| 
			| 

| cápaFeri 
								Törzstag    Nem elérhető 

cettim

| 
								|  | « Hozzászólás #15 Dátum: 2008. április 11. - 09:24:06 » |  | 

Felmérést végeznék ! Ki szeretne esetleg "klubsapkát"? Szép nagy Chevy emblémával, tetszöleges felirattal, amire terveket várok. Ára kb: 2 eFt lenne, sapkával, hímzéssel  együtt!  /sapka kb 250, himzés kb 1500/ /világoskék sapkára gondoltam, Arany emblémával, alatta fekete vagy fehér "www.lacettiklub.hu "-s felirattal/ Tessék nyilatkozni Cartársak! üdvKlubsapka, klubpóló már bennem is felvetődött. Szerintem megérne ennyit, ha szép munka lenne. (Legalábbis értelmesebbnek tartom erre ezt az összeget, mint arra a ...hát hogy is mondjam...gyenge minőségű 1:43 kisautóra.) Szerintem (ha van olyan színű sapka) chevroletkék szép arany emblémával lenne jó. Mivel a kék alap elég nehezen feliratozható, szerintem a felirat is lehetne arany, ill. az emblémával egyforma (esetleg sárga). Jó lenne egy mintát látni és egy betűtípust megszavazni, mert a snassz alapformátumú betűk nem biztos, hogy emelnék a színvonalát a sapinak. Esetleg a matricás betűk? Ha már kézzel hímezik, akkor az sem lenne bonyolult. Még valami: mehetne ez is a Klubreklám rovatba.  Szal egy sapi rendel ha minta jó lesz.   A betűket Én is úgy gondoltam, hogy a matricáról használnánk fel a betűtipust. Viszek mintát, kicsinyítse le.  No de hova rakassam? Mert az embléma /Chevy/ megy középre. A felirat akkor alá? Simléder nem lenne rossz, nemtom hogy oda tud-e hímezni!? No ezeket kellene a mintadarab elött pontosítani...   Ladlac! Ezt az ízlésedre bíznám! Ahol jól néz ki!    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!" |  |  | 
	| 
			| 

| cápaFeri 
								Törzstag    Nem elérhető 

cettim

| 
								|  | « Hozzászólás #16 Dátum: 2008. április 11. - 09:26:06 » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!" |  |  | 
	| 
			| 

| ladigidy 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

| 
								|  | « Hozzászólás #17 Dátum: 2008. április 11. - 12:53:09 » |  | 

Ja, és jó csajoknak vizespolót!    Például Peti szőkéje gondolom jó reklám lehetne ilyen vizes Lacettiklubos polóban!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu |  |  | 
	| 
			| 

| Jani 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

| 
								|  | « Hozzászólás #18 Dátum: 2008. április 11. - 13:38:16 » |  | 

Nem kötekedek    csak érdeklődnék, hogy 250Ft-ért milyen sapkát adnak? Egyébként benne vagyok, ha másra nem is, de dísznek jó lesz.   Lehetne ilyen sapkánk is.   http://1bm.hu/1bm/shop.php?op=list&gr=all&kat=070517100430070517100521 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2008. április 11. - 14:42:02 írta Jani » |  Naplózva | 

LPG |  |  | 
	| 
			| 

| ladlac | 
								|  | « Hozzászólás #19 Dátum: 2008. április 11. - 16:29:32 » |  | 

Valami nagyker, gondolom hozzák kinából. Gondolom nem egy világszinvonal, bár láttam fehérben, nem volt rosszabb egy sima reklám sapkánál, amikkel eddig találkoztam. A régi cégemnél vettek 3 db-ot valami 186 Ft+ áfa-s áron. Ebben fut Schirilla Gyuri Rómába. Majd látjátok rajta, Desense&Go  feliratú. De ha tud valai jó sapkát olcsón, hát legyen. Klubnapon kötelező viselet, egyébként meg úgyis csak dísz lesz. Vagy egy-két taxiban, 7 -esen, mentőautóban feltűnik majd??       |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2008. április 11. - 16:31:45 írta ladlac » |  Naplózva | 

