|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Január 16. - 16:42:54 » |
|
Rendőr megállítja a bizonytalanul közlekedő pityókás autóst: R: Jogosítványt kérem ellenőrzésre! A: Hukk, hukk ,hát nálatok van vazzeg'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Január 18. - 20:32:09 » |
|
A család utazik az autóval egyszer csak megszólal a kisfiú. - Apa nem érzel valami büdöset? Apa körbe szimatol de semmi - Nem kisfiam. A srác elmosolyogja magát: - Pedig most fogsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Január 20. - 10:47:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. Január 20. - 11:54:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Január 20. - 18:38:14 » |
|
Az anyós gondolja próbára teszi 3 vejét Elmegy az elsőhöz és beleveti magát a kútba. A veje rögtön utána ugrik és kimenti. Másnap a kapuja előtt áll 1 vadi új Zsiguli szélvédőjén egy felirattal: Hálából anyósod! Elmegy a másodikhoz és beleveti magát a kútba.A veje rögtön utána ugrik és kimenti.Másnap a kapuja előtt áll 1 vadi új Trabant szélvédőjén egy felirattal: Hálából anyósod! Elmegy a harmadikhoz és beleveti magát a kútba. A veje elgondolkodik: Vajon mit fogok én kapni egy biciglit? Ezért ott is hagyja így az anyósa megfullad. Másnap a kapuja előtt áll 1 vadi új Chevrolet szélvédőjén egy felirattal: Hálából apósod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Január 20. - 19:01:08 » |
|
Az anyós gondolja próbára teszi 3 vejét Elmegy az elsőhöz és beleveti magát a kútba. A veje rögtön utána ugrik és kimenti. Másnap a kapuja előtt áll 1 vadi új Zsiguli szélvédőjén egy felirattal: Hálából anyósod! Elmegy a másodikhoz és beleveti magát a kútba.A veje rögtön utána ugrik és kimenti.Másnap a kapuja előtt áll 1 vadi új Trabant szélvédőjén egy felirattal: Hálából anyósod! Elmegy a harmadikhoz és beleveti magát a kútba. A veje elgondolkodik: Vajon mit fogok én kapni egy biciglit? Ezért ott is hagyja így az anyósa megfullad. Másnap a kapuja előtt áll 1 vadi új Chevrolet szélvédőjén egy felirattal: Hálából apósod!
.... ez yoooo! Csak nem egy Lacetti? /mert az is jó/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Január 21. - 09:45:59 » |
|
Hármas karambol és mindegyik totálkárosra tört. Az első egy amerikai aki azt mondja: -Jaj oda veszett a Chevym, oda fél évi munkám! A második egy német aki így szól: -Jaj oda veszett a Mercim, oda az évi munkám! A harmadik magyar és így szól: -Jaj oda veszett a Trabim, oda lett egy élet munkája! Mire a másik kettő: -Úgy kellett magának. Minek vett ilyen drága autót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Január 23. - 07:51:52 » |
|
Tegnap iszonyat sok rendőrautó szaladgált a fővárosotokban. Az egyik a 3 sávon Hungárián a középsőben 40-el, a másik simán át a piroson, a harmadik tilosban visszafordult. Tudom-tudom ők is csak emberek.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Január 23. - 15:25:55 » |
|
Azt hallottam, hogy Pesten 100km/h sebességű szél fújt. Nos, ha valaki nem hajtott legalább 100-al, az bizony vagy állt vagy tolatott, míg a szemköszti sávban akár 150-nel is repeszthettek! Húúúúúúú kemény lehetett Csak semmi meggondolatlan hozzászólás!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Január 23. - 16:17:24 » |
|
A fickó mikozben megy az autópályán hallgatja a rádiót Figyelem! Egy őrült szembe megy a forgalommal az autópályán. Mire az ürge: Méghogy 1 legalább vagy ezer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Január 24. - 19:30:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Január 24. - 20:22:40 » |
|
A vonat lecsapja a cigány lábát és ott óbégat a sinek mellett: -Jaaaj a lábam, jaaaj a lábam! Odamegy hozzá a rendőr: -Mit óbégatsz nincs is lábad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|