mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #630 Dátum: 2008. Március 11. - 20:44:47 » |
|
Nem semmi:
Ez igaz, de van a pénzügyeknek egy másik legális oldala is.Csak ismerni kell a lehetőségeinket.Na ez a másik téma amiről 8 órát tudnék beszélni bőrlégzéssel.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #632 Dátum: 2008. Március 11. - 20:46:07 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #633 Dátum: 2008. Március 11. - 20:47:11 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van. Műtét utáni 1-ső este én is belázasodtam málítolag ez a seb láz vagy csak engem csesztek át 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #634 Dátum: 2008. Március 11. - 20:51:32 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van. Lázmérőt a nővérkébe....vagy.......jajjj.....no! szóval semmi gond nem lesz, műtét után természetes asszem...ezt hívják lázas fórumozásnak?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #635 Dátum: 2008. Március 11. - 20:52:01 » |
|
1.captain, reméljük, hogy csak sebláz. 2. feladom, négykor néztem be utoljára, mostanáig nyolc oldalt kellett olvasnom, hogy napra kész legyek! 3. nem tudnátok néha tömöríteni?! 4. a párom már pc megvonással fenyeget... 5. olvasás közben új válasz született...juszt sem tekintem át a hozzászólásom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #636 Dátum: 2008. Március 11. - 20:52:23 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van. Műtét utáni 1-ső este én is belázasodtam málítolag ez a seb láz vagy csak engem csesztek át  grat a teljes tagsághoz Zotya!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #637 Dátum: 2008. Március 11. - 20:52:53 » |
|
Nem semmi:
Ez igaz, de van a pénzügyeknek egy másik legális oldala is.Csak ismerni kell a lehetőségeinket.Na ez a másik téma amiről 8 órát tudnék beszélni bőrlégzéssel. Csak 8-t? Nana. Csak semmi álszerénység! Tom! Picit szédülök és zsongok. Ez a Contramal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #638 Dátum: 2008. Március 11. - 20:53:07 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van. Lázmérőt a nővérkébe....vagy.......jajjj.....no! szóval semmi gond nem lesz, műtét után természetes asszem...ezt hívják lázas fórumozásnak? vagy csak a nővérke hajolt le valamiért és beindult a pumpa 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #639 Dátum: 2008. Március 11. - 20:53:37 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van. Műtét utáni 1-ső este én is belázasodtam málítolag ez a seb láz vagy csak engem csesztek át  grat a teljes tagsághoz Zotya! Megmondtam, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #640 Dátum: 2008. Március 11. - 20:53:45 » |
|
1.captain, reméljük, hogy csak sebláz. 2. feladom, négykor néztem be utoljára, mostanáig nyolc oldalt kellett olvasnom, hogy napra kész legyek! 3. nem tudnátok néha tömöríteni?! 4. a párom már pc megvonással fenyeget... 5. olvasás közben új válasz született...juszt sem tekintem át a hozzászólásom!
nekem az előbb ötször írta ezt ki, pedig csak pár másodpercek teltek el az egérbökések között.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #641 Dátum: 2008. Március 11. - 20:54:15 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van. Műtét utáni 1-ső este én is belázasodtam málítolag ez a seb láz vagy csak engem csesztek át  grat a teljes tagsághoz Zotya! Köszönöm 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #642 Dátum: 2008. Március 11. - 20:54:33 » |
|
Holnap estétől én is vis****ázkódom a régi kerékvágásba, ráadásul jönnek az ünnepek. Nem tudom, hogy leszek képes ennyit visszaolvasni majd. Rebelpeak! Gratula a teljes tagsághoz!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #643 Dátum: 2008. Március 11. - 20:55:16 » |
|
grat Rebel Neked is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #644 Dátum: 2008. Március 11. - 20:56:01 » |
|
He? Hendikeppel indulnak 2 gól hátránnyal?  11 év után végre zavartalanul nézhetek meccset. Tuti, el fogok aludni, hála a fájdalomcsiallapítónak. Rossz hír: 38 fokos lázam van. Lázmérőt a nővérkébe....vagy.......jajjj.....no! szóval semmi gond nem lesz, műtét után természetes asszem...ezt hívják lázas fórumozásnak? vagy csak a nővérke hajolt le valamiért és beindult a pumpa  A nővérke este megmosdatott. Tetőtől talpig! Tehát ezen már túl lennénk. Kezdem nem jól érezni maagam. Remélem tényleg csak lázas fórumozás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|