gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
 |
« Hozzászólás #720 Dátum: 2011. Május 16. - 06:55:38 » |
|
Sziasztok! Hátsó ablaktörlő sw-n ha nem megy, az ablakmosócső törés gyanús, vagy más okai is lehetnek? Az ablakmosóból jön a víz hátulra, és nem érzem a szagát sem a kocsi belsejében, már leszedtem a bal hátsó műanyagot, nem látok törést a csőnél. A csomagtér lámpa újra nem világít, lehet, hogy van összefüggés a kettő között? Krisz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
 |
« Hozzászólás #721 Dátum: 2011. Május 23. - 10:30:04 » |
|
Sziasztok!
Senkinek nem volt még a 720 hsz-ben tapasztalt problémája a hátsó ablaktörlővel (azaz, hogy nem működik)?
Krisz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #722 Dátum: 2011. Május 23. - 12:56:29 » |
|
Sziasztok!
Senkinek nem volt még a 720 hsz-ben tapasztalt problémája a hátsó ablaktörlővel (azaz, hogy nem működik)?
Krisz
Ha lett volna,irtak volna. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
 |
« Hozzászólás #723 Dátum: 2011. Május 23. - 14:00:42 » |
|
Ez jogos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #724 Dátum: 2011. Május 23. - 17:01:38 » |
|
Sziasztok!
Krisz
Ha az ablakmosó cső törött, az nem folyik rá az ablaktörlő motorjára. Szóval vagy a biztosíték, vagy a motor, esetleg a csatlakozó csúszott le. Biztosítékot megnézted? A csatlakozó megnézéséhez sajnos le kell venned a csomagtér ajtó burkolatát, de az nem probléma, bár jó, ha vannak új patentjaid a vis****akáshoz. Arra figyelj, hogy az ablakkereten két oldalt lévő burkolatot ne feszítsd meg, mert eltörhet.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
 |
« Hozzászólás #725 Dátum: 2011. Május 23. - 19:17:02 » |
|
Ha az ablakmosó cső törött, az nem folyik rá az ablaktörlő motorjára. Szóval vagy a biztosíték, vagy a motor, esetleg a csatlakozó csúszott le. Biztosítékot megnézted?
A csatlakozó megnézéséhez sajnos le kell venned a csomagtér ajtó burkolatát, de az nem probléma, bár jó, ha vannak új patentjaid a vis****akáshoz. Arra figyelj, hogy az ablakkereten két oldalt lévő burkolatot ne feszítsd meg, mert eltörhet.
Igazából csak a könyvben néztem, hogy csak 1 ablaktörlő biztosítékot ír (a belső biztosíték táblán a 25A-s), és mivel az első ablaktörlő működik, így azt nem is néztem, van esetleg másik biztosítéka a hátsónak? A csomagtartónál csak a középső kis részt csavaroztam le, és valóban innen nem igazán lehet elérni kézzel a motort, csak a sötétben tapogattam, szóval ha nem lesz más megoldás, akkor le kell szedni a burkolatot. Mindenesetre először azért a biztosítékot lecsekkolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #726 Dátum: 2011. Május 23. - 19:27:36 » |
|
Ha az ablakmosó cső törött, az nem folyik rá az ablaktörlő motorjára. Szóval vagy a biztosíték, vagy a motor, esetleg a csatlakozó csúszott le. Biztosítékot megnézted?
A csatlakozó megnézéséhez sajnos le kell venned a csomagtér ajtó burkolatát, de az nem probléma, bár jó, ha vannak új patentjaid a vis****akáshoz. Arra figyelj, hogy az ablakkereten két oldalt lévő burkolatot ne feszítsd meg, mert eltörhet.
Igazából csak a könyvben néztem, hogy csak 1 ablaktörlő biztosítékot ír (a belső biztosíték táblán a 25A-s), és mivel az első ablaktörlő működik, így azt nem is néztem, van esetleg másik biztosítéka a hátsónak? A csomagtartónál csak a középső kis részt csavaroztam le, és valóban innen nem igazán lehet elérni kézzel a motort, csak a sötétben tapogattam, szóval ha nem lesz más megoldás, akkor le kell szedni a burkolatot. Mindenesetre először azért a biztosítékot lecsekkolom. Na várjál. Leügetek a kocsihoz és megszasszerolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #727 Dátum: 2011. Május 23. - 19:41:51 » |
|
Naszóval.
Egy bizti, 25A. A felső sor közepén van. Ha nem ez és nem álnál neki bontani egyedül, akkor szombaton Dobogókőn megnézhetjük neked csatit. A megbontott patentekkel előfordulhat, hogy nem tartanak majd. De azok darabja 140 pénz sebijoenál, utólag is tudod cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #728 Dátum: 2011. Május 23. - 19:47:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #729 Dátum: 2011. Május 23. - 20:01:02 » |
|
Ja, de nem ilyen patentről van szó. Ami meg kellett, pont nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #730 Dátum: 2011. Május 23. - 21:04:26 » |
|
Ezek nem a csomagtér ajtó burkolatának patentjei, nem kéne keverni a szezont a fazonnal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
 |
« Hozzászólás #731 Dátum: 2011. Május 24. - 06:35:10 » |
|
Naszóval.
Egy bizti, 25A. A felső sor közepén van. Ha nem ez és nem álnál neki bontani egyedül, akkor szombaton Dobogókőn megnézhetjük neked csatit. A megbontott patentekkel előfordulhat, hogy nem tartanak majd. De azok darabja 140 pénz sebijoenál, utólag is tudod cserélni.
Köszönöm, megnézem. Sajnos a szombaton foglalt már. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dzsoti
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #732 Dátum: 2011. Június 09. - 12:26:37 » |
|
Hali! Olyan probléma jelentkezett a gépnél, hogy össze-vissza jár az órája (általában késik, de nem perceket, hanem órákat) olyan mintha a gyújtás levételekor nem kapna áramot és a következő indításnál onnan indul ahol előzőleg megállt + néha elkezd villogni halványan és erősebben. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet orvosolni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #733 Dátum: 2011. Június 09. - 13:14:41 » |
|
Hali! Olyan probléma jelentkezett a gépnél, hogy össze-vissza jár az órája (általában késik, de nem perceket, hanem órákat) olyan mintha a gyújtás levételekor nem kapna áramot és a következő indításnál onnan indul ahol előzőleg megállt + néha elkezd villogni halványan és erősebben. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet orvosolni?
Nekem is villog,mikor ráadom a világítást,már megszoktam.Óracsere.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #734 Dátum: 2011. Június 09. - 13:16:58 » |
|
Szia. Eloszor is kozolnod kellene az autod tipussat, ugyminit HB, SW, vagy Sedan, ugyanis a HB-nel gyakori egy a muszerfal mogotti csatlakozo meghibasodasa es az is esetleg beleszolhat a problemadba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|