| 
			| 

| cápaFeri 
								Törzstag    Nem elérhető 

cettim

| 
								|  | « Hozzászólás #495 Dátum: 2017. Május 20. - 18:11:49 » |  | 

Múltkor túrtam otthon és kezembe akadt két alkatrész ami még a Lacsié volt. Egy HB-hez való első fényszóró motortér felőli védőkupak és egy légszűrőházba való kúpos szűkítő.Ha valakinek kellenek, jelképes összegért (+postadíj) elviheti.
 Érd.: +436607244694
 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2017. Május 20. - 18:14:35 írta cápaFeri » |  Naplózva | 

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!" |  |  | 
	| 
			| 

| Krupcheck | 
								|  | « Hozzászólás #496 Dátum: 2017. Május 22. - 11:52:54 » |  | 

(...) Egy HB-hez való első fényszóró motortér felőli védőkupak (...) 
 Kép alapján az ugyanolyan, mint a 4 ajtósé. Valaki ezt esetleg meg tudja erősíteni? Ha így van, akkor nekem szükségem lenne rá, mert az egyik leesett, elveszett. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| sebike 
								Törzstag    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #497 Dátum: 2017. Május 22. - 12:48:35 » |  | 

(...) Egy HB-hez való első fényszóró motortér felőli védőkupak (...) 
 Kép alapján az ugyanolyan, mint a 4 ajtósé. Valaki ezt esetleg meg tudja erősíteni? Ha így van, akkor nekem szükségem lenne rá, mert az egyik leesett, elveszett.nem egyezik a 4 ajtósé kissebb |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

70/4334431 |  |  | 
	| 
			| 

| Krupcheck | 
								|  | « Hozzászólás #498 Dátum: 2017. Május 22. - 13:11:33 » |  | 

nem egyezik a 4 ajtósé kissebb
   köszi a választ. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| diablo77 | 
								|  | « Hozzászólás #499 Dátum: 2017. Május 22. - 15:59:31 » |  | 

Az már biztos, hogy van "maradék": gyári MP3-as Blaupunkt rádió az alatta lévő tartóval együtt, illetve 4 darab gyári dísztárcsa, amik egyszer voltak az autón, teljesen karcmentesek. Pestig a szállítást meg tudom oldani.
 Az ár mondjuk 5 ezer a rádió és 5 ezer a dísztárcsa szett. Ha valakit érdekel, privátban írjon és megegyezünk.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| sebike 
								Törzstag    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #500 Dátum: 2017. Május 22. - 16:42:52 » |  | 

Az már biztos, hogy van "maradék": gyári MP3-as Blaupunkt rádió az alatta lévő tartóval együtt, illetve 4 darab gyári dísztárcsa, amik egyszer voltak az autón, teljesen karcmentesek. Pestig a szállítást meg tudom oldani.
 Az ár mondjuk 5 ezer a rádió és 5 ezer a dísztárcsa szett. Ha valakit érdekel, privátban írjon és megegyezünk.

kell |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

70/4334431 |  |  | 
	| 
			| 

| diablo77 | 
								|  | « Hozzászólás #501 Dátum: 2017. Május 23. - 18:13:18 » |  | 

Elkelt mindkettő. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zsolt93 
								Friss hús    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #502 Dátum: 2017. Június 29. - 11:39:52 » |  | 

Eladó hátsó kipufogódob! 4 ajtóshoz jó állapotú  Érd: motor2008@citromail.hu       06703052596 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Kulimász 
								Friss hús    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #503 Dátum: 2017. Július 31. - 15:23:46 » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| captainb 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

1.6 SW Elite - radarral!

| 
								|  | « Hozzászólás #504 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 20:16:07 » |  | 

Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn.  Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/ Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve.  A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem  az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo.  Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan.  Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó.  Ár: 60000 forint |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony. |  |  | 
	| 
			| 

| sebike 
								Törzstag    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #505 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 20:56:32 » |  | 

Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn.  Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/ Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve.  A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem  az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo.  Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan.  Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó.  Ár: 60000 forintnagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft ba |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

70/4334431 |  |  | 
	| 
			| 

| captainb 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

1.6 SW Elite - radarral!

| 
								|  | « Hozzászólás #506 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 21:00:39 » |  | 

Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn.  Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/ Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve.  A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem  az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo.  Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan.  Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó.  Ár: 60000 forintnagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft baItthon az új legolcsóbban 70000, SD kártya, felrakott navigáció nélkül. Ezt is adom és újszerű, mert a monitorvédő fólia is rajta van.  Én úgy hiszem a kinti használt 35000- ért lutri. Engem meg ismernek.  Ha meg nem tudom eladni, majd felhasználom másik autóban.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| sebike 
								Törzstag    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #507 Dátum: 2017. Augusztus 04. - 07:37:53 » |  | 

Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn.  Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/ Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve.  A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem  az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo.  Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan.  Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó.  Ár: 60000 forintnagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft baItthon az új legolcsóbban 70000, SD kártya, felrakott navigáció nélkül. Ezt is adom és újszerű, mert a monitorvédő fólia is rajta van.  Én úgy hiszem a kinti használt 35000- ért lutri. Engem meg ismernek.  Ha meg nem tudom eladni, majd felhasználom másik autóban. 1,5 raktam be itthonról származót és bóhóckodik rendeltem kintről is és ugyanaz a készülék 60.000 ba megállt az android 6.0 ás fej amibe belemegy a sim kártya is wifi stb.. vel irreálisan túláraztad |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

70/4334431 |  |  | 
	| 
			| 

| captainb 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

1.6 SW Elite - radarral!

| 
								|  | « Hozzászólás #508 Dátum: 2017. Augusztus 04. - 15:17:47 » |  | 

Eladó JVJ DVD -7803 2 DIN-es multimédiás navigáció. Állapota használt, de újszerű, a fólia még az érintő képernyőn.  Részletes leírás a linken: https://www.emag.hu/jvj-dvd-7803-2-din-navigacio-multimedia-jvj-dvd7803/pd/DD31LYBBM/ Nagy előnye: Chevrolet Lacettiből kiszerelve, arra előkészítve, de az összes csavar és beépítő keret is megvan. A fejegység felismeri a Lacetti multifunkciós kormányát, és lehet róla minden gond nélkül vezérelni. A készülék upgradje magyar nyelvre elvégezve.  A fejegységhez adom a 16 GB-os SD kártyát, ami a navigációt tartalmazza, a térképeket lefrissítem  az utolsó kiadásra. A navigáció Igo Primo.  Aki ismer tudja, minden használati tárgyamra igényes vagyok. Ami újszerű, az annyira az, hogy még a doboza is megvan.  Miért adom el? Mert totálkárosra tört az autó.  Ár: 60000 forintnagyon sokat kérsz érte ugyanez kintről megállt 35000ft baItthon az új legolcsóbban 70000, SD kártya, felrakott navigáció nélkül. Ezt is adom és újszerű, mert a monitorvédő fólia is rajta van.  Én úgy hiszem a kinti használt 35000- ért lutri. Engem meg ismernek.  Ha meg nem tudom eladni, majd felhasználom másik autóban. 1,5 raktam be itthonról származót és bóhóckodik rendeltem kintről is és ugyanaz a készülék 60.000 ba megállt az android 6.0 ás fej amibe belemegy a sim kártya is wifi stb.. vel irreálisan túláraztadNem baj. Úgyis alkusznak majd belőle. Vagy megmarad. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  | 
	|  |