Jopek
|
 |
« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. Március 05. - 21:00:54 » |
|
Nagyon jó, hogy Gidy végre lefeküdt és már nincs itt. Így legalább egy kicsinyt tudunk róla beszélni. Láttátok a számlálóját? (1097) Biztos megvárja vele a holnapot. Ma már nem ír.
Grat előre is. Majd holnap...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. Március 05. - 21:04:20 » |
|
szerintem lepjük meg egy új, kopásálló key-board-al...a mostanija biztos kopott már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. Március 05. - 21:05:09 » |
|
Házibuliból is utolsónak kell elmenni és akkor nem tudnak kibeszélni. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. Március 05. - 21:05:49 » |
|
MNT! Yeah! Látszik, hogy nemcsak mentős vagy, hanem számokkal is foglalkozol. Ilyen egy univerzális ember- hiába, vannak még polihisztorok. LGT
A másik hobbym és kedvenc témám az átadott névjegykártyámból kiderül.Na arról is tudok bőrlégzéssel kb. 6-8 órát beszélni!!!! csak sajnos az nemigen érint minket, marad inkább már a Lacetti, meg at egyéb hülyeségünk. Amúgy előre gratulálok, mert szerintem Te még ma TÖRZSTAG leszel, van erre egy sanda gyanúm. Most pedig ki kell szállnom, mert a buszvezetők korán kelnek, vagy későn fekszenek, és ha nem pihennek, korán halnak, és én maradnék a korán kelésnél egyelőre. Remélem nem haragszotok meg ezért!?!  Jó éjt neked!Én ismét "dolgozok" úgyhogy van még egy kis időm!(remélem) Szorítok, hogy ráérj... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. Március 05. - 21:08:50 » |
|
Illik szerintetek a háta mögött ilyeneket mondani?Igen?Tényleg?Akkor mondjuk!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. Március 05. - 21:10:41 » |
|
Illik szerintetek a háta mögött ilyeneket mondani?Igen?Tényleg?Akkor mondjuk!!
Nem bántani a Földimet!  Legalább a korát tiszteljétek... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. Március 05. - 21:11:50 » |
|
szerintem lepjük meg egy új, kopásálló key-board-al...a mostanija biztos kopott már...
Nagyon jó ötlet, de ez legyen titok !!! ( Nem minden billentyű kopott el, csak a b, meg a k, meg a v, asszem .... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. Március 05. - 21:14:25 » |
|
Ladlac! Remélem, Te most véded?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. Március 05. - 21:16:10 » |
|
Nagyon jó ötlet, de ez legyen titok !!! ( Nem minden billentyű kopott el, csak a b, meg a k, meg a v, asszem .... ) miért ezek a betűk?Sűrűn írja, hogy babkávé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. Március 05. - 21:22:22 » |
|
Fórumon eltöltött idő: 1 nap 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. Március 05. - 21:23:57 » |
|
Nagyon jó ötlet, de ez legyen titok !!! ( Nem minden billentyű kopott el, csak a b, meg a k, meg a v, asszem .... ) miért ezek a betűk?Sűrűn írja, hogy babkávé? Ez lehet az oka, igen-igen.. Legalább a korát tiszteljétek...  Én inkább teszkó párti volnék, kéremalássan... Na jól van, most már én is megyek. Légyszi, ha mentek majd kapcsoljátok le a villanyt! Köszike Mennyi kedves ember,igazán. Nahát ki hitte volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. Március 05. - 21:27:48 » |
|
Nagyon jó ötlet, de ez legyen titok !!! ( Nem minden billentyű kopott el, csak a b, meg a k, meg a v, asszem .... ) miért ezek a betűk?Sűrűn írja, hogy babkávé? Ez lehet az oka, igen-igen.. Legalább a korát tiszteljétek...  Én inkább teszkó párti volnék, kéremalássan... Na jól van, most már én is megyek. Légyszi, ha mentek majd kapcsoljátok le a villanyt! Köszike Mennyi kedves ember,igazán. Nahát ki hitte volna... Hát ez a kora dolog nagyon ütött!Kész inkább megyek aludni!Legközelebb nyugágyat is hozok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. Március 05. - 23:31:18 » |
|
Sajnos a Tisztelt Cartársak mind kidőltek és nincs kivel beszélgessek én is megyek aludni!Nyugodt, csendes éjszakát kívánok mindenkinek, így én is alhatok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. Március 06. - 09:17:40 » |
|
klubos matrica kőne Stocz mikor ? ho? mennyi?
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. Március 06. - 16:37:20 » |
|
Lebuktatok csibészek! Azt akarjátok, hogy ne feküdjek le, csak utolsónak, hogy ne cikizhessetek? Sőt egyáltalán ne is gondoljak alvásra, mert hajnali háromkor ugyis ki az ágybolt szól a vekker. Meg mi a fene bajotok van a b,k, és v betükkel? (ezt speciel tényleg nem értettem  ) LadLac szomszédom a koromra hivatkozott, nem a kóromra, mert még itt akarok maradni, hogy szórakozhassatok rajtam haramiák! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|