szediati
|
 |
« Hozzászólás #930 Dátum: 2012. Június 25. - 18:22:58 » |
|
sziasztok. ki milyen gyertyát használ? mert ugye a könyv is illetve itt a fórumon is az NGK BKR6E-11 gyertyát irják de olvastam már itt több pólusú gyertyáról két pólusú GM gyertyáról meg bosch gyertyáról. nekem speciel BOSCH FR7DCX gyertya volt benne szerintem gyárilag mert csak 31000 km van az autóban. most ezt nem értem hogy a gyárban olyan gyertyát tesznek a kocsiba ami éppen a kezükbe akad vagy mi? vagy ezeket itthon teszik már bele? mármint a gyertyákat? hozzáteszem ezt a bosch gyertyát amit leírtam hozza az unix meg a bárdi is a kocsihoz szoval elvileg még jó is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #931 Dátum: 2012. Június 25. - 18:31:43 » |
|
sziasztok. ki milyen gyertyát használ? mert ugye a könyv is illetve itt a fórumon is az NGK BKR6E-11 gyertyát irják de olvastam már itt több pólusú gyertyáról két pólusú GM gyertyáról meg bosch gyertyáról. nekem speciel BOSCH FR7DCX gyertya volt benne szerintem gyárilag mert csak 31000 km van az autóban. most ezt nem értem hogy a gyárban olyan gyertyát tesznek a kocsiba ami éppen a kezükbe akad vagy mi? vagy ezeket itthon teszik már bele? mármint a gyertyákat? hozzáteszem ezt a bosch gyertyát amit leírtam hozza az unix meg a bárdi is a kocsihoz szoval elvileg még jó is.
2 pólusú nem belevaló a Bosch esetén is ki lehet fogni jó és rossz szériát,az NGK jó ideig jó volt mostanában egyre több vele a gond én 2 fajtát tartok hozzá akinek olcsó kell annak Champion aki megfizeti a drágábbat annak a Denso platinaelektródás gyertyáját erre még azt tudom mondani kinek a pap kinek a papné
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #932 Dátum: 2012. Június 25. - 18:47:46 » |
|
Te melyiket használod személy szerint? Akkor amit irtam boscht az jo elvileg bele. Denso pontosan melyik ill mennyibe kerül? Akkor lehet tényleg **** az ngk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #933 Dátum: 2012. Június 25. - 19:10:27 » |
|
Te melyiket használod személy szerint? Akkor amit irtam boscht az jo elvileg bele. Denso pontosan melyik ill mennyibe kerül? Akkor lehet tényleg **** az ngk [/quote Boschból én csak a régieket használtam/annó megvettem 1elfekvő készletet kb 10évesek voltak még jó ,hogy nem romlik meg  / Amúgy a sajátba semelyiket  DIESEL komolyra fordítva a szót én olyan alkatrészt árulok amit be is merek szerelni ezért vannak olyan márkájú alkatrészek amiket ÉN NEM adok oda nálam nem lehet megvenni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #934 Dátum: 2012. Június 25. - 19:19:54 » |
|
Ja a dizelbe nem nagyon kell  lehet proba képp visszateszem a régi boschokat. Ha nem torpangat akkor gyertyák voltak ****ok. Ki tudja lehet hamis vagy kinai vagy höérték hiba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #935 Dátum: 2012. Június 26. - 15:11:41 » |
|
lacettiben az üzemanyag szivattyú alatt van fenékszűrő? ha igen az el szokott dugulni néha? illetve pucolta már valaki? szivattyút nagy munka kivenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #936 Dátum: 2012. Június 26. - 16:01:48 » |
|
lacettiben az üzemanyag szivattyú alatt van fenékszűrő? ha igen az el szokott dugulni néha? illetve pucolta már valaki? szivattyút nagy munka kivenni?
köze nincs a szénszűrőnek a szívattyúhoz nem szokott eldugulni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #937 Dátum: 2012. Június 26. - 17:49:23 » |
|
Nem szénszürö hanem fenék szürö a szivattyú alatt. Az nem szokott e eldugulni. Vagy meghibásodni a szivattyu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #938 Dátum: 2012. Június 26. - 18:12:38 » |
|
Nem szénszürö hanem fenék szürö a szivattyú alatt. Az nem szokott e eldugulni. Vagy meghibásodni a szivattyu
Előfordulhat. Weblapon a galériában találsz képeket a szerelésről. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #939 Dátum: 2012. Június 26. - 18:32:44 » |
|
a hátsó ülés alatt van egy fém karika. az oda van ragasztva vagy csak rá van pattintva? mármint ami alatt az AC van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #940 Dátum: 2012. Június 28. - 08:13:18 » |
|
a hátsó ülés alatt van egy fém karika. az oda van ragasztva vagy csak rá van pattintva? mármint ami alatt az AC van
Ragasztva is van, valami szilikonos, vagy nyersgumis dologgal. Eléggé meg kell erőltetni ha először veszi fel az ember, de nem lehetetlen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #941 Dátum: 2012. Július 02. - 17:24:20 » |
|
Nem tudom, hogy egy dologról beszélünk-e. Az AC-t egy fém gyűrű rögzíti, amit (lehetőleg spec szerszámmal  ) el kell fordítani. Mondjuk mint egy bajonett zárat. Utána kijön. Az AC is. Persze előtte a benzin csövet és az elektromos csatlakozást is le kell venni. Szűrő van az AC alatt. Volt akinek hatásos volt a pucolása. És igen, a galériában vannak képek róla. http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #942 Dátum: 2012. Július 05. - 11:17:56 » |
|
szia. arra a fém lemezre gondoltam ami az ülés alatt van a kasztnin. ami alatt van a szivattyú. olyan mint egy konzervdoboz teteje. hogy az mivel van rögzítve. azt nem tudjátok véletlenül hogy a hűtőventillátor 2. fokozata mikor kapcsol be illetve azt mi vezérli? mert pl amikor alapjáraton járatom a motort vagy klimát kapcsolok akkor bekapcsol a venti fújja is a levegőt de nem forog annyira eszeveszetten mint némelyik autóban ahol már 100m ről hallom hogy búg a ventillátor. köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #943 Dátum: 2012. Július 05. - 12:11:03 » |
|
szia. arra a fém lemezre gondoltam ami az ülés alatt van a kasztnin. ami alatt van a szivattyú. olyan mint egy konzervdoboz teteje. hogy az mivel van rögzítve. azt nem tudjátok véletlenül hogy a hűtőventillátor 2. fokozata mikor kapcsol be illetve azt mi vezérli? mert pl amikor alapjáraton járatom a motort vagy klimát kapcsolok akkor bekapcsol a venti fújja is a levegőt de nem forog annyira eszeveszetten mint némelyik autóban ahol már 100m ről hallom hogy búg a ventillátor. köszi
Ha a víz hőfok megfelelő nem melegszik túl akkor nem mindegy, hogy mennyire gyorsan forog a ventillátor?... örülj neki, hogy nem hangos.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ferenc1017
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #944 Dátum: 2012. Július 05. - 19:07:49 » |
|
Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy nem működnek a köv. dolgok: műszerfalvilágítás, óra, rádió, hátsó lámpa, ködlámpák, központi zár A km-óra mögött az elérhető csatlakozók nem égtek szét, a biztik jók. A világítás relé nem húz be, ha segítek neki, akkor van hátsó világításom, műszerf. világítás és első ködlámpa. relé csere, de így sem jó, nem húz be! Segítséget előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|