captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #645 Dátum: 2009. Október 27. - 17:36:58 » |
|
Kicseréltem a (rendezői)jobb oldali helyzetjelzőt is,de hogy mit össze szenvedtem,mire leszedtem a hűtőrácsot...!Merthogy hátulról az akksi miatt nem fértem hozzá.
Neked jobb oldalt van az akksi?  Szerintem balt akart írni. A jobbost cserélte Neki Jopek Bagolyon. KÉTSZER, CÁPA, KÉTSZER!  Valamit biztos rosszul csináltatok! Helyesen berakva évekig bírja!  Biztos. Jopek csinálta. Szintén HB-je van.... :p
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #646 Dátum: 2009. Október 27. - 17:38:59 » |
|
Lacsetti Cink Klub 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #647 Dátum: 2009. Október 27. - 20:27:06 » |
|
Kicseréltem a (rendezői)jobb oldali helyzetjelzőt is,de hogy mit össze szenvedtem,mire leszedtem a hűtőrácsot...!Merthogy hátulról az akksi miatt nem fértem hozzá.
Neked jobb oldalt van az akksi?  Szerintem balt akart írni. A jobbost cserélte Neki Jopek Bagolyon. KÉTSZER, CÁPA, KÉTSZER!  Valamit biztos rosszul csináltatok! Helyesen berakva évekig bírja!  Biztos. Jopek csinálta. Szintén HB-je van.... :p Azt szeretem Kapitányunkban, hogy objektív, mint a Hír TV.  Szóval az igaz történet: Akidrummer kolléga megkért, hogy cseréljek neki izzót mert nem világít. Én úgy értettem, hogy a H4-et kellene kicserélni....meg is történt....majd kiderült, hogy a helyzetjelző izzó nem világított....ezt is kicseréltem. Mindenki örült...  Viszont "kedves" SW-s jóakaróink, van egy aduász a fényképezőmben....(izzócsere...egy SW-ben...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #648 Dátum: 2009. Október 27. - 20:33:33 » |
|
És hány izzócsere is volt a hétvégén az SW-kben és mennyi a HB-ben..?  Egyébként igen,az én hibám,mert tényleg nem mondtam,hogy melyik is a rossz,csak hogy ki kéne cserélni.. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 27. - 20:35:31 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #649 Dátum: 2009. Október 27. - 20:39:16 » |
|
És hány izzócsere is volt a hétvégén az SW-kben és mennyi a HB-ben..?  Egyébként igen,az én hibám,mert tényleg nem mondtam,hogy melyik is a rossz,csak hogy ki kéne cserélni..  SW-ben nálam volt.Csak elég látványos volt,mert 5X vettem ki a lámpát,mire egyszer össze tudtam rakni tökéletesen és hiánytalanul. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #650 Dátum: 2009. Október 27. - 21:08:39 » |
|
És hány izzócsere is volt a hétvégén az SW-kben és mennyi a HB-ben..?  Egyébként igen,az én hibám,mert tényleg nem mondtam,hogy melyik is a rossz,csak hogy ki kéne cserélni..  SW-ben nálam volt.Csak elég látványos volt,mert 5X vettem ki a lámpát,mire egyszer össze tudtam rakni tökéletesen és hiánytalanul.  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #651 Dátum: 2009. Október 27. - 21:13:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #652 Dátum: 2009. Október 27. - 22:08:44 » |
|
Hehe,igen.  Közben meg a hamus izzójára gondoltam.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #653 Dátum: 2009. Október 28. - 21:09:19 » |
|
Érdekes, de eddig Esztergomban vagy környékén csak egy kiégett lámpás Lacsit láttam, az is HB volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #654 Dátum: 2009. Október 28. - 22:47:08 » |
|
Neked jobb oldalt van az akksi?  Szerintem balt akart írni. A jobbost cserélte Neki Jopek Bagolyon. KÉTSZER, CÁPA, KÉTSZER!  Valamit biztos rosszul csináltatok! Helyesen berakva évekig bírja!  Biztos. Jopek csinálta. Szintén HB-je van.... :p Azt szeretem Kapitányunkban, hogy objektív, mint a Hír TV.  Szóval az igaz történet: Akidrummer kolléga megkért, hogy cseréljek neki izzót mert nem világít. Én úgy értettem, hogy a H4-et kellene kicserélni....meg is történt....majd kiderült, hogy a helyzetjelző izzó nem világított....ezt is kicseréltem. Mindenki örült...  Viszont "kedves" SW-s jóakaróink, van egy aduász a fényképezőmben....(izzócsere...egy SW-ben...  ) Nono! Azt írtam, amit láttam. Megyek kifele, Jopek izzót cserél Dobi Hb-jén. 10 perc múlva jövök megint? Jopek még mindig cserél. Mi van? Megint kiégett- és ezt speciel maga a tulaj mondta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #655 Dátum: 2009. Október 28. - 22:50:46 » |
|
Neem,Jopek kicserélte a fényszórómat,de nem azt kellett volna,hanem a helyzetjelzőt,csak nem mondtam előtte. Mikor hazaértem vasárnap akkor égett ki a másik helyzetjelző.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #656 Dátum: 2009. Október 28. - 22:52:03 » |
|
Neem,Jopek kicserélte a fényszórómat,de nem azt kellett volna,hanem a helyzetjelzőt,csak nem mondtam előtte. Mikor hazaértem vasárnap akkor égett ki a másik helyzetjelző.
Igen. De Bagolyon kétszer is kikapta, nem? Mert bementem klóra, kijöttem és még mindig / megint szerelt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #657 Dátum: 2009. Október 28. - 23:03:26 » |
|
Igen. De Bagolyon kétszer is kikapta, nem? Mert bementem klóra, kijöttem és még mindig / megint szerelt... Igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #658 Dátum: 2009. Október 29. - 15:11:58 » |
|
Érdekes, de eddig Esztergomban vagy környékén csak egy kiégett lámpás Lacsit láttam, az is HB volt  Persze...mert ő nem szokta meg, hogy kiég, ezért biztos nem nézte akkor sem amikor elindult, hogy műxik-e? 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
|