cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #240 Dátum: 2008. Március 07. - 22:25:49 » |
|
Próba.... tegnap este óta csak olvasni tudtam, ha egyáltalán beengedett. Vagy mostnemtom által idézett szöveg volt fehér lap tetején, vagy Error 404 szép bordó extrás embléma.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #241 Dátum: 2008. Március 07. - 22:26:46 » |
|
Próba.... tegnap este óta csak olvasni tudtam, ha egyáltalán beengedett. Vagy mostnemtom által idézett szöveg volt fehér lap tetején, vagy Error 404 szép bordó extrás embléma.
Na...még a végén helyreáll a rend! Köszi Jopek, hogy megetted, a duplázások törlését, nekem már nem engedte tegnap.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #242 Dátum: 2008. Március 07. - 22:54:09 » |
|
Na...még a végén helyreáll a rend! Köszi Jopek, hogy megetted, a duplázások törlését, nekem már nem engedte tegnap. Bocs a duplákért nem direkt volt.Már a végén belekeveredtem, mint Floky a lábtörlőbe.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #243 Dátum: 2008. Március 07. - 23:11:50 » |
|
Na...még a végén helyreáll a rend! Köszi Jopek, hogy megetted, a duplázások törlését, nekem már nem engedte tegnap. Bocs a duplákért nem direkt volt.Már a végén belekeveredtem, mint Floky a lábtörlőbe. Grat a 300. hoz! Semmi vész a duplákért, nagy gáz volt tegnap! Az összes extrás leállt! Valamit pedig nagyon akartam mondani tegnap este, de elfogyott a türelmem. Mindegy, lényeg hogy most műxik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #244 Dátum: 2008. Március 07. - 23:46:37 » |
|
Na...még a végén helyreáll a rend! Köszi Jopek, hogy megetted, a duplázások törlését, nekem már nem engedte tegnap. Bocs a duplákért nem direkt volt.Már a végén belekeveredtem, mint Floky a lábtörlőbe. Grat a 300. hoz! Semmi vész a duplákért, nagy gáz volt tegnap! Az összes extrás leállt! Valamit pedig nagyon akartam mondani tegnap este, de elfogyott a türelmem. Mindegy, lényeg hogy most műxik! Igen.Sokat kínlódatam, hogy köszönetem és hálám jeléül az új matricám képét feltegyem a galériába, de nem ment.Most este már sikerült. Szóval köszönöm a matricát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
 |
« Hozzászólás #245 Dátum: 2008. Március 08. - 06:44:50 » |
|
Végre visszakaptuk az oldalunkat, jól elhúzták a karbantartást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #246 Dátum: 2008. Március 08. - 08:04:52 » |
|
Az jutott az eszembe (?), hogy micsoda autós nép gyült itt össze: van autószerelő, autóboltos, mentős, rendőr, kamionos (teherautós: Ateos), buszos, hajós, de van-e tűzoltós, villamosvezető, trolis, mozdonyvezető, pilóta, és metrós köztünk? De a lényeg, hogy sok Lacetti vezetőnk van!  . Ha a "hiány" szakmában volna valaki, kérem bátran jelezze, mert érdekes volna! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #247 Dátum: 2008. Március 08. - 08:07:47 » |
|
Az jutott az eszembe (?), hogy micsoda autós nép gyült itt össze: van autószerelő, autóboltos, mentős, rendőr, kamionos (teherautós: Ateos), buszos, hajós, de van-e tűzoltós, villamosvezető, trolis, mozdonyvezető, pilóta, és metrós köztünk? De a lényeg, hogy sok Lacetti vezetőnk van!  . Ha a "hiány" szakmában volna valaki, kérem bátran jelezze, mert érdekes volna!  De hisz van 1 db munkanélküli is! /tudom, abból nincs hiány... De majd hétfőtöl.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #248 Dátum: 2008. Március 08. - 08:13:45 » |
|
