Lacetti klub fórum
2025. április 29. - 19:41:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 56   Le

Szerző Téma: Futómű hiba  (Megtekintve 316822 alkalommal)
sebike
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #570 Dátum: 2012. November 08. - 17:00:27 »

Sziasztok!

Nekem 207 ezer km van a gépben, de totál eredeti a futómű, még semmit nem cseréltek benne. Ez azért jelent valamit minőség tekintetében, nem?  Kacsint
1 x volt eddig kopogás jobb előről, lassú haladásnál, rossz úton. Az okát nagyon nehezen találták meg, mert bár a futómű felől hallatszott a zaj, az egyik motortartó bak adta meg magát. Úgyhogy javaslom, rejtélyes kopogásnál ellenőriztessétek a bakokat is.

Üdv,
K.
Még lengéscsillapítót sem? Kétlem, hogy 200e km után még jók lennének.

pedig van nem 1 ügyfelem akié jó
Naplózva

70/4334431
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #571 Dátum: 2012. November 14. - 12:09:17 »

Tegnap futómű beállítva. koppanó hangról megállapítva, hogy nem kellene annyi vackot a csomagtartóban hurcolnom. Ki kellene pakolni, hogy tudjam mi koppan, de mosta csomagtér roló a nagyon gyanús. Mosolyog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #572 Dátum: 2012. November 14. - 16:42:57 »

Tegnap futómű beállítva. koppanó hangról megállapítva, hogy nem kellene annyi vackot a csomagtartóban hurcolnom. Ki kellene pakolni, hogy tudjam mi koppan, de mosta csomagtér roló a nagyon gyanús. Mosolyog
Tele kellene pakolni és akkor semmi sem tudna koppanni Vigyorog
Egyébként nekem is volt ilyen, aztán rájöttem, hogy a hóseprű az. Kacsint
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #573 Dátum: 2012. November 14. - 22:10:44 »

Befordulok, ha valami ilyen probléma lesz! MI meg itt törjük a fejünket a bajodon!
Szeretném kérni a tisztelt cartársakat, hogy amíg minden feleslegesen cipelt vagy nem megfelelően rögzített tárgyat tartanak a kocsiban, addíg ne érdeklődjenek bőszen afelől, hogy hátha mi meg tudjuk fejteni, milyen zajok és honnan jöhetnek a kocsiból!?
Ez agyrém!!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #574 Dátum: 2012. November 14. - 22:19:02 »

Befordulok, ha valami ilyen probléma lesz! MI meg itt törjük a fejünket a bajodon!
Szeretném kérni a tisztelt cartársakat, hogy amíg minden feleslegesen cipelt vagy nem megfelelően rögzített tárgyat tartanak a kocsiban, addíg ne érdeklődjenek bőszen afelől, hogy hátha mi meg tudjuk fejteni, milyen zajok és honnan jöhetnek a kocsiból!?
Ez agyrém!!
Megszokta, hogy a konténerek nem zörögnek a hajón.. Vigyorog
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #575 Dátum: 2012. November 15. - 09:39:41 »

Ez agyrém!!
Nézd, a jobb hátsó irányból hallom, gondoltam toronyszilent, vagy ilyesmi. Még kiderülhet, hogy az, mert Tomy is hallotta, de akkor, amikor körbefordult az autóval. Ezért lett az a konklúzió, hogy valami bent, a csomagtartóban. Amiben semmi felesleges nincs: bikakábel, az alufelni csavarja és kerékőr, a gyári szerszámok + egy csavathúzó + 10-es dugókulcs a fényszóróhoz, tartalék ablaktörlő, viaszoskefe, hóseprű. Ha a roló kopog, akkor a rögzítője rossz, semmit nem tudok vele csinálni. Ha valami a csomagtartóban és a kasztni ilyen hülyén vezeti a hangot, szintén nem. Ki fogom pakolni a tartót, hogy tudjam a zörgés okát. De akár mozoghat valami a jobb hátsó ajtóban is, 6 év után. Még majd megmutatom Gidynek, vagy Stocznak, mert nekem még mindig gyanús.
Amúgy ide azért írtam be, mert egyre hangosabb, és hátha ahang jellege után valaki tud mondani valamit, mert nem bontatnám meg a futóművet feleslegesen (bár lehet berágok és tavasszal az lesz), amikor a lengéscsillapítókat cserélték, nem mondták, hogy a szilentek rosszak lennének.
Naplózva

Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #576 Dátum: 2012. November 15. - 19:45:17 »

Sziasztok!

