CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #90 Dátum: 2009. Május 25. - 18:29:44 » |
|
A CRUZE-val,ill.a többi tipussal (Epica,Captiva, stb) kapcsolatos véleményeket,észrevételeket, tapasztalatokat melyik topikban tárgyaljuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #91 Dátum: 2009. Május 25. - 19:21:54 » |
|
A CRUZE-val,ill.a többi tipussal (Epica,Captiva, stb) kapcsolatos véleményeket,észrevételeket, tapasztalatokat melyik topikban tárgyaljuk?
Lenen egy javaslatom erre: a "Társalgó->Tagok és autóik más oldalakon" topicot újjáéleszthetnénk kis címmódosítással ésa akkor oda lehetne. Mondjuk mi lenne, ha így hívnánk: "Tagok, autóik, és minden a Lacettin túl" Bár ez nem túl jó....ötletek még?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #92 Dátum: 2009. Május 25. - 19:30:08 » |
|
Lenen egy javaslatom erre: a "Társalgó->Tagok és autóik más oldalakon" topicot újjáéleszthetnénk kis címmódosítással ésa akkor oda lehetne. Mondjuk mi lenne, ha így hívnánk: "Tagok, autóik, és minden a Lacettin túl" Bár ez nem túl jó....ötletek még? Esetleg a "lacetti,hírek,linkek,újdonságok" rovatban.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #93 Dátum: 2009. Május 27. - 11:32:45 » |
|
Lenen egy javaslatom erre: a "Társalgó->Tagok és autóik más oldalakon" topicot újjáéleszthetnénk kis címmódosítással ésa akkor oda lehetne. Mondjuk mi lenne, ha így hívnánk: "Tagok, autóik, és minden a Lacettin túl" Bár ez nem túl jó....ötletek még? Esetleg a "lacetti,hírek,linkek,újdonságok" rovatban. Szerintem is jó lesz ebbe. Esetleg a "Lacetti"-t lecserélhetjük "GM"-re, hogy egyértelműbb legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #94 Dátum: 2009. Május 27. - 12:34:08 » |
|
Lenen egy javaslatom erre: a "Társalgó->Tagok és autóik más oldalakon" topicot újjáéleszthetnénk kis címmódosítással ésa akkor oda lehetne. Mondjuk mi lenne, ha így hívnánk: "Tagok, autóik, és minden a Lacettin túl" Bár ez nem túl jó....ötletek még? Esetleg a "lacetti,hírek,linkek,újdonságok" rovatban. Szerintem is jó lesz ebbe. Esetleg a "Lacetti"-t lecserélhetjük "GM"-re, hogy egyértelműbb legyen. Vagy nem GM, hanem Chevrolet hírek, linkek, újdonságok...ha már abba a topicba gondoljátok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #95 Dátum: 2009. Május 27. - 18:38:50 » |
|
Mar ha hetfon lesz meg GM...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #96 Dátum: 2009. Október 14. - 19:10:46 » |
|
Az utóbbi időben nagyon töröltük az ablakot. Ezért nyitottam ennek a témának egy új topicot, melynek a meglepő Ablaktörlő címet adtam és a "Karosszériás" részben található.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #97 Dátum: 2009. December 23. - 07:52:18 » |
|
Nem tudom mennyire érdekes aktuális, de a tegnapi esetemet nem tudom hova írjam így gondoltam egy olyanra, hogy "Betegszoba" topic oda lehetne írni ilyen és hasonló eseteket.
Tegnap de mellkasi szorítással hányingerrel verejtékezéssel a sürgősségi osztályon kötöttem ki. Kiderült hozzá még magas vérnyomás 190/120 110-s pulzus. Adtak infúziót, mellkas CT-t végeztek és 6órás monitoros megfigyelés óránkénti vérnyomás mérés, fokozatosan jobban lettem, így haza engedtek. A tünetek alapján féltem, hogy infarktus de szerencsére nem az volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #98 Dátum: 2009. December 23. - 12:15:06 » |
|
Nem tudom mennyire érdekes aktuális, de a tegnapi esetemet nem tudom hova írjam így gondoltam egy olyanra, hogy "Betegszoba" topic oda lehetne írni ilyen és hasonló eseteket.
Tegnap de mellkasi szorítással hányingerrel verejtékezéssel a sürgősségi osztályon kötöttem ki. Kiderült hozzá még magas vérnyomás 190/120 110-s pulzus. Adtak infúziót, mellkas CT-t végeztek és 6órás monitoros megfigyelés óránkénti vérnyomás mérés, fokozatosan jobban lettem, így haza engedtek. A tünetek alapján féltem, hogy infarktus de szerencsére nem az volt.
Nagyon vigyázz magadra és jobbulást kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #99 Dátum: 2009. December 23. - 12:23:31 » |
|
Nagyon vigyázz magadra és jobbulást kívánok! Ma voltam a háziorvosnál a leletek ismeretében /nincs semmi kóros elváltozás/ a doki szerint a nagy /20 fok/ hőmérséklet változás viselt meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #100 Dátum: 2009. December 25. - 11:20:56 » |
|
Ahogy telik-múlik az idő egyre többször lesz ez aktuális téma mindannyiunknak. Mégsem szeretnék ennek egy külön topicot. Lehangoló lenne. Remélem, hogy ahogy túl vagy az első ijedtségen már Te sem érzed olyan fontosnak ezt. Jobbulást Neked. Az ünnepek alatt talán lesz lehetőséged, hogy pihenj és megerősítsd a szervezetedet. Az ilyen hozzászólások egyébként mehetnek nyugodtan a "Társalgó"-ba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
behajto1
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #101 Dátum: 2010. Március 30. - 20:05:29 » |
|
Nekem a kipufogó rozsdásodással kapcsolatban lenne észrevételem.Nemrég egy autó szerelő ismerősömmel beszélgetve megemlitettem hogy minden évben 2-szer le kell festenem a hátsó kipufogó dobot mert nagyon rozsdásodik.Azt mondta hogy festegetés helyett inkább furjam meg 3-as furóval.MEGTETTEM!TÖBB MINT 3DL VÍZ FOLYT KI.Tudta ezt valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #102 Dátum: 2010. Március 30. - 20:14:20 » |
|
Nekem a kipufogó rozsdásodással kapcsolatban lenne észrevételem.Nemrég egy autó szerelő ismerősömmel beszélgetve megemlitettem hogy minden évben 2-szer le kell festenem a hátsó kipufogó dobot mert nagyon rozsdásodik.Azt mondta hogy festegetés helyett inkább furjam meg 3-as furóval.MEGTETTEM!TÖBB MINT 3DL VÍZ FOLYT KI.Tudta ezt valaki?
Igen volt korábban erről már itt szó a katalizátor áldásos tevékenységének eredménye a pára ami a hátsó dobban csapódik ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #103 Dátum: 2010. Március 30. - 21:20:58 » |
|
Jézusom.  .Reméljük nem lesz ilyen többet veled.  .Jó egészséget kedves.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #104 Dátum: 2010. Március 31. - 03:53:51 » |
|
Jézusom.  .Reméljük nem lesz ilyen többet veled.  .Jó egészséget kedves. Köszi. Azóta szerencsére nem jelentkeztek ilyen tünetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|