Krisz
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 17:15:03 » |
|
Ma legurítottam a lacsi torkán 20 liter bioalkoholt a 40l benzin mellé. 1/3 benya2/3 e85 nyugodtan mehet.A lacsi szereti!35000km tapasztalat.De a lurdinál ma ugyis talizunk és ma tisztán e85 van benne.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 17:56:08 » |
|
Ma legurítottam a lacsi torkán 20 liter bioalkoholt a 40l benzin mellé. Már a kocsid is itatod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 21:36:30 » |
|
Ma legurítottam a lacsi torkán 20 liter bioalkoholt a 40l benzin mellé. Már a kocsid is itatod? Csak azt, én nem bírom a szeszt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 18:38:12 » |
|
Tegnap a tankolás után mentem 20km-t, semmi változást nem vettem észre. Ellenben ma, úgy éreztem mintha pörgősebb lenne a motor, csak úgy szalad felfelé a fordulatszámmérő.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 18:46:24 » |
|
Tegnap a tankolás után mentem 20km-t, semmi változást nem vettem észre. Ellenben ma, úgy éreztem mintha pörgősebb lenne a motor, csak úgy szalad felfelé a fordulatszámmérő. Pláne ha üresben van a váltó.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 18:49:49 » |
|
Tegnap a tankolás után mentem 20km-t, semmi változást nem vettem észre. Ellenben ma, úgy éreztem mintha pörgősebb lenne a motor, csak úgy szalad felfelé a fordulatszámmérő. Pláne ha üresben van a váltó. Hitetlen! Próbáld ki, Csepel a gazdaságos mellet, és a Lurdy mögött is lehet tankolni E85-t
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 21:16:07 » |
|
Tegnap a tankolás után mentem 20km-t, semmi változást nem vettem észre. Ellenben ma, úgy éreztem mintha pörgősebb lenne a motor, csak úgy szalad felfelé a fordulatszámmérő. Pláne ha üresben van a váltó. Hitetlen! Próbáld ki, Csepel a gazdaságos mellet, és a Lurdy mögött is lehet tankolni E85-t Nem értem Jani miért kételkednek olyan sokan az e85-ben.JÓ Jó féltik az autót de vagyunk egy páran akik azért régóta ezzel járunk gond nélkül és ha nem lenne jó biztosan nem reklámoznánk.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 10:02:55 » |
|
Tegnap a tankolás után mentem 20km-t, semmi változást nem vettem észre. Ellenben ma, úgy éreztem mintha pörgősebb lenne a motor, csak úgy szalad felfelé a fordulatszámmérő. Pláne ha üresben van a váltó. Hitetlen! Próbáld ki, Csepel a gazdaságos mellet, és a Lurdy mögött is lehet tankolni E85-t Nem értem Jani miért kételkednek olyan sokan az e85-ben.JÓ Jó féltik az autót de vagyunk egy páran akik azért régóta ezzel járunk gond nélkül és ha nem lenne jó biztosan nem reklámoznánk. Tartok tőle, hogy az enyém nagyon nem szeretné a biómenüt. Ráadásul errefelé nem is kapni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 11:05:37 » |
|
Miért ne szeretné?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 14:15:46 » |
|
Tegnap a tankolás után mentem 20km-t, semmi változást nem vettem észre. Ellenben ma, úgy éreztem mintha pörgősebb lenne a motor, csak úgy szalad felfelé a fordulatszámmérő. Pláne ha üresben van a váltó. Hitetlen! Próbáld ki, Csepel a gazdaságos mellet, és a Lurdy mögött is lehet tankolni E85-t Nem értem Jani miért kételkednek olyan sokan az e85-ben.JÓ Jó féltik az autót de vagyunk egy páran akik azért régóta ezzel járunk gond nélkül és ha nem lenne jó biztosan nem reklámoznánk. Tartok tőle, hogy az enyém nagyon nem szeretné a biómenüt. Ráadásul errefelé nem is kapni. Felénk sincs....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 19:54:40 » |
|
Hétfőn majd üres tankba tisztán tettem e85-öt és az ég világon semmi gond a motor viselkedésével beinditás után.Hidegen kedd reggel második inditásra indult és estefelé is melóból hazafelé.beszereztem egy hideginditó sprét bekötöttem és ma reggel egy 0,5mp befujás hejrehozta a motor indulását.De ez csak egy idéglenes megoldás amig ki nem ötlöm a benyás befuvásos kütyüt.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 09:26:49 » |
|
Tegnap a tankolás után mentem 20km-t, semmi változást nem vettem észre. Ellenben ma, úgy éreztem mintha pörgősebb lenne a motor, csak úgy szalad felfelé a fordulatszámmérő. Pláne ha üresben van a váltó. Hitetlen! Próbáld ki, Csepel a gazdaságos mellet, és a Lurdy mögött is lehet tankolni E85-t Nem értem Jani miért kételkednek olyan sokan az e85-ben.JÓ Jó féltik az autót de vagyunk egy páran akik azért régóta ezzel járunk gond nélkül és ha nem lenne jó biztosan nem reklámoznánk. Tartok tőle, hogy az enyém nagyon nem szeretné a biómenüt. Ráadásul errefelé nem is kapni. Amíg van píz benyára, nem kotyvasztok a gépbe semmit. Régen, még Wareszos koromban is ajánlgatták a mosóbenzint. Akkor sem álltam át rá, pedig nem volt lottó 5-ösöm akkor sem...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 09:51:16 » |
|
Azért az E85-öt ne hasonlítsuk már a mosóbenzinhez .
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 10:00:54 » |
|
Azért az E85-öt ne hasonlítsuk már a mosóbenzinhez . De ha a Wareszba azt nem tettem, akkor a Lacsiba sem a "bio"-t. Mert ha a gyár erre találta volna ki...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 11:40:54 » |
|
Azért az E85-öt ne hasonlítsuk már a mosóbenzinhez . De ha a Wareszba azt nem tettem, akkor a Lacsiba sem a "bio"-t. Mert ha a gyár erre találta volna ki... Koreában???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|