Lacetti klub fórum
2025. Május 01. - 09:35:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 462018 alkalommal)
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #870 Dátum: 2012. április 24. - 20:06:25 »

Üdv.
Eltűnt a helyzetjelzőm. 
Tompított, refi van, de sem elől, sem hátul nem világítanak a helyzetjelzők (ami hátul "tuningolt" azaz a ködös dupla-izzószálas formában helyzetjelzőként is működik) nincs rendszámvilágítás, aztán a műszer háttérvilágítása és a középkonzol is sötét.
Néztem biztosítékokat: ok.
Néztem a relét: megforgattam a kürtével, a kürt műxik a lámpákéval, a lámpák nem műxenek a kürtével, tehát ok.
Gidyvel konzultáltam, hogy ő hallott-e már hasonlóról... szerinte a kormánykapcsoló lehet a hiba forrása.
Esetleg egyéb ötlet?
Kell a kocsi a melóhoz. A héten nagyon. Nincs időm hivatalos szervízezéssel tölteni az időm...
 He

Hátsó ablakmosócső esetleg?.... vagy a tied már javított?
Javított, néztem, ok.
Meg van. mégis biztosíték...  Zavart
A ködlámpa biztije alig észrevehetően, de elszállt. Tegnap este pedig végig néztem az összeset, de a szürkületben nem vettem észre... Mondjuk nem értem, hogy a ködös áramköre és az alap helyzetjelzők köre hogy áll össze, de a csere után minden ok.  Mosolyog

Nos hát ez a lényeg! De átvertél, és persze főleg magad, mert jónak vélted a biztiket. Benyaltam, ezért gondoltam- logikusan- a bajusz kapcsolóra. Jó, hogy így történt, ez volt a legolcsóbb javítás. Jó, hogy nem adtad fel, nem mentél szervizbe.
Azért mentségemre szóljon, hogy nem a szokásos, jól látható formában szált el a bizti. Cikinek éreztem, volna, ha autóvillanyász találna rossz biztit, ezért kezdtem el még egyszer az ellenőrzésüket. Sorban egyesével szedtem és néztem meg őket, és az tűnt fel ennél, hogy amikor kivettem a helyéről, a műanyagon egy pici megolvadásos részt láttam az egyik lábánál. Fény felé tartva vált egyértelművé, hogy nem jó.
Most már láttam ilyet is, nemcsak a középen barnára sülve elszakadósat...
Naplózva
baroti
Vén róka

Lacetti HB 1.8 16V CDX Platinum / GPL

« Hozzászólás #871 Dátum: 2012. április 25. - 13:16:22 »

Üdv.
Eltűnt a helyzetjelzőm. 
Tompított, refi van, de sem elől, sem hátul nem világítanak a helyzetjelzők (ami hátul "tuningolt" azaz a ködös dupla-izzószálas formában helyzetjelzőként is működik) nincs rendszámvilágítás, aztán a műszer háttérvilágítása és a középkonzol is sötét.
Néztem biztosítékokat: ok.
Néztem a relét: megforgattam a kürtével, a kürt műxik a lámpákéval, a lámpák nem műxenek a kürtével, tehát ok.
Gidyvel konzultáltam, hogy ő hallott-e már hasonlóról... szerinte a kormánykapcsoló lehet a hiba forrása.
Esetleg egyéb ötlet?
Kell a kocsi a melóhoz. A héten nagyon. Nincs időm hivatalos szervízezéssel tölteni az időm...
 He

Hátsó ablakmosócső esetleg?.... vagy a tied már javított?
Javított, néztem, ok.
Meg van. mégis biztosíték...  Zavart
A ködlámpa biztije alig észrevehetően, de elszállt. Tegnap este pedig végig néztem az összeset, de a szürkületben nem vettem észre... Mondjuk nem értem, hogy a ködös áramköre és az alap helyzetjelzők köre hogy áll össze, de a csere után minden ok.  Mosolyog

Valahol csak osszeall, ugyanis helyzetjelzovel mar mukodik a kodlampa is, sot kulon, vagyis a tompitott nelkul is. Jo lehetne ragozni, hogy ha meg forditva megy el a bizti, meg mi egymas, de valami csak kozos a dolodba, plane a mostani tapasztalataid szerint

Naplózva

Cunka
Friss hús
*

« Hozzászólás #872 Dátum: 2012. Május 07. - 10:56:04 »

Hali!