Nekem 207 ezer km van a gépben, de totál eredeti a futómű, még semmit nem cseréltek benne. Ez azért jelent valamit minőség tekintetében, nem?  Kacsint
1 x volt eddig kopogás jobb előről, lassú haladásnál, rossz úton. Az okát nagyon nehezen találták meg, mert bár a futómű felől hallatszott a zaj, az egyik motortartó bak adta meg magát. Úgyhogy javaslom, rejtélyes kopogásnál ellenőriztessétek a bakokat is.

Üdv,
K.
Még lengéscsillapítót sem? Kétlem, hogy 200e km után még jók lennének.
Cap!
Nekem az elsők még gyáriak (247500).
A hátsókban csak 1 180.000 van. Kacsint
Naplózva
taylor0101
Friss hús
*

« Hozzászólás #577 Dátum: 2012. November 22. - 10:20:07 »

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni. Műszaki vizsga előtti átvizsgáláson kiderül , hogy a teljes első lengéscsillapító szett tropa (folyik az olaj stb.) igy teljes csere lenne szükséges.  Toronyszilent , toronycsapágy , lengéscsillapító - szóval a teljes garnitúra. Ez elég húzós költség , szóval tudna abban segíteni valaki , hogy hol tudnék beszerezni ilyet , esetleg akár a szervízelésében is? Előre is köszönöm!     
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #578 Dátum: 2012. November 22. - 10:49:29 »

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni. Műszaki vizsga előtti átvizsgáláson kiderül , hogy a teljes első lengéscsillapító szett tropa (folyik az olaj stb.) igy teljes csere lenne szükséges.  Toronyszilent , toronycsapágy , lengéscsillapító - szóval a teljes garnitúra. Ez elég húzós költség , szóval tudna abban segíteni valaki , hogy hol tudnék beszerezni ilyet , esetleg akár a szervízelésében is? Előre is köszönöm!     

Keresd Leonelt ő a te embered.

06-30-439-4379
info@wrcauto.hu
www.wrcauto.hu
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
taylor0101
Friss hús
*

« Hozzászólás #579 Dátum: 2012. November 22. - 12:26:45 »

Sziasztok,

Keresd Leonelt ő a te embered.

06-30-439-4379

info@wrcauto.hu
www.wrcauto.hu

Nagyon köszönöm ! Máris egyztetek vele.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #580 Dátum: 2012. November 22. - 20:28:56 »

Cápa!

Megnyugtatlak: kipakoltam mindent a csomagtartóból, a rolót is kivettem, mankókereket is, és valami nem rendszeresen, nem definiálhatóan, de koppan. Még mindig olyan a zaj, mintha egy pvc csövet megütnének belülről egy fémrúddal.
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #581 Dátum: 2012. November 22. - 22:23:51 »

Cápa!

Megnyugtatlak: kipakoltam mindent a csomagtartóból, a rolót is kivettem, mankókereket is, és valami nem rendszeresen, nem definiálhatóan, de koppan. Még mindig olyan a zaj, mintha egy pvc csövet megütnének belülről egy fémrúddal.
Értem, de így nem fogjuk megfejteni.....legalább már azt tudjuk, hogy nem valami kacat zörög a csomitartóban....amúgy még egy gondolat: én nem tartom szükségesnek helyben pár kilométereket közlekedve a pót-ablaktörlőt....:-)))))
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #582 Dátum: 2012. November 23. - 08:15:12 »

Cápa!

sztem ez ugyanaz a hang, ami nekem volt-néha van. nyugi semmi para, majd személyesen megmutatom mi adja. vagy, ha belenézel a motor térbe, akkor látod bal és jobb alul a benyúló műanyag lemezt, na az rezonál néha.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #583 Dátum: 2012. November 23. - 17:05:10 »

Cápa!

sztem ez ugyanaz a hang, ami nekem volt-néha van. nyugi semmi para, majd személyesen megmutatom mi adja. vagy, ha belenézel a motor térbe, akkor látod bal és jobb alul a benyúló műanyag lemezt, na az rezonál néha.
Drága Ákosom. Ezredszerre is: hátulról jön a hang, jobb oldalról.  Kacsint
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #584 Dátum: 2012. November 23. - 17:05:37 »

Cápa!

Értem, de így nem fogjuk megfejteni.....legalább már azt tudjuk, hogy nem valami kacat zörög a csomitartóban....amúgy még egy gondolat: én nem tartom szükségesnek helyben pár kilométereket közlekedve a pót-ablaktörlőt....:-)))))
Naplózva

Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 56   Fel

Ugrás: