hawer
|
 |
« Hozzászólás #825 Dátum: 2012. Február 19. - 10:58:26 » |
|
Pénteken beszereztem egy új gyújtáskábel készletet ,Intermotor márkájú (a cikkszáma:76024 a Zsu autónál is lehet kapni). Még nem cseréltem le mert majd nemsokára esedékes vezérléscserével egybeiktatva szeretném új gyertyákkal lecserélni. Annyi vele a problémám ,hogy mindgyik kábel kb. 3-4cm-el hosszabb mint a gyári. Szerintetek okozhat ez valami gondot? Valakinek esetleg hasonló tapasztalata van e?
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #826 Dátum: 2012. Február 19. - 11:06:02 » |
|
Pénteken beszereztem egy új gyújtáskábel készletet ,Intermotor márkájú (a cikkszáma:76024 a Zsu autónál is lehet kapni). Még nem cseréltem le mert majd nemsokára esedékes vezérléscserével egybeiktatva szeretném új gyertyákkal lecserélni. Annyi vele a problémám ,hogy mindgyik kábel kb. 3-4cm-el hosszabb mint a gyári. Szerintetek okozhat ez valami gondot? Valakinek esetleg hasonló tapasztalata van e?
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #827 Dátum: 2012. Február 19. - 11:12:19 » |
|
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel. Ha a kábel másik fele is megegyezik a gyárival akkor nemtudom gond-e, hogy hosszabb majd az okosabbak megmondják, de miért nem kerested Leonelt vagy Sebikét ők lehet jobb áron adtak volna gyárit és most nem lenne gondod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #828 Dátum: 2012. Február 19. - 11:16:57 » |
|
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel. Ha a kábel másik fele is megegyezik a gyárival akkor nemtudom gond-e, hogy hosszabb majd az okosabbak megmondják, de miért nem kerested Leonelt vagy Sebikét ők lehet jobb áron adtak volna gyárit és most nem lenne gondod.  Hát igen így utólag  de egész jó vételnek tűnt.(5Eft. volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #829 Dátum: 2012. Február 19. - 13:56:57 » |
|
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel. Ha a kábel másik fele is megegyezik a gyárival akkor nemtudom gond-e, hogy hosszabb majd az okosabbak megmondják, de miért nem kerested Leonelt vagy Sebikét ők lehet jobb áron adtak volna gyárit és most nem lenne gondod.  Hát igen így utólag  de egész jó vételnek tűnt.(5Eft. volt) Sikerült utánajárni a dolgoknak. Kicseréltem és passzol hozzá a készlet. Elforgattam a pipákat a másik irányba és így simán elfér! Itt van egy pár kép a cseréről: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=2446&catid=395&limitstart=4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #830 Dátum: 2012. Február 19. - 14:07:22 » |
|
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel. Ha a kábel másik fele is megegyezik a gyárival akkor nemtudom gond-e, hogy hosszabb majd az okosabbak megmondják, de miért nem kerested Leonelt vagy Sebikét ők lehet jobb áron adtak volna gyárit és most nem lenne gondod.  Hát igen így utólag  de egész jó vételnek tűnt.(5Eft. volt) Sikerült utánajárni a dolgoknak. Kicseréltem és passzol hozzá a készlet. Elforgattam a pipákat a másik irányba és így simán elfér! Itt van egy pár kép a cseréről: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=2446&catid=395&limitstart=4Csak ott a kanyarba ki ne dörzsölödjenek a kábelek. Pipáld ki a közétéve kockát mert így csak bejelentkezés után láthatóak a képek. (Már persze ha akarod)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #831 Dátum: 2012. Február 19. - 14:10:32 » |
|
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel. Ha a kábel másik fele is megegyezik a gyárival akkor nemtudom gond-e, hogy hosszabb majd az okosabbak megmondják, de miért nem kerested Leonelt vagy Sebikét ők lehet jobb áron adtak volna gyárit és most nem lenne gondod.  Hát igen így utólag  de egész jó vételnek tűnt.(5Eft. volt) Sikerült utánajárni a dolgoknak. Kicseréltem és passzol hozzá a készlet. Elforgattam a pipákat a másik irányba és így simán elfér! Itt van egy pár kép a cseréről: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=2446&catid=395&limitstart=4Csak ott a kanyarba ki ne dörzsölödjenek a kábelek. Pipáld ki a közétéve kockát mert így csak bejelentkezés után láthatóak a képek. (Már persze ha akarod) Már is megy a pipa! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #832 Dátum: 2012. Február 19. - 14:32:14 » |
|