Nekem is az a problémám, hogy a jobb hátsó fékem beragad, már megnézettem. Utána pár száz km-ig jó volt, de aztán újra beragadt. Van erre megoldás, mi lehet a gond?

Köszi!
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #873 Dátum: 2012. Május 07. - 12:58:39 »

Hali!

Nekem is az a problémám, hogy a jobb hátsó fékem beragad, már megnézettem. Utána pár száz km-ig jó volt, de aztán újra beragadt. Van erre megoldás, mi lehet a gond?

Köszi!

fékcső+felújító klt
Naplózva

70/4334431
Cunka
Friss hús
*

« Hozzászólás #874 Dátum: 2012. Május 07. - 18:12:38 »

Mennyibe kerül egy ilyen fékcső + felújító készlet, ha vki tudja?
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #875 Dátum: 2012. Május 07. - 20:26:28 »

Emberek! Mi köze a féknek a villamossághoz? Nem kéne más topicba írni ezeket? Ne offoljuk szét a fórumot!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #876 Dátum: 2012. Május 07. - 20:28:30 »

Emberek! Mi köze a féknek a villamossághoz? Nem kéne más topicba írni ezeket? Ne offoljuk szét a fórumot!
A féklámpához villany kell. Vigyorog

Naplózva

LPG
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #877 Dátum: 2012. Május 08. - 14:03:37 »

Hali!

Köszi!

Hali!
Nekem meg az a problémám, hogy ezt ide, ebbe a topicba írtad! Van fékkel foglalkozó témánk is, azt sem nehezebb megtalálni mint ezt.  Kacsint
A továbbiakban erre legyél tekintettel légyszives!
Köszi!
Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #878 Dátum: 2012. Május 08. - 14:07:06 »

A féklámpához villany kell. Vigyorog

Ja, hogy mindíg világít a féklámpa?  Vigyorog Értem. 
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #879 Dátum: 2012. Május 17. - 15:00:03 »

Sziasztok. nekem egy 2004 es 1.4 es lacettim van 1 hónapja van nálam. egy olyan kérdésem lenne hogy a 2db gyári kulcs mellett volt még egy kicsi fekete kulcs is. nem tudjátok véletlenül hogy az mire való mit lehet vele kapcsolni és hol? köszi
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #880 Dátum: 2012. Május 17. - 15:21:12 »

Sziasztok. nekem egy 2004 es 1.4 es lacettim van 1 hónapja van nálam. egy olyan kérdésem lenne hogy a 2db gyári kulcs mellett volt még egy kicsi fekete kulcs is. nem tudjátok véletlenül hogy az mire való mit lehet vele kapcsolni és hol? köszi
az valami plusz dolog lehet, mert nekem a gyári kulcsok mellette nincs semmilyen kis fekete
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #881 Dátum: 2012. Május 17. - 15:25:04 »

nem tudom nem e valami riasztó vagy ilyenek mert a régi kocsimban Alfa romeo 33. ott volt a motortérben egy doboz amin volt a kulcs helye ott ki tudtam kapcsolni a riasztót de itt nincs semmi doboz
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #882 Dátum: 2012. Május 17. - 18:48:18 »

nem tudom nem e valami riasztó vagy ilyenek mert a régi kocsimban Alfa romeo 33. ott volt a motortérben egy doboz amin volt a kulcs helye ott ki tudtam kapcsolni a riasztót de itt nincs semmi doboz
Ha van riasztód akkor valószínű azé lehet, de miért nem hívod fel a volt tulajt, hogy milyen kulcs ez hátha a kertkapu lakat kulcsát vagy a kormány-váltózár kulcsát hagyta rajta.
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
Jamon Serrano
Teljes tag

« Hozzászólás #883 Dátum: 2012. Május 17. - 22:05:37 »

Nem azon a kis fekete lapkán volt az immobilizer azonosító száma?
Naplózva

Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #884 Dátum: 2012. Május 17. - 22:37:13 »

Ha van riasztód akkor valószínű azé lehet, de miért nem hívod fel a volt tulajt, hogy milyen kulcs ez hátha a kertkapu lakat kulcsát vagy a kormány-váltózár kulcsát hagyta rajta.
Lehet, hogy a páncélszekrényének a kulcsa és azóta is lázasan keresi, mert nem tud hozzáférni a millióihoz!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 115   Fel

Ugrás: