ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Január 12. - 16:41:40 » |
|
Az én nagy optikai tuningom az lesz, hogy lemosatom a kocsit, hogy újra kék legyen, mert most erősen bizonytalan vagyok ami a szinét illeti. Csak ott a bibi, ha lemosom, akkor majd nem merek beleülni, nehogy kárbavésszen a munkám! Koszos, és használom, vagy tiszta, és garázsban maradó, ez itt a kérdés csupán!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. Január 14. - 19:05:58 » |
|
A kocsimosás nem idevaló téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Január 14. - 20:25:45 » |
|
A kocsimosás nem idevaló téma.
Igenis értettük! Be is fejeztük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Január 16. - 19:09:45 » |
|
WERES cartársnak:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Január 17. - 17:00:56 » |
|
WERES cartársnak:
Gyönyörű! Végre még egy sedan! Én is ilyenben gondolkodtam, de hol a +?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 17. - 17:03:09 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Január 17. - 17:35:21 » |
|
WERES cartársnak:
Gyönyörű! Végre még egy sedan! Én is ilyenben gondolkodtam, de hol a +? Sajnos nincs annyi LE, hogy + is lehetne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Január 17. - 19:58:33 » |
|
WERES cartársnak:
Gyönyörű! Végre még egy sedan! Én is ilyenben gondolkodtam, de hol a +? Azért így is dögös.....
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Január 18. - 08:10:50 » |
|
Szedánosok közül gondolkodott már valaki hátsó szárnyban? Nekem tetszenek a vasalódeszkák, de az autómosó letöri. A szolid meg minek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Január 18. - 10:20:17 » |
|
Szedánosok közül gondolkodott már valaki hátsó szárnyban? Nekem tetszenek a vasalódeszkák, de az autómosó letöri. A szolid meg minek.
Én odavagyok érte, csak azt nem tudom, az is mikor lesz. Tudtommal min. 30 rugó.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Január 18. - 17:59:44 » |
|
Én odavagyok érte, csak azt nem tudom, az is mikor lesz. Tudtommal min. 30 rugó. Én a vasalódeszka meg a full szolid között gondolkozom valami jóban, de hát nálam is a mocskos anyagiak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Január 18. - 18:21:55 » |
|
Gatsy, Peti! Nehogy valami gagyi vackot tegytek fel, mert olyan ciki lenne, gyönyörű kocsitokat hazavágni, inkább hagyjátok így, és még spóroltok is! Láttam az utóbbi időben borzalmas spojlereket. Ne kelljen álarcban vezetnetek! Amúgy meg igazán csak a megengedett max sebesség fölött hatásos igazán, ha egyáltalán jó hozzá, és nemcsak "van".
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Január 18. - 20:25:42 » |
|
Gatsy, Peti! Nehogy valami gagyi vackot tegytek fel, mert olyan ciki lenne, gyönyörű kocsitokat hazavágni, inkább hagyjátok így, és még spóroltok is! Láttam az utóbbi időben borzalmas spojlereket. Ne kelljen álarcban vezetnetek! Amúgy meg igazán csak a megengedett max sebesség fölött hatásos igazán, ha egyáltalán jó hozzá, és nemcsak "van".
Nyilván nem arra kell, hogy 150 felett száguldozzunk, mint említettem 'vasalódeszka', mert a túraautós olyan furcs. Ami Csulkoén volt (Isten nyugosztalja), az túl vad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Január 19. - 12:38:20 » |
|
Nem, nem. Mindenképpen sokáig fod tartani a keresés. Pénz+ízlés kérsée a dolog. Sajnos amiket a Ridernél láttam, nem túl meggyőzőek.. Azoknál találok sokkal jobbat. Bár ők ugye nem is arra vannak felszerelkezve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Január 23. - 20:15:45 » |
|
A Chevyklubon valaki megcsinálta, hogy a régi óra helyére beépítet egy olyat, ami a külső hömérsékletet is jelzi. Valaki próbált már ilyet közülünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. Január 24. - 18:53:52 » |
|
A Chevyklubon valaki megcsinálta, hogy a régi óra helyére beépítet egy olyat, ami a külső hömérsékletet is jelzi. Valaki próbált már ilyet közülünk?
Igen. Vettem a Osanban kínai gagyit és felragasztottam a tükör mögé a szélvédőre, Elvileg külsöt és belsőt is mutat, de csak a belsőt érzékeli, amint meleg az autó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|