Lacetti klub fórum
2025. Május 01. - 11:12:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 462078 alkalommal)
guszesz
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #1020 Dátum: 2012. Október 10. - 19:30:31 »

Ma reggel munkába menet elkezdett világítani a légzsák lámpája és azóta folyamatosan világít.    Nem tudom mi lehet a gond. Valakinek volt már ilyen jellegű gondja? Esetleg valakinek valami ötlet?
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1021 Dátum: 2012. Október 10. - 19:38:45 »

Ma reggel munkába menet elkezdett világítani a légzsák lámpája és azóta folyamatosan világít.    Nem tudom mi lehet a gond. Valakinek volt már ilyen jellegű gondja? Esetleg valakinek valami ötlet?
Kiolvasás, törlés.
Valószínűleg valamelyik csatlakozónál volt egy kis érintkezési probléma, vagy feszültség esés.
Nálam ezek szoktak előfordulni, úgy évente 1 szer.
Naplózva

LPG
guszesz
Teljes tag

« Hozzászólás #1022 Dátum: 2012. Október 10. - 19:49:30 »

Kiolvasás, törlés.
Valószínűleg valamelyik csatlakozónál volt egy kis érintkezési probléma, vagy feszültség esés.
Ha pillanatnyi hiba van ,attól is égve marad a visszajelző lámpa? Egyébként remélem nekem is csak hasonló a gond..... Csak scan100 tudja olvasni ugye?
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 10. - 19:53:34 írta guszesz » Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1023 Dátum: 2012. Október 10. - 19:57:10 »

Kiolvasás, törlés.
Ha pillanatnyi hiba van ,attól is égve marad a visszajelző lámpa? Egyébként remélem nekem is csak hasonló a gond..... Csak scan100 tudja olvasni ugye?
Lehet, hogy elalszik (nekem volt, hogy elaludt), de gyújtásráadáskor nem fog 7-t villogni.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 10. - 20:08:46 írta Jani » Naplózva

LPG
karakop
Friss hús
*

« Hozzászólás #1024 Dátum: 2012. Október 11. - 08:37:40 »

Helló van egy elektromos problémám a lacettim belső levegő kapcsolója a légkondi meg a hátsó ablak fűtés kapcsolóimnak a visszajelző lámpája nem működik+ a hátsó ablak fűtésem egyáltalán nem kapcsol! Voltam vele márka szervizben ahol a panel felett mindent kicseréltek és 1 napig működött is rendesen de utána semmi? Valakinek valami ötlet mi a baj?
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1025 Dátum: 2012. Október 11. - 09:17:05 »

Helló van egy elektromos problémám a lacettim belső levegő kapcsolója a légkondi meg a hátsó ablak fűtés kapcsolóimnak a visszajelző lámpája nem működik+ a hátsó ablak fűtésem egyáltalán nem kapcsol! Voltam vele márka szervizben ahol a panel felett mindent kicseréltek és 1 napig működött is rendesen de utána semmi? Valakinek valami ötlet mi a baj?

panelhiba át kell forrasztani
Naplózva

70/4334431
karakop
Friss hús
*

« Hozzászólás #1026 Dátum: 2012. Október 11. - 20:35:37 »

Köszi meglátjuk mi lesz, nem sokára megyek a szervizbe!
Naplózva
jego75
Friss hús
*

« Hozzászólás #1027 Dátum: 2012. Október 13. - 10:29:48 »

Sziasztok!

Új vagyok még itt, de rendszeresen olvasom a fórumot, hátha tanulok valamit:)
Nekem is ugyanaz a problémám, mint "Karakop" márkatársnak.
Hibának és megoldásnak panelhibát írtatok, amit át kell forrasztani.
Ez mit takar? Csak autóvillanyász tudja megcsinálni, vagy akár én magam, házilag is?
Előre is köszi a választ!!
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #1028 Dátum: 2012. Október 13. - 12:03:28 »

Sziasztok!

Új vagyok még itt, de rendszeresen olvasom a fórumot, hátha tanulok valamit:)
Nekem is ugyanaz a problémám, mint "Karakop" márkatársnak.
Hibának és megoldásnak panelhibát írtatok, amit át kell forrasztani.
Ez mit takar? Csak autóvillanyász tudja megcsinálni, vagy akár én magam, házilag is?
Előre is köszi a választ!!
Ha van jártasságod benne otthon is megoldható, páran már javították házilag.
Egy kis segítség:http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=370
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
JOcesz
Friss hús
*

« Hozzászólás #1029 Dátum: 2012. Október 13. - 21:33:52 »

Heló Mindenkinek! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az én autóm Platinumos és elvileg van benne tükörfűtés. Lenne ennek külön kapcsolója valahol vagy valamelyik ablakfűtéssel együtt üzemel?
 Üdv Mindenkinek
Naplózva

1.6 16v Platinum
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #1030 Dátum: 2012. Október 13. - 21:50:35 »

Heló Mindenkinek! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az én autóm Platinumos és elvileg van benne tükörfűtés. Lenne ennek külön kapcsolója valahol vagy valamelyik ablakfűtéssel együtt üzemel?
 Üdv Mindenkinek

A páramentesítővel együtt működik.
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1031 Dátum: 2012. Október 13. - 22:03:53 »

Üdv Mindenkinek

Egész pontosan a hátsó ablak fűtéssel van egy kapcsolón.
Csak azért pontosítottam, mert a digitklímásban van első szélvédő páramentesítő gomb is. Kacsint
Naplózva

LPG
JOcesz
Friss hús
*

« Hozzászólás #1032 Dátum: 2012. Október 14. - 06:19:32 »

Üdv Mindenkinek

Egész pontosan a hátsó ablak fűtéssel van egy kapcsolón.
Csak azért pontosítottam, mert a digitklímásban van első szélvédő páramentesítő gomb is. Kacsint
Köszönöm szépen! Én már úgy voltam vele hogy ebbe nincs ilyesmi! több autónál is volt külön gombja a tükörfűtésnek. Nemsokára már próbálhatom is kifele:-)
Üdv
Naplózva

1.6 16v Platinum
guszesz
Teljes tag

« Hozzászólás #1033 Dátum: 2012. Október 16. - 16:31:27 »

Ma délután indulás után elaludt a légzsáklámpám.(remélem így is marad!) Igaz nem villog hetet hanem folyamatosan világít de pár másodperc múlva elalszik. Kíváncsi leszek (ha végre eljutok kiolvastatni a hibát) ,hogy mi okozhatta a galibát!? 
Naplózva
papzi
Friss hús
*

« Hozzászólás #1034 Dátum: 2012. November 06. - 15:45:38 »

Tiszteletem a boldog lacetti tulajdonosoknak!
Nekem ugyan működik a klímám, de nem ég a kapcsolón a vissza jelzés. A belső levegő keringetés és a hátsó ablak fűtés hol működött hol nem. Az idei őszi időben meg azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem működik már.
A Fórumot olvasva arra gondoltam, hogy megpróbálkozom az átforrasztással a panelen. (ős időkben elektronikai műszerésznek tanultam)
Odáig eljutottam, hogy a közép konzolt kipattintottam, de csak 1 centit jött előbbre az alja. Így fogalmam sincs, hogy férhetek hozzá egyáltalán a bovden kiakasztásához. Ehhez kérek segítséget.
« Utoljára szerkesztve: 2012. November 06. - 16:04:52 írta papzi » Naplózva
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 115   Fel

Ugrás: