » |
|
Mostanában szívózik a rádióm.Amikor kiszállok a kocsiból és kiveszem a kulcsot,akkor ügyebár kikapcsol a rádió.Na az enyém mostanában egy idő után(nem azonnal) vissza is kapcsol.  Van benne cd?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #159 Dátum: 2010. Január 24. - 11:36:04 » |
|
Mostanában szívózik a rádióm.Amikor kiszállok a kocsiból és kiveszem a kulcsot,akkor ügyebár kikapcsol a rádió.Na az enyém mostanában egy idő után(nem azonnal) vissza is kapcsol.  Van benne cd? Azt nem is tudom,de mikor visszamegyek a kocsihoz,akkor mindig az utoljára hallgatott rádió csatorna szól magától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #160 Dátum: 2010. Január 24. - 11:41:37 » |
|
Mostanában szívózik a rádióm.Amikor kiszállok a kocsiból és kiveszem a kulcsot,akkor ügyebár kikapcsol a rádió.Na az enyém mostanában egy idő után(nem azonnal) vissza is kapcsol.  Van benne cd? Azt nem is tudom,de mikor visszamegyek a kocsihoz,akkor mindig az utoljára hallgatott rádió csatorna szól magától. Weblap, típushibákból idézek: " A Blaupunkt gyári CD-rádió pár óra tétlenség után önálló műsorszórásba kezd, ha nincs bennehagyva CD-lemez. Megoldás: Az előlap levétele után az előlapi érintkezőket meg kell tisztítani puha, szálmentes anyaggal. A tisztításhoz gyógyszertárban kapható alkoholt vagy sebbenzint érdemes használni."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #161 Dátum: 2010. Január 24. - 12:12:46 » |
|
Mostanában szívózik a rádióm.Amikor kiszállok a kocsiból és kiveszem a kulcsot,akkor ügyebár kikapcsol a rádió.Na az enyém mostanában egy idő után(nem azonnal) vissza is kapcsol.  Van benne cd? Azt nem is tudom,de mikor visszamegyek a kocsihoz,akkor mindig az utoljára hallgatott rádió csatorna szól magától. Weblap, típushibákból idézek: " A Blaupunkt gyári CD-rádió pár óra tétlenség után önálló műsorszórásba kezd, ha nincs bennehagyva CD-lemez. Megoldás: Az előlap levétele után az előlapi érintkezőket meg kell tisztítani puha, szálmentes anyaggal. A tisztításhoz gyógyszertárban kapható alkoholt vagy sebbenzint érdemes használni."
Köszi.Akkor kap egy kis kontakt sprayt,vagy egy cd lemezt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #162 Dátum: 2010. Január 24. - 13:22:57 » |
|
Köszi.Akkor kap egy kis kontakt sprayt,vagy egy cd lemezt.  Ha leveszed az előlapot nem tud ilyet csinálni.  Kontakt spray ezen a helyen nem igazán segít. Szálmentes ruha, ahogy írva van. Vagy egy tiszta radír! De bármilyen nem koszolós gumi darab megteszi. A lényeg az, hogy csak a koszt, oxidációt "törölje" le az érintkező felületről, a bevonatot ne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #163 Dátum: 2010. Január 24. - 21:54:06 » |
|
Mostanában szívózik a rádióm.Amikor kiszállok a kocsiból és kiveszem a kulcsot,akkor ügyebár kikapcsol a rádió.Na az enyém mostanában egy idő után(nem azonnal) vissza is kapcsol.  Az enyémet (ami már a tied  ) pont ez miatt vittem szervizbe, ja meg nem akarta kiadni a lemezt sem. Állítólag szoftver frissítetek rajta.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag