mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Március 19. - 23:22:03 » |
|
Isten nem bottal ver.Kamionnal. ...no de hogy 1 db ép disztárcsa maradjon csak egybe egy autóból...  Ezt már a tűzoltók vagdosták szét ennyire.Van hozzá elég jó kis cuccuk.Egyébként láttátok a hátsó kilincs ép maradt, na arra rámozdulnék!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Március 19. - 23:29:43 » |
|
Isten nem bottal ver.Kamionnal. ...no de hogy 1 db ép disztárcsa maradjon csak egybe egy autóból...  Ezt már a tűzoltók vagdosták szét ennyire.Van hozzá elég jó kis cuccuk.Egyébként láttátok a hátsó kilincs ép maradt, na arra rámozdulnék! Na ha látsz valami lacsis balesetet akkor lépj oda 1-2 nyalánkságért  Bár inkább ne legyen semmink akkor nem lessz baleset 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Március 19. - 23:37:49 » |
|
Isten nem bottal ver.Kamionnal. ...no de hogy 1 db ép disztárcsa maradjon csak egybe egy autóból...  Ezt már a tűzoltók vagdosták szét ennyire.Van hozzá elég jó kis cuccuk.Egyébként láttátok a hátsó kilincs ép maradt, na arra rámozdulnék! Na ha látsz valami lacsis balesetet akkor lépj oda 1-2 nyalánkságért  Bár inkább ne legyen semmink akkor nem lessz baleset  Most, hogy így végigondoltam elég sok balesetnél voltam már, de Lacsi nem volt közöttük.Több mint 3 éve van Lacsim, feltűnt volna, ha belefutok egy töröttbe!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 20. - 08:32:22 írta mostnemtom »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Március 20. - 08:29:27 » |
|
Inkább legyen annyi pénzünk, hogy megvesszük az újjat, lefényeztetjük és beszereltetjük a márkaszervízben. No és persze vigyázzunk magunkra és Lacsikákra.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Március 20. - 20:42:58 » |
|
Inkább legyen annyi pénzünk, hogy megvesszük az újjat, lefényeztetjük és beszereltetjük a márkaszervízben. No és persze vigyázzunk magunkra és Lacsikákra.
Meg hát mindenki vigyázzon magára autójára és másokra is  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Március 22. - 20:40:51 » |
|
Mai napom a Pannonia Ringen töltöttem, de volt egy kis időm, és kinéztem a párnacsatára is Szombathelyen. Lessétek meg a sok lököttet  Videó és képek: www.citystar.hu
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Március 22. - 21:32:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Március 23. - 00:05:57 » |
|
Mai napom a Pannonia Ringen töltöttem, de volt egy kis időm, és kinéztem a párnacsatára is Szombathelyen. Lessétek meg a sok lököttet  Videó és képek: www.citystar.huSchumit láttad?Vagy nem most volt ott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Március 23. - 08:09:42 » |
|
Nem szívesen lennék a takarító brigádba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Március 23. - 08:49:26 » |
|
Mai napom a Pannonia Ringen töltöttem, de volt egy kis időm, és kinéztem a párnacsatára is Szombathelyen. Lessétek meg a sok lököttet  Videó és képek: www.citystar.huSchumit láttad?Vagy nem most volt ott? Nem láttam, ő még aznap haza húzott, hogy jött. Viszont motoros hétvége van most, úgy hogy kiálltam egy kicsit a célegyenes palánkja mellé. Hát elég brutális. Mintha a motogp-t néztem volna közelről 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Március 24. - 21:05:23 » |
|
Mai napom a Pannonia Ringen töltöttem, de volt egy kis időm, és kinéztem a párnacsatára is Szombathelyen. Lessétek meg a sok lököttet  Videó és képek: www.citystar.huSchumit láttad?Vagy nem most volt ott? Nem láttam, ő még aznap haza húzott, hogy jött. Viszont motoros hétvége van most, úgy hogy kiálltam egy kicsit a célegyenes palánkja mellé. Hát elég brutális. Mintha a motogp-t néztem volna közelről  Biztos nagy élmény, egyszer talán én is megnézem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Március 24. - 21:47:43 » |
|
Izgi játék bár korántsem olcsó.Viszont ezeket tökéletesen vezetni valószínűleg nehezebb, mint az igaziakat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Március 24. - 21:49:44 » |
|
Izgi játék bár korántsem olcsó.Viszont ezeket tökéletesen vezetni valószínűleg nehezebb, mint az igaziakat! Ez még nem annyira de a kis helikopter az igényel kb 1 évet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Március 24. - 21:59:04 » |
|
Izgi játék bár korántsem olcsó.Viszont ezeket tökéletesen vezetni valószínűleg nehezebb, mint az igaziakat! Ez még nem annyira de a kis helikopter az igényel kb 1 évet. Jó majd ha lesz egy felesleges évem kipróbálom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|