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud! |  |  | 
	| 
			| 

| cápaFeri 
								Törzstag    Nem elérhető 

cettim

| 
								|  | « Hozzászólás #20 Dátum: 2008. április 11. - 18:24:38 » |  | 

Valami nagyker, gondolom hozzák kinából. Gondolom nem egy világszinvonal, bár láttam fehérben, nem volt rosszabb egy sima reklám sapkánál, amikkel eddig találkoztam. A régi cégemnél vettek 3 db-ot valami 186 Ft+ áfa-s áron. Ebben fut Schirilla Gyuri Rómába. Majd látjátok rajta, Desense&Go  feliratú. De ha tud valai jó sapkát olcsón, hát legyen. Klubnapon kötelező viselet, egyébként meg úgyis csak dísz lesz. Vagy egy-két taxiban, 7 -esen, mentőautóban feltűnik majd??      Én hordanám is. Persze talikon pláne! Minőségről meg annyit, hogy szinte minden kínában készül.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| captainb 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

1.6 SW Elite - radarral!

| 
								|  | « Hozzászólás #21 Dátum: 2008. április 11. - 18:36:06 » |  | 

Milyen vizespólós lányok? Hol? Mikor? :-)Ha géppel hímeznék 5000 ft a minta. De mennyi lenne darabonként? Mellik éri meg jobban?
 Mert pl. ha már megcsinálják a mintát a sapekra, az használható lehetne a polóra, pulcsira is, nem?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony. |  |  | 
	| 
			| 

| cápaFeri 
								Törzstag    Nem elérhető 

cettim

| 
								|  | « Hozzászólás #22 Dátum: 2008. április 11. - 18:46:44 » |  | 

Sapi ötletnek:http://sapka.lap.hu/ Színekben lehetne valami hasonló: |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2008. április 11. - 18:48:47 írta cápaFeri » |  Naplózva | 

| 
			| 

| cápaFeri 
								Törzstag    Nem elérhető 

cettim

| 
								|  | « Hozzászólás #23 Dátum: 2008. április 11. - 18:53:56 » |  | 

Vagy ilyen....   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| ladigidy 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

| 
								|  | « Hozzászólás #24 Dátum: 2008. április 11. - 19:28:05 » |  | 

Vagy ilyen....    Ez a nyerő nálam! Csak nehogy ezért törjék fel a kocsinkat!    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu |  |  | 
	| 
			| 

| Jani 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

| 
								|  | « Hozzászólás #25 Dátum: 2008. április 11. - 21:17:22 » |  | 

Esetleg ilyen? Persze a színeknek nem kell ilyenek lennie.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

LPG |  |  | 
	| 
			| 

| cápaFeri 
								Törzstag    Nem elérhető 

cettim

| 
								|  | « Hozzászólás #26 Dátum: 2008. április 11. - 21:48:24 » |  | 

Esetleg ilyen? Persze a színeknek nem kell ilyenek lennie.  Ha a kék olyan kék lenne, mint az általam feltett sapi2, akkor már mehet is! Nekem tetszik! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Giovanni 
								Törzstag    Nem elérhető 

Kékvillám :)

| 
								|  | « Hozzászólás #27 Dátum: 2008. április 12. - 09:02:41 » |  | 

Utólagos engedelmetekkel kitettem egy kis logót az oldalamra. Remélem nem ártok vele   Így néz ki: |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál   Lacetti:   Toyota:   |  |  | 
	| 
			| 

| Jopek | 
								|  | « Hozzászólás #28 Dátum: 2008. április 12. - 15:01:33 » |  | 

Esetleg ilyen? Persze a színeknek nem kell ilyenek lennie.  Nekem ebben a színben nagyon tetszik, ügyes!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Stocz | 
								|  | « Hozzászólás #29 Dátum: 2008. április 12. - 15:03:25 » |  | 

Valami nagyker, gondolom hozzák kinából. Gondolom nem egy világszinvonal, bár láttam fehérben, nem volt rosszabb egy sima reklám sapkánál, amikkel eddig találkoztam. A régi cégemnél vettek 3 db-ot valami 186 Ft+ áfa-s áron. Ebben fut Schirilla Gyuri Rómába. Majd látjátok rajta, Desense&Go  feliratú. De ha tud valai jó sapkát olcsón, hát legyen. Klubnapon kötelező viselet, egyébként meg úgyis csak dísz lesz. Vagy egy-két taxiban, 7 -esen, mentőautóban feltűnik majd??      Állat jól néznék ki öltönyben és reklám sapiban        |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |