ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1500 Dátum: 2010. Március 20. - 20:28:30 » |
|
Mi is jól éreztük magunkat veletek. Köszönjük a segítséget, a virslit, és a jó kedvet, meg mindent. Jövő szombaton folytatjuk, ha jó idő lesz. Jöhet akkor a Holdvilág árok! Meatloafnak a szállítást is, Weresnek a goffry sütőt. A kertészeknek a gereblyézést. Azt hiszem jó volt a nagy hegymászó túra is, mostanra vissza tudtam húzni a nyelvem a számba. Akinek tetszett a hely, az máskor is jöhet, és esetleg hozhat magával még egy (több?) embert. Sajnálom, hogy Jani nem tudott jönni, mert jó pár beszólásról lemaradt, volt bőven feladott labda, de egész jól pótoltuk őt ezen a téren. Készültek képek is, remélem fel lesznek téve hamarosan. Gyönyörű időnk volt, igazi tavasz.
Na akkor most egy újabb felhívás: jó idő esetén, a jövő szombaton megyünk a Holdvilág árokba kirándulni, ami Pomáz mellett van. Várjuk kedves mozogni kívánó cartársainkat, persze családosan, és túrázzunk újra együtt. Jót tett Kamikázé törött lábának, és persze az enyémnek is a mostani, a jövő heti már rutinmunka lesz. Mi megyünk Meatloaffal biztosan, várjuk a további lelkes tagokat is.
Ja, és elmondom, hogy nem baj, hogy kihagytuk a tuning showt, mert láttuk élőben mi is azt a szuper autót, ráadásul ingyen az út mellett.
Na még eszembe (?) jutott valami, hogy olyannak is örömet okozzak, aki nem tudott eljönni. Szóval hazafelé kiéget a jobb H7-esem. HB-seknek egy kis ajándék- tőlem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 20. - 20:32:45 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #1501 Dátum: 2010. Március 20. - 21:45:22 » |
|
Dömével mi ketten is túlvagyunk a tuning shown. Ezúton köszönöm neki az életmentő elemeket, nagy szolgálatott tettek.  9-re nyitásra mentünk, sajnos Döme csak délig maradt, én még ráhúztam egy jó 5 és fél órát még késő délutánig. Hát eszméletlen élmény volt. Voltam már néhány kisebb tuning shown és bemutatón, de ez az idei, egyszerűen fantasztikus volt. Dömével a bent kiállított (de hülyén hangzik így) csodákat megpróbáltuk sorban megnézni, hát a pavilon feléig sikerült betartanunk a sorban menést, azután kb. össze vissza mentünk. Ahogy ő elment, elkezdődött a java. nem akarom fájdítani a szívét, de... Amit kint műveltek az autókkal és motorokkal, egyszerűen hihetetlen... bent gyönyörű autók, dögös lányok, hoszteszek, showműsorok... Tényleg nem tudtam már mit fényképezni, a lányokat, vagy az autókat. nehéz volt eldönteni, melyik a szebb  Akit érdekel, majd töltök fel képeket és videót is. (2 gigás kártya kevés volt  ) Szóval a mi találkozónk is nagyon jól sikerült (szerintem) s egy újabb kartárs gyönyörű autójában ülhettem  Aki teheti, holnap látogasson el, MEGÉRI! (persze barátnő/feleség és kiskorú gyerek nélkül lehetőleg  ) És nem csak új autók voltak, sok régi, nagyon régi darab is!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 20. - 21:48:07 írta Dani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1502 Dátum: 2010. Március 21. - 00:17:15 » |
|
Dömével mi ketten is túlvagyunk a tuning shown. Ezúton köszönöm neki az életmentő elemeket, nagy szolgálatott tettek.  9-re nyitásra mentünk, sajnos Döme csak délig maradt, én még ráhúztam egy jó 5 és fél órát még késő délutánig. Hát eszméletlen élmény volt. Voltam már néhány kisebb tuning shown és bemutatón, de ez az idei, egyszerűen fantasztikus volt. Dömével a bent kiállított (de hülyén hangzik így) csodákat megpróbáltuk sorban megnézni, hát a pavilon feléig sikerült betartanunk a sorban menést, azután kb. össze vissza mentünk. Ahogy ő elment, elkezdődött a java. nem akarom fájdítani a szívét, de... Amit kint műveltek az autókkal és motorokkal, egyszerűen hihetetlen... bent gyönyörű autók, dögös lányok, hoszteszek, showműsorok... Tényleg nem tudtam már mit fényképezni, a lányokat, vagy az autókat. nehéz volt eldönteni, melyik a szebb  Akit érdekel, majd töltök fel képeket és videót is. (2 gigás kártya kevés volt  ) Szóval a mi találkozónk is nagyon jól sikerült (szerintem) s egy újabb kartárs gyönyörű autójában ülhettem  Aki teheti, holnap látogasson el, MEGÉRI! (persze barátnő/feleség és kiskorú gyerek nélkül lehetőleg  ) És nem csak új autók voltak, sok régi, nagyon régi darab is!!! Nem futottunk össze pedig kint voltam én is.Eszméletlen a látvány, a technika, a nők,a müsorok,és a bemutatók is.ELENOR pedig maga az asztaku...a.De volt még pár szekér ami nem volt egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1503 Dátum: 2010. Március 21. - 09:58:43 » |
|
Á, én a szatmári szilvával és a szekszárdi bikavérrel labdába sem rúghatok...
