ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1380 Dátum: 2008. Március 31. - 21:34:00 » |
|
Ez sosem át kellene menni másik serverre.És még az időt sem álították át no comment.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 31. - 21:36:43 írta ZOTYA1983 »
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1381 Dátum: 2008. Március 31. - 21:45:53 » |
|
Nekem egész idáig nem sikerült reggel óta belépni, olvasni, irni. azt hittem itt a hiba, de ezek szerint nem.  Nos kihasználom a lehetőséget egy hirdetésre: a lányom egy internetes szállásfoglaló cégnél dolgozik. Ha valaki hazánkban szeretne valahol szállást, akkor ő megkeresi a megfelelő helyet, mert szinte az egész országot lefedő hálózatuk van. Az elérhetősége az interneten: ( www.ohb.hu) itt lehet a továbbiakat megtudni. (On-Line Hotels Budapest- Ladányi Katalin a lányom, neki irjatok e-mailt, vagy hívjátok telefonon.) Még nem találkoztam a lányoddal a másik tesómmal, de láttatlanban is üdvözlöm.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1382 Dátum: 2008. Március 31. - 21:47:37 » |
|
Fiúk! Szeretnék egy egyszerű formátumú, de informatív, könnyed szórólapot létrehozni, amit a kereskedésbe lerakva az oda belátogató emberek, (potenciális, vagy leendő lacsi tulajok) elérhetnek. Amiről tudomást szerezhetnek rólunk, információt kaphatnak az autóról. A helyi kereskedő megígérte, hogy támogatja a kezdeményezést. Elsősorban ötleteket kérnék tőletek, hogy mi kerüljön még fel szövegként a lapra. Nem képeket, bonyolultan szerkeszthető árbákat szeretnék, mert egyszerű fénymásolós technikával házilag kívánom sokszorosítani. Persze ha valakinek lenne kedve beszállni a buliba a saját lakóhelyén, szívesen venném. Ha nagy lenne az érdeklődés, akár külön -reklámunkkal foglalkozó- topicot is létrehozhatunk, de egyelőre csak így, itt. Előre is köszönöm!
Az elgondolás alapelemei (A5-ben lenne a végleges forma, ez még A4-ben maradt sajnos):
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 31. - 21:49:54 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1383 Dátum: 2008. április 01. - 09:42:11 » |
|
Fiúk! Szeretnék egy egyszerű formátumú, de informatív, könnyed szórólapot létrehozni, amit a kereskedésbe lerakva az oda belátogató emberek, (potenciális, vagy leendő lacsi tulajok) elérhetnek. Amiről tudomást szerezhetnek rólunk, információt kaphatnak az autóról. A helyi kereskedő megígérte, hogy támogatja a kezdeményezést. Elsősorban ötleteket kérnék tőletek, hogy mi kerüljön még fel szövegként a lapra. Nem képeket, bonyolultan szerkeszthető árbákat szeretnék, mert egyszerű fénymásolós technikával házilag kívánom sokszorosítani. Persze ha valakinek lenne kedve beszállni a buliba a saját lakóhelyén, szívesen venném. Ha nagy lenne az érdeklődés, akár külön -reklámunkkal foglalkozó- topicot is létrehozhatunk, de egyelőre csak így, itt. Előre is köszönöm!
Az elgondolás alapelemei (A5-ben lenne a végleges forma, ez még A4-ben maradt sajnos):
Valami jelszót kér a megtekintéshez!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #1384 Dátum: 2008. április 01. - 09:55:32 » |
|
Valami jelszót kér a megtekintéshez! Nyomj egy "olvasásra" gombot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1385 Dátum: 2008. április 01. - 10:08:46 » |
|
Nyomom, de beintett!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1386 Dátum: 2008. április 01. - 10:40:14 » |
|
Feri! Minden nap meglátogatod Cettit? Teljesen körbefotóztad leadáskor, hogy semmit ne szereljenek ki belőle? :-)
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1387 Dátum: 2008. április 01. - 12:29:43 » |
|
Feri! Minden nap meglátogatod Cettit? Teljesen körbefotóztad leadáskor, hogy semmit ne szereljenek ki belőle? :-)
Cap fiam, Te rossz vagy! Ne hozd rá a frászt Cápa barátunkra!  Privit irok mindjárt, fiam! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1388 Dátum: 2008. április 01. - 12:30:47 » |
|
Nem, csak a leszerelt hengerfejre voltam kíváncsi. Amúgy a múltkori "Jani"-s eset után nem árt az elővigyázatosság, de nem feltételezném senkiről a rosszat. Viszont a vitás esetek elkerülése végett nem árt egy-két dolgot megtenni, mielőtt hoszabb időre otthagyja valahol az ember a kocsiját! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1389 Dátum: 2008. április 01. - 13:03:19 » |
|
Nem, csak a leszerelt hengerfejre voltam kíváncsi. Amúgy a múltkori "Jani"-s eset után nem árt az elővigyázatosság, de nem feltételezném senkiről a rosszat. Viszont a vitás esetek elkerülése végett nem árt egy-két dolgot megtenni, mielőtt hoszabb időre otthagyja valahol az ember a kocsiját!  Cápa! Azért valahogy szedd ki belőlük, hogy az új szelepek mivel különböznek a régiektől, és miért nem fognak kormozodni remélhetőleg ezek után. Jó lenne megérteni a műszaki hátterét is a dolognak. Amúgy nem szégyen meglátogatni a beteg kedvest! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1390 Dátum: 2008. április 01. - 14:26:03 » |
|
Amúgy a múltkori "Jani"-s eset után nem árt az elővigyázatosság
Ez a Jani nem én vagyok! (remélem) 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1391 Dátum: 2008. április 01. - 14:45:31 » |
|
Nem, csak a leszerelt hengerfejre voltam kíváncsi. Amúgy a múltkori "Jani"-s eset után nem árt az elővigyázatosság, de nem feltételezném senkiről a rosszat. Viszont a vitás esetek elkerülése végett nem árt egy-két dolgot megtenni, mielőtt hoszabb időre otthagyja valahol az ember a kocsiját!  Cápa! Azért valahogy szedd ki belőlük, hogy az új szelepek mivel különböznek a régiektől, és miért nem fognak kormozodni remélhetőleg ezek után. Jó lenne megérteni a műszaki hátterét is a dolognak. Amúgy nem szégyen meglátogatni a beteg kedvest!  A topicjában válaszoltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1392 Dátum: 2008. április 01. - 14:45:50 » |
|
Amúgy a múltkori "Jani"-s eset után nem árt az elővigyázatosság
Ez a Jani nem én vagyok! (remélem)  Nem, te nem az a Jani vagy! Pedig beszólós az is.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1393 Dátum: 2008. április 01. - 15:35:06 » |
|
Ami kell a figyelem felkeltéséhez benne van, többet nem érdemes belevenni, mert nem olvassák el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1394 Dátum: 2008. április 01. - 15:50:00 » |
|
Most jöttem rá, Gidy miért invitál minket magához kávézni.  Tudni kell, hogy parkolni csak 1 helyen lehet, ott viszont valamiért mostanában fizetni kell. Nem is keveset első óra 300Ft, másidik +600Ft, harmadik +1000Ft! És persze marasztalja az embert, hogy ne menyen még, maradjon még 1-2 órát. Vagy az ö embere szedi a lóvét vagy kap belőle részesedést. Velem a múltkor nem járt jól, mert én a +600Ft fizetése elöl meglógtam. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|