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel. Ha a kábel másik fele is megegyezik a gyárival akkor nemtudom gond-e, hogy hosszabb majd az okosabbak megmondják, de miért nem kerested Leonelt vagy Sebikét ők lehet jobb áron adtak volna gyárit és most nem lenne gondod.  Hát igen így utólag  de egész jó vételnek tűnt.(5Eft. volt) Sikerült utánajárni a dolgoknak. Kicseréltem és passzol hozzá a készlet. Elforgattam a pipákat a másik irányba és így simán elfér! Itt van egy pár kép a cseréről: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=2446&catid=395&limitstart=4Csak ott a kanyarba ki ne dörzsölödjenek a kábelek. Pipáld ki a közétéve kockát mert így csak bejelentkezés után láthatóak a képek. (Már persze ha akarod) Már is megy a pipa!  Azért néha nézzél rájuk, mert minél több és kisebb sugarú hajlítás van egy hőnek kitett gumialkatrészen, annál hamarabb töredezik meg...az meg egyenlő az áthúzással gyertyakábel esetében. Esetleg egy kis szilikonnal befújhatod.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #833 Dátum: 2012. Február 19. - 14:37:32 » |
|
Biztos, hogy hozzá való? Esetleg a kábel elvezetésénél lehet gond a szelepfedélen mert hosszabb, már ha tényleg belevaló. Hát igen erre én is gondoltam ,hogy nem fog elférni. A gyertyapipák teljesen alakra méretre megegyeznek csak a kábelek hosszúsága nem stimmel. Ha a kábel másik fele is megegyezik a gyárival akkor nemtudom gond-e, hogy hosszabb majd az okosabbak megmondják, de miért nem kerested Leonelt vagy Sebikét ők lehet jobb áron adtak volna gyárit és most nem lenne gondod.  Hát igen így utólag  de egész jó vételnek tűnt.(5Eft. volt) Sikerült utánajárni a dolgoknak. Kicseréltem és passzol hozzá a készlet. Elforgattam a pipákat a másik irányba és így simán elfér! Itt van egy pár kép a cseréről: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=2446&catid=395&limitstart=4Csak ott a kanyarba ki ne dörzsölödjenek a kábelek. Pipáld ki a közétéve kockát mert így csak bejelentkezés után láthatóak a képek. (Már persze ha akarod) Már is megy a pipa!  Azért néha nézzél rájuk, mert minél több és kisebb sugarú hajlítás van egy hőnek kitett gumialkatrészen, annál hamarabb töredezik meg...az meg egyenlő az áthúzással gyertyakábel esetében. Esetleg egy kis szilikonnal befújhatod. Mindenképp ránézek időnként! Viszont ez a szilikon nem is rossz ötlet! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cefre28
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #834 Dátum: 2012. Február 26. - 12:41:00 » |
|
Hali.Van egy 1.6 ferdehátú 2005 lachettim és az utas oldali légzsákból kattogó sercegö hang hallatszik.Az nem gond ugye?Annyi jó dolgot olvastam itt,köztük a törött ablakmosó csöröl ami elektronikai hibát okozott.Csöcsere és hajszáritó megoldotta a gondom.Köszönöm a segitséget!Helló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #835 Dátum: 2012. Február 26. - 13:28:39 » |
|
Hali.Van egy 1.6 ferdehátú 2005 lachettim és az utas oldali légzsákból kattogó sercegö hang hallatszik.Az nem gond ugye?Annyi jó dolgot olvastam itt,köztük a törött ablakmosó csöröl ami elektronikai hibát okozott.Csöcsere és hajszáritó megoldotta a gondom.Köszönöm a segitséget!Helló
Szia! Én azért megnézetném azt a légzsákot, nem szabadna semilyen hangot se adnia, pláne nem kattogó, sercegőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #836 Dátum: 2012. Február 26. - 13:37:00 » |
|
biztos,hogy a légzsák adja??
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #837 Dátum: 2012. Február 26. - 13:59:26 » |
|
Biztos a légzsák adja? Nekem a kesztyűtartó zörög fertelmesen, megyek is mindjárt, kiszedem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #838 Dátum: 2012. Február 26. - 14:50:25 » |
|
Nálam az automata fűtésszabályzás "gépészkedik" szinte állandóan és ez ad hasonló hangokat. A légzsák általában csak egyszer ad hangot, de az rendeset szól. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #839 Dátum: 2012. Február 26. - 18:14:34 » |
|
Nálam az automata fűtésszabályzás "gépészkedik" szinte állandóan és ez ad hasonló hangokat. A légzsák általában csak egyszer ad hangot, de az rendeset szól.  A légzsák nem zizeg, nem serceg, nem morog. Ahogy Tomy is megmondta, stabil, jól felismerhető hangja van, és határozott a jelenség. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|