Jopek
|
 |
« Hozzászólás #330 Dátum: 2008. Március 09. - 11:19:57 » |
|
Most elmegyek szavazni, gumit pakolni, kertet rendezni, oldalbordával veszekedni. Talán még a fiamra is jut idő. Este ugyanitt?
Még jó, hogy nem máshol. Már én is általgumiztam nyáriba. Csak nem lesz már csúszka. Nálam ez nem egyszerű: időpont gumistól (2 db géperejű járműre); előkeresni a gumikat (hova a bánatba tettem a nyáriakat).... Jopek. Nem jársz felém mostanság? Pesten nem kell teríteni, beszerezni? De kell, csak most nem feléd menek. De ha arra járok megcsörgetlek és megisszuk azt a KV.-t!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #331 Dátum: 2008. Március 09. - 11:48:29 » |
|
Jövőhéten nagy ember leszek! Sofőrök visznek majd minden hová.
Tegnap volt lottohúzás ,betaláltál? Sajnos nem!  Hétfőn viszem a járgányt szívműtétre, szelepet cserélnek! Ezért kénytelen leszek Gidy kollégáira bízni az életem.  Jani! Várlak szeretettel! Hétfőn 47-49-es villamost pótolom, kedd szabad, szerdától piros 7-es. Gyere, és kopogj be bátran a fülkémbe! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #332 Dátum: 2008. Március 09. - 11:53:25 » |
|
Ma sajnos nem tudok ebédre menni, mert éppen munkálkodok.De az üzemagyag utalványt azt elfogadom!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #333 Dátum: 2008. Március 09. - 11:58:44 » |
|
BeZe! Irtam privit matrica ügyben! Keress fel! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #334 Dátum: 2008. Március 09. - 12:05:31 » |
|
MNT ÍRTA:
Mást se nagyon érdekelnek a kérdések!! Vicc ez az egész, a baj csak az ,hogy baromi sokba kerül!Hány kórházat lehetne kihúzni a sz*rból ebből az 5 milliárdból amibe kerül.De ez nem fontos.A lényeg hogy ez a két seggfej egymást gyalázhassa
MOSTNEMTOM-OT A KORMÁNYBA (NEM MÖGÉ). VICCEN KÍVÜL!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #335 Dátum: 2008. Március 09. - 12:06:48 » |
|
Ma sajnos nem tudok ebédre menni, mert éppen munkálkodok.De az üzemagyag utalványt azt elfogadom!
ÉN IS, ÉN IS!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #336 Dátum: 2008. Március 09. - 13:41:17 » |
|
MNT ÍRTA:
Mást se nagyon érdekelnek a kérdések!! Vicc ez az egész, a baj csak az ,hogy baromi sokba kerül!Hány kórházat lehetne kihúzni a sz*rból ebből az 5 milliárdból amibe kerül.De ez nem fontos.A lényeg hogy ez a két seggfej egymást gyalázhassa
MOSTNEMTOM-OT A KORMÁNYBA (NEM MÖGÉ). VICCEN KÍVÜL!
Köszönöm a megtisztelő bizalmat ,de azt hiszem sokan nem engednék, hogy pozícióba kerüljek.Az első intézkedésem lenne az egész mostani politikai elitet kényszermunkára ítélném és addig dolgoztatnám őket amig ezt a rengeteg pénzt amit elherdálnak és ellopnak tőlünk, vissza nem fizetnék.A minisztériumokban található ingyenélő léhűtő bandát az íróasztalaikkal együtt(amihez odaláncolták magukat) kivinném a Hajógyári szigetre és látványosságot ,reality showt csinálnék velük.és még jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat...........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #337 Dátum: 2008. Március 09. - 14:06:29 » |
|
Még eddig senki nem törte össze magát , úgyhogy a gyári dudát szerencsésen likvidáltam a rendszerből.Az újakat valaki kérdezte:azt hiszem kürtnek híjják, csigaház formájú és ronda piros.A típusa Hella és, ha jól emlékszem 6000 ezer volt a kettő.A biztit nem verte le úgyhogy tényleg relézett.Ja és nagyon emberes a hangja.Kb. ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #338 Dátum: 2008. Március 09. - 14:16:55 » |
|
MNT! Ha forintra gondoltál, akkor szerintem nagyon sokba került! Hat millió két kürtért?  Na jól van a lényeg,hogy szól! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #339 Dátum: 2008. Március 09. - 14:18:09 » |
|
MNT! Ha forintra gondoltál, akkor szerintem nagyon sokba került! Hat millió két kürtért?  Na jól van a lényeg,hogy szól!  Fullos lacsihoz igényes kürt. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #340 Dátum: 2008. Március 09. - 14:24:34 » |
|
MNT! Ha forintra gondoltál, akkor szerintem nagyon sokba került! Hat millió két kürtért?  Na jól van a lényeg,hogy szól!  Jogos az észrevétel.Azt hiszem itt az idő, hogy kezdjek el gondolkodni.Lehet, hogy megöregedtem?Vagy netán túl sokat írkálok?Neeeeem azt azért nem hinném, vagy mégis?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #341 Dátum: 2008. Március 09. - 15:32:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #342 Dátum: 2008. Március 09. - 15:39:28 » |
|
Igen Fiam! LadLac már fájdította vele meggyötört szívem! Hajókat kedvelőknek: ( www.hajomodell.hu, és www.fahajomodell.hu). Ha a drága fiaim meg akarnának lepni egy drága ajándékkal, akkor ott lehet választani nekem valót. Szeptemberben leszek 60! Jó alkalom erre! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 09. - 15:42:21 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #343 Dátum: 2008. Március 09. - 15:41:30 » |
|
Igen Fiam! LadLac már fájdította vele meggyötört szívem! Hajókat kedvelőknek: ( www.hajomodel.hu, és www.fahajomodel.hu). Ha a drága fiaim meg akarnának lepni egy drága ajándékkal, akkor ott lehet választani nekem valót. Szeptemberben leszek 60! Jó alkalom erre!  Vettük, vesszük a dolgot!Csuklós IK-280 esetleg? a leütést indítom 4-3-2.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #344 Dátum: 2008. Március 09. - 15:44:37 » |
|
Igen Fiam! LadLac már fájdította vele meggyötört szívem! Hajókat kedvelőknek: ( www.hajomodel.hu, és www.fahajomodel.hu). Ha a drága fiaim meg akarnának lepni egy drága ajándékkal, akkor ott lehet választani nekem valót. Szeptemberben leszek 60! Jó alkalom erre!  Vettük, vesszük a dolgot!Csuklós IK-280 esetleg? a leütést indítom 4-3-2....... Igen- igen: Buszban IK-280-as, pláne, ha arculatos, BPO-..., hajóban pl.: a Victory, vagy hasonló háromárbócosok nagyon szépek! Köszi előre is! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|