nem  Ezek szerint. Senki nem jött erre, talicskázhattam, gereblyézhettem egyedül.  Meg kocsit is mostam.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1504 Dátum: 2010. Március 21. - 11:32:26 » |
|
nem  Ezek szerint. Senki nem jött erre, talicskázhattam, gereblyézhettem egyedül.  Meg kocsit is mostam. Mentünk mi ám, a hegyen keresztül, de eltévedtünk, Máriaremetére értünk egyszer csak, és onnan azután visszafordultunk Remeteszőlősre a biztonság kedvéért, és utána már nem volt arcunk átmenni hozzátok, mert gondoltuk a kerti munkával már végeztél, és csak enni, inni nem mehettünk, mert van tartásunk, potyázni nem akartunk. Bár, ha csak evésre, ivásra hívtál volna, akkor persze nem lett volna lelkiismeret furdalásunk, mentünk volna. Hívj így a legközelebb, és meglásd, megyünk. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1505 Dátum: 2010. Március 21. - 15:42:17 » |
|
nem  Ezek szerint. Senki nem jött erre, talicskázhattam, gereblyézhettem egyedül.  Meg kocsit is mostam. Mentünk mi ám, a hegyen keresztül, de eltévedtünk, Máriaremetére értünk egyszer csak, és onnan azután visszafordultunk Remeteszőlősre a biztonság kedvéért, és utána már nem volt arcunk átmenni hozzátok, mert gondoltuk a kerti munkával már végeztél, és csak enni, inni nem mehettünk, mert van tartásunk, potyázni nem akartunk. Bár, ha csak evésre, ivásra hívtál volna, akkor persze nem lett volna lelkiismeret furdalásunk, mentünk volna. Hívj így a legközelebb, és meglásd, megyünk.  ...Hogy mindig ki tudja magyarázni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1506 Dátum: 2010. Március 21. - 16:01:34 » |
|
nem  Ezek szerint. Senki nem jött erre, talicskázhattam, gereblyézhettem egyedül.  Meg kocsit is mostam. Mentünk mi ám, a hegyen keresztül, de eltévedtünk, Máriaremetére értünk egyszer csak, és onnan azután visszafordultunk Remeteszőlősre a biztonság kedvéért, és utána már nem volt arcunk átmenni hozzátok, mert gondoltuk a kerti munkával már végeztél, és csak enni, inni nem mehettünk, mert van tartásunk, potyázni nem akartunk. Bár, ha csak evésre, ivásra hívtál volna, akkor persze nem lett volna lelkiismeret furdalásunk, mentünk volna. Hívj így a legközelebb, és meglásd, megyünk.  ...Hogy mindig ki tudja magyarázni...  Buszvezető vagyok, és elég öreg ahhoz, hogy legalább a kimagyarázásban jó legyek, ha másban nem is igazán.  De igyekszem...  Amúgy meg gyertek cartársak szombaton kirándulni velünk a Holdvilág árokba! Legyünk sokan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1507 Dátum: 2010. Március 21. - 18:04:58 » |
|
Szombaton? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1508 Dátum: 2010. Március 21. - 18:28:19 » |
|
Szombaton?  Igen, jövő szombaton, 27.-én! Csak legyen jó idő, mert oda az kell. Ha nem lesz ez a kívánságunk, akkor csinálhatunk valami mást is. De jó időnk lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1509 Dátum: 2010. Március 21. - 18:47:06 » |
|
Szombaton?  Igen, jövő szombaton, 27.-én! Csak legyen jó idő, mert oda az kell. Ha nem lesz ez a kívánságunk, akkor csinálhatunk valami mást is. De jó időnk lesz! Sajna nem jó, céges ebédre megyek a Bélai kastélyba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1510 Dátum: 2010. Március 21. - 18:55:53 » |
|
A szombat nekem sem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1511 Dátum: 2010. Március 21. - 19:09:36 » |
|
Holnap talizunk Kathyékal a színházba. 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1512 Dátum: 2010. Március 21. - 19:36:09 » |
|
Holnap talizunk Kathyékal a színházba.  Mikor mentek oda? Mert csak előtte én is mehetnék, utána nektek előadás, nekem alvás, mert kedden 3-kor kelek majd, mint mindig, ha dolgozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1513 Dátum: 2010. Március 21. - 19:49:20 » |
|
Holnap talizunk Kathyékal a színházba.  Mikor mentek oda? Mert csak előtte én is mehetnék, utána nektek előadás, nekem alvás, mert kedden 3-kor kelek majd, mint mindig, ha dolgozom. Szerintem mi ép hogy oda érünk az előadásra  de utána felugrunk egy kávéra. oké  Csak viccelek az utasok érdekében hagyunk aludni  .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1514 Dátum: 2010. Március 21. - 20:05:49 » |
|
A szombati találkozóról készült képeket kéretik feltenni a fórum galériájába, hadd bánkódjanak azok, akik nem jöttek el, hátha máskor csatlakoznak hozzánk. Jó alkalom a most következő szombat. Meatloaf, és én megyünk, akkor is, ha csak mi leszünk a természet kedvelők. Csak jó idő legyen!
Szívesen látok bárkit, szinte bármikor, de este csak akkor, ha másnap nem dolgozom. Az előre bejelentés nem árt azért, hogy biztosan itthon legyek.
Amúgy buszozni is jöhettek, ha kíváncsiak vagytok fentről nézni a közlekedést. Csak nem csapatosan, mert az utasoknak is kell helyet hagyni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 21. - 20:08:16 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|