Jopek
|
 |
« Hozzászólás #690 Dátum: 2009. November 06. - 16:56:57 » |
|
Ennyit arról, hogy a H7 gyorsabban kiég  (ex  )Meatloaf kolléga is hamar cserélte az Auchan-os izzót az SW-ben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #691 Dátum: 2009. November 06. - 16:59:30 » |
|
Ennyit arról, hogy a H7 gyorsabban kiég  (ex  )Meatloaf kolléga is hamar cserélte az Auchan-os izzót az SW-ben.  Hát igen, a minőség nem mindegy, bár az ár nem mindig van köszönő viszonnyal vele. Én anno a Kalosba Tungsramot vettem, mikor kiégett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #692 Dátum: 2009. November 06. - 17:03:30 » |
|
A kolléga meg jobb, ha meg sem szólal!  Kihűlt már a foglalat? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #693 Dátum: 2009. November 06. - 17:06:09 » |
|
A kolléga meg jobb, ha meg sem szólal!  Kihűlt már a foglalat?  Tudod,nekem fér égő bőven a csomitartóba. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #694 Dátum: 2009. November 06. - 17:11:35 » |
|
Hát srácok,ez a topic izzik a legjobban  Na megyek izzót cserélni.  Az legalább meglátszik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #695 Dátum: 2009. November 06. - 17:12:30 » |
|
Azért tegnap láttam egy sedant is kiégett izzóval. Mostmár csak ezt lesem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #696 Dátum: 2009. November 06. - 18:32:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #697 Dátum: 2009. November 06. - 19:21:58 » |
|
Hát srácok,ez a topic izzik a legjobban  Na megyek izzót cserélni.  Az legalább meglátszik.  No,hát nagy fíling volt egy sötét garázsban lebontani a fényszórót.Mindössze egy 60-as izzó volt segítségemre.  Viszont a jobboldali picit alacsonyabbra szór.Jól emlékszem,hogy ennek magasabban kéne állnia?Ilyet hol/hogy lehet beállítani..?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #698 Dátum: 2009. November 06. - 19:48:41 » |
|
Hát srácok,ez a topic izzik a legjobban  Na megyek izzót cserélni.  Az legalább meglátszik.  No,hát nagy fíling volt egy sötét garázsban lebontani a fényszórót.Mindössze egy 60-as izzó volt segítségemre.  Viszont a jobboldali picit alacsonyabbra szór.Jól emlékszem,hogy ennek magasabban kéne állnia?Ilyet hol/hogy lehet beállítani..? Biztos,hogy jól raktad be?Tudod,hogy nekem is 5X-re sikerült baglyon,józanul is. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #699 Dátum: 2009. November 06. - 20:52:39 » |
|
Hát srácok,ez a topic izzik a legjobban  Na megyek izzót cserélni.  Az legalább meglátszik.  No,hát nagy fíling volt egy sötét garázsban lebontani a fényszórót.Mindössze egy 60-as izzó volt segítségemre.  Viszont a jobboldali picit alacsonyabbra szór.Jól emlékszem,hogy ennek magasabban kéne állnia?Ilyet hol/hogy lehet beállítani..? Biztos,hogy jól raktad be?Tudod,hogy nekem is 5X-re sikerült baglyon,józanul is.  Meatloafnak "mindegy"!  (1111!), meg a szerelésnél is! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #700 Dátum: 2009. November 06. - 21:51:17 » |
|
Hát srácok,ez a topic izzik a legjobban  Na megyek izzót cserélni.  Az legalább meglátszik.  No,hát nagy fíling volt egy sötét garázsban lebontani a fényszórót.Mindössze egy 60-as izzó volt segítségemre.  Viszont a jobboldali picit alacsonyabbra szór.Jól emlékszem,hogy ennek magasabban kéne állnia?Ilyet hol/hogy lehet beállítani..? Biztos,hogy jól raktad be?Tudod,hogy nekem is 5X-re sikerült baglyon,józanul is.   Jól persze. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 06. - 21:53:44 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #701 Dátum: 2009. November 06. - 21:57:31 » |
|
Hát srácok,ez a topic izzik a legjobban  Na megyek izzót cserélni.  Az legalább meglátszik.  No,hát nagy fíling volt egy sötét garázsban lebontani a fényszórót.Mindössze egy 60-as izzó volt segítségemre.  Viszont a jobboldali picit alacsonyabbra szór.Jól emlékszem,hogy ennek magasabban kéne állnia?Ilyet hol/hogy lehet beállítani..? Biztos,hogy jól raktad be?Tudod,hogy nekem is 5X-re sikerült baglyon,józanul is.   Jól persze.  Kiszedted a lámpát komplett az izzócseréhez?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #702 Dátum: 2009. November 07. - 00:06:35 » |
|
Igen.Nem vacakoltam hátulról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
capry
Bejáratós

Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
 |
« Hozzászólás #703 Dátum: 2009. November 07. - 11:56:09 » |
|
lehet kiszedés nélkül is? Nekem nem úgy tűnt. Viszont ma gyakorolhatok én is mert a nagy nightbreaker tervezés közben kiégett a jobb oldali tompított.  Mondjuk a múltkori próba alapján nem egy nagy was ist das.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #704 Dátum: 2009. November 07. - 13:04:21 » |
|
lehet kiszedés nélkül is? Nekem nem úgy tűnt.
Lehet,a rückwertz lámpa felől.Ez olyan,mint a pupilla műtét a végbél felől.  Nade a viccet félretéve,a jobboldalit lehet,csak szűkös(nekem),de a bololdalihoz az akksi miatt nem lehet hozzáférni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|