cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2009. Január 27. - 19:34:30 » |
|
No igen! Lassan el kellene kezdeni kiosztani az időpontokat, nehogy besűrűsödjenek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2009. Január 28. - 08:39:26 » |
|
No igen! Lassan el kellene kezdeni kiosztani az időpontokat, nehogy besűrűsödjenek! Én szóltam előre egy pár hete. Nem sokan reagáltak rá.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2009. Január 28. - 11:22:04 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2009. Január 28. - 12:09:44 » |
|
A másik fórum szervere meghalt viszont ennek ellenére ott is szerveződnek a találkozók az egyik országos nagytali május 2.-n Kaposújlakon lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2009. Január 28. - 15:23:40 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek! Én benne vagyok. Akár most hétvégén is csinálhatjuk. Gidy, mikor vagy szabad?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2009. Január 28. - 15:37:04 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek! Én benne vagyok. Akár most hétvégén is csinálhatjuk. Gidy, mikor vagy szabad? Most hétvége nekem tuti nem jó. Nagy családi zabálás lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2009. Január 28. - 16:13:47 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek! Én benne vagyok. Akár most hétvégén is csinálhatjuk. Gidy, mikor vagy szabad? Péntek d.u. 14 órától itthon vagyok, a hétvégém most szabad lesz! Nyitott vagyok egy jó programra! Csak legyen jó idő! Egyéb ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2009. Január 29. - 15:04:05 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek! Én benne vagyok. Akár most hétvégén is csinálhatjuk. Gidy, mikor vagy szabad? Péntek d.u. 14 órától itthon vagyok, a hétvégém most szabad lesz! Nyitott vagyok egy jó programra! Csak legyen jó idő! Egyéb ötlet? A péntek jól hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2009. Január 29. - 15:28:29 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek! Én benne vagyok. Akár most hétvégén is csinálhatjuk. Gidy, mikor vagy szabad? Péntek d.u. 14 órától itthon vagyok, a hétvégém most szabad lesz! Nyitott vagyok egy jó programra! Csak legyen jó idő! Egyéb ötlet? A péntek jól hangzik. Csináljunk valamit? Hol? Mit? Ötleteket várok! Vevő vagyok a jó ötletre, csináljunk már valamit!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2009. Január 29. - 15:50:04 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek! Én benne vagyok. Akár most hétvégén is csinálhatjuk. Gidy, mikor vagy szabad? Péntek d.u. 14 órától itthon vagyok, a hétvégém most szabad lesz! Nyitott vagyok egy jó programra! Csak legyen jó idő! Egyéb ötlet? A péntek jól hangzik. Csináljunk valamit? Hol? Mit? Ötleteket várok! Vevő vagyok a jó ötletre, csináljunk már valamit! A holnap délután is jó nekem. Valami fedett helyen kéne összejönni. (parkolóház)
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2009. Január 29. - 16:41:28 » |
|
Nem csinálunk valahol egy minitalit a közeljövőben? Már kezdek depressziós lenni nélkületek! Én benne vagyok. Akár most hétvégén is csinálhatjuk. Gidy, mikor vagy szabad? Péntek d.u. 14 órától itthon vagyok, a hétvégém most szabad lesz! Nyitott vagyok egy jó programra! Csak legyen jó idő! Egyéb ötlet? A péntek jól hangzik. Csináljunk valamit? Hol? Mit? Ötleteket várok! Vevő vagyok a jó ötletre, csináljunk már valamit! A holnap délután is jó nekem. Valami fedett helyen kéne összejönni. (parkolóház) Fedett a lakásunk! Dumálgathatunk itt is. Nem kell mindig állva dideregni a kocsik mellett. Szóval, ha van kedvetek...Tea, vagy cappuccino szóba jöhet, kaját nem kaptok. Esetleg itt van a közlekedési múzej is. Szóval? Más ötlet? Ki jönne? Lehet jelentkezni! Ezt tudom nyújtani most csak. Ti jöttök, ott a laszti!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2009. Január 29. - 20:41:20 » |
|
Na mi van? Vagy mi lesz? Lesz? Nem maradok itt sokáig, mert szunnyantanom kell, de holnap, ha megjövök, megnézem rögvest, hogy lesz-e tali, vagy sem? Addig gondolkodjatok el a dolgon, és ötleteljetek bátran! Jó lenne valamit csinálni, nehogy Weres végképp letargiába zuhanjon! Hagyjuk a depit másokra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2009. Január 30. - 07:10:31 » |
|
Na mi van? Vagy mi lesz? Lesz? Nem maradok itt sokáig, mert szunnyantanom kell, de holnap, ha megjövök, megnézem rögvest, hogy lesz-e tali, vagy sem? Addig gondolkodjatok el a dolgon, és ötleteljetek bátran! Jó lenne valamit csinálni, nehogy Weres végképp letargiába zuhanjon! Hagyjuk a depit másokra! Bocs, de elfelejtettem, hogy a kisbubival második oltásra kell mennünk 3-tól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 30. - 09:38:18 írta WERES »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2009. Január 30. - 17:54:14 » |
|
Na, a mai minitali elmaradt! Weres erőltette volna, mert depis lett a csapat nélkül, erre ő inkább a kutyájával ment oltatni. Sajnos, így nem lett semmi, pedig már tényleg régen volt tali. Talán majd a legközelebb nem talál már ki semmit, és végre eljön. A múltkor is ő maradt távol, amikor csak összejött egy minitali a messze lakó R*R cartárssal. Nem csodálom, hogy depis Weres, mert ennek a jele a határozatlanság, akarja, de mégsem jön össze. Már csak a gyógyszer mentheti meg szegény Werest, hogy kiláboljon eme kórból, és végre számíthassunk rá! Weres! Jobbulást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2009. Január 30. - 17:52:25 » |
|
Na, a mai minitali elmaradt! Weres erőltette volna, mert depis lett a csapat nélkül, erre ő inkább a kutyájával ment oltatni. Sajnos, így nem lett semmi, pedig már tényleg régen volt tali. Talán majd a legközelebb nem talál már ki semmit, és végre eljön. A múltkor is ő maradt távol, amikor csak összejött egy minitali a messze lakó R*R cartárssal. Nem csodálom, hogy depis Weres, mert ennek a jele a határozatlanság, akarja, de mégsem jön össze. Már csak a gyógyszer mentheti meg szegény Werest, hogy kiláboljon eme kórból, és végre számíthassunk rá! Weres! Jobbulást! Én azért nem is jelentkeztem ,mert tudtam hogy ez a hétvége nekem nem jó.Majd legközelebb.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|