szediati
|
 |
« Hozzászólás #1155 Dátum: 2013. Február 02. - 08:35:10 » |
|
de jó mert most sikerült az NGK gyertyával kapcsolatvan is elbizonytalanitani. persze semmi kifogásom a denso meg champion gyertyákkal kapcsolatban sem amennyiben hőértékben ill egyéb paramétereiben megegyezik a gyári ngk val. illetve ezeket nem hamisitják? ezért kérdeztem a pontos fajtáját de ugy néz ki ez hadi titok marad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #1156 Dátum: 2013. Február 02. - 09:07:39 » |
|
K20PR-U11 es denso jó az F14D3 motorba a gyári ngk helyett? hőérték stb terén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1157 Dátum: 2013. Február 02. - 09:35:26 » |
|
jó de az az alap gyertya ...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #1158 Dátum: 2013. Február 02. - 09:41:17 » |
|
ezt hogy érted ez a legolcsobb belevalo denso tehát a leg gagyibb is? mert a denso katalogus ezt hozta hozzá meg valami k20 at még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #1159 Dátum: 2013. Február 02. - 09:56:36 » |
|
Ez nem gagyi, hanem alap gyertya, ittriumos..stb a gyárival egyenértékű nem kínál semmi extrát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1160 Dátum: 2013. Február 02. - 10:25:35 » |
|
ezt hogy érted ez a legolcsobb belevalo denso tehát a leg gagyibb is? mert a denso katalogus ezt hozta hozzá meg valami k20 at még
nem gagyi hanem alap ehelyett adom az alap championt ugyanezt tudja csak olcsóbban
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #1161 Dátum: 2013. Február 02. - 10:40:59 » |
|
Igen nagyra becsülöm a hozzászólók türelmét. Kezditek a gyertya kérdésben is futkosni a tiszteletkőröket úgy, mint a motorolaj ügyben. Csak az a baj, hogy ez sem vezet sehová, nagyon nem akaródzik megoldás születni. Vannak kérdések és vannak igen korrekt válaszok, mi kell még a döntéshez? Két lehetőséget látok: 1., Elhiszed a tapasztalt és képzett szakember tanácsát. 2., Hiszel a "városi legendákban" és azt csinálsz, amit akarsz. Tisztában vagyok azzal, hogy az autó és a pénztárca szempontjából fontos döntést kell hozni, éppen ezért az 1. pontban írtakat kellene követni. Ennél precízebb és olcsóbb megoldás szerintem nincs, pláne hosszútávon.
Nem akartam senkit megbántani, távol áll tőlem, de napok óta értelmét vesztette ez a topic, akár viccet is mesélhettünk volna egymásnak. Arról már nem is szólva, hogy az autónak fontos tartozéka a "Kezelési kézikönyv". Ha kételyek merülnének fel a fórumon leírt adatok hitelességével szemben, nos abban egyértelműen benne van az összes, a használó szempontjából fontos adat. És még egyszer bocsánat, de gondolkodjunk felnőtt módjára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #1162 Dátum: 2013. Február 02. - 11:46:44 » |
|
És ez mért gond? legalább még megy a fórum. illetve én úgy vagyok ezzel illetve más dologgal is, hogy ha nem vagyok valamiben 100% ig biztos akkor kikérem a véleményeket utána olvasok és így megszületik a döntés. most jelenleg a gyertya témában vagyok így mert sok hamisításról olvastam meg most a hozzászólások miatt elbizonytalanodtam az NGK tól. de mivel a könyv csak ezt hozza így nagyon meg kell nézni más márkákból melyik a pontos alternatívája mert ha nem belevalót teszem bele akkor az akár komoly motor hibát is okozhat. Éppen ezért ha lehetne írhatnátok pár darab a gyárival megegyező típusú gyertyát. pl a denso k20pr-u11. tehát pontos típus megjelöléssel nem csak márka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1163 Dátum: 2013. Február 03. - 19:56:48 » |
|
Holnap nálam lesz a Scan 100 ha valakinek gondja baja van ki tudom olvasni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #1164 Dátum: 2013. Február 03. - 20:22:27 » |
|
Hali. Még kicsit visszatérve a gyertyákhoz a denso gyertyát nem hamisítják mint az NGK gyertyákat? Mert irtátok, hogy már nem az igazi az ngk. Ez a sok hamis miatt van vagy alapból már nem jó minőség? A denso az eredeti japán amit kapni vagy az is made in france? Csak hogy kicsit tisztába tegyem a dolgokat. köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1165 Dátum: 2013. Február 03. - 20:33:38 » |
|
Hali. Még kicsit visszatérve a gyertyákhoz a denso gyertyát nem hamisítják mint az NGK gyertyákat? Mert irtátok, hogy már nem az igazi az ngk. Ez a sok hamis miatt van vagy alapból már nem jó minőség? A denso az eredeti japán amit kapni vagy az is made in france? Csak hogy kicsit tisztába tegyem a dolgokat. köszi
denso gyújtógyertya csak japán van még hamis densoval/hibás nem találkoztam 2 év alatt ngk ról sajnos ezt nem mondhatom el főleg motorgyertyáik kritikán aluliak...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #1166 Dátum: 2013. Február 03. - 20:41:01 » |
|
értem köszi. akkor valószínü a fentebb említett k20 as densot fogom megvenni bele mert árban ugyan ott van mint az ngk és ha ennyire jó mint ahogy irtátok meg nem hamisitják akkor megéri. akkor ezt rendelhetem akár egy autószervizben is vagy pl unix bárdi stb helyeken is nem fürödhetek be hamissal!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1167 Dátum: 2013. Február 03. - 20:59:44 » |
|
értem köszi. akkor valószínü a fentebb említett k20 as densot fogom megvenni bele mert árban ugyan ott van mint az ngk és ha ennyire jó mint ahogy irtátok meg nem hamisitják akkor megéri. akkor ezt rendelhetem akár egy autószervizben is vagy pl unix bárdi stb helyeken is nem fürödhetek be hamissal!?
dehogynem...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #1168 Dátum: 2013. Február 03. - 21:17:29 » |
|
Azt irtad te még nem találkoztál hamissal. akkor most mi is van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #1169 Dátum: 2013. Február 03. - 21:40:20 » |
|
Azt irtad te még nem találkoztál hamissal. akkor most mi is van?
Semmi, rendelj sebikétől belevalót és nem kapsz hamisat.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|