Az jutott az eszembe (?), hogy micsoda autós nép gyült itt össze: van autószerelő, autóboltos, mentős, rendőr, kamionos (teherautós: Ateos), buszos, hajós, de van-e tűzoltós, villamosvezető, trolis, mozdonyvezető, pilóta, és metrós köztünk? De a lényeg, hogy sok Lacetti vezetőnk van!  . Ha a "hiány" szakmában volna valaki, kérem bátran jelezze, mert érdekes volna!  De hisz van 1 db munkanélküli is! /tudom, abból nincs hiány... De majd hétfőtöl.../ Nem autós szakma, de pék. Lehet hogy akkor nem is szakma??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #249 Dátum: 2008. Március 08. - 08:18:37 » |
|
Az jutott az eszembe (?), hogy micsoda autós nép gyült itt össze: van autószerelő, autóboltos, mentős, rendőr, kamionos (teherautós: Ateos), buszos, hajós, de van-e tűzoltós, villamosvezető, trolis, mozdonyvezető, pilóta, és metrós köztünk? De a lényeg, hogy sok Lacetti vezetőnk van!  . Ha a "hiány" szakmában volna valaki, kérem bátran jelezze, mert érdekes volna!  De hisz van 1 db munkanélküli is! /tudom, abból nincs hiány... De majd hétfőtöl.../ Nem autós szakma, de pék. Lehet hogy akkor nem is szakma???  Bocsiuka pék barátom, de most kizárólag az autós, illetve közlekedési foglalkozásokra gondoltam, amiből kifelejtettem az oktatót, mert az is van! (én), bár momentán nem művelem, csak papirom van róla. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #250 Dátum: 2008. Március 08. - 09:27:54 » |
|
Az jutott az eszembe (?), hogy micsoda autós nép gyült itt össze: van autószerelő, autóboltos, mentős, rendőr, kamionos (teherautós: Ateos), buszos, hajós, de van-e tűzoltós, villamosvezető, trolis, mozdonyvezető, pilóta, és metrós köztünk? De a lényeg, hogy sok Lacetti vezetőnk van!  . Ha a "hiány" szakmában volna valaki, kérem bátran jelezze, mert érdekes volna!  De hisz van 1 db munkanélküli is! /tudom, abból nincs hiány... De majd hétfőtöl.../ Nem autós szakma, de pék. Lehet hogy akkor nem is szakma???  Bocsiuka pék barátom, de most kizárólag az autós, illetve közlekedési foglalkozásokra gondoltam, amiből kifelejtettem az oktatót, mert az is van! (én), bár momentán nem művelem, csak papirom van róla.  Hát sok olyan is oktat akinek tán nem kéne.(és még csodálkozunk a közlekedési morálon)Sajnos az oktatói szakma is erőteljesen felhígult.Most már úgy néz ki Mo.-n kétféle ember oktathat(szinte bármit) a boldog meg a boldogtalan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #251 Dátum: 2008. Március 08. - 09:33:17 » |
|
Hasznos tanácsokAutójogász
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 08. - 09:35:46 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #252 Dátum: 2008. Március 08. - 09:49:50 » |
|
Bocsika pék barátom, de most kizárólag az autós, illetve közlekedési foglalkozásokra gondoltam, amiből kifelejtettem az oktatót, mert az is van! (én), bár momentán nem művelem, csak papirom van róla.  De ha nem veszi igénybe a közlekedést, akkor hogy visz Neked kiflit? Heee? Úgyhogy a pék is közlekedési szakma! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #253 Dátum: 2008. Március 08. - 09:58:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #254 Dátum: 2008. Március 08. - 10:09:52 » |
|
Bocsika pék barátom, de most kizárólag az autós, illetve közlekedési foglalkozásokra gondoltam, amiből kifelejtettem az oktatót, mert az is van! (én), bár momentán nem művelem, csak papirom van róla.  De ha nem veszi igénybe a közlekedést, akkor hogy visz Neked kiflit? Heee? Úgyhogy a pék is közlekedési szakma!  Auto-s szakma természetesen, hiszen auto-klavokban keveri, dagasztja az alapanyagot.Egyébként imádom a kenyérgyárban, pékségben terjengő fantasztikus illatot.Részemről maximális tisztelet a pékeké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|