Stocz
|
 |
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Június 16. - 15:30:43 » |
|
Jelentem a 2LAD BT. tagjainak, megrendeltem a szűrőket! Az árajánlat kérésemre elsőre a normál árat adták meg.  Rákérdeztem a kedvezményre és akkor már egy igen jó árat mondtak (a szűrő 12.640, a tisztító 3.440), úgyhogy meg is rendeltem.  Remélem nem fognak rajta változtatni!  Egy probléma még van, nincs raktáron ennyi szűrő, ezért lehet várni kell egy pár napot. Ez az ár meg már jóval több, mint 10% kedvezményt tartalmaz  . Ügyes  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Június 16. - 16:35:08 » |
|
Jelentem a 2LAD BT. tagjainak, megrendeltem a szűrőket! Az árajánlat kérésemre elsőre a normál árat adták meg.  Rákérdeztem a kedvezményre és akkor már egy igen jó árat mondtak (a szűrő 12.640, a tisztító 3.440), úgyhogy meg is rendeltem.  Remélem nem fognak rajta változtatni!  Egy probléma még van, nincs raktáron ennyi szűrő, ezért lehet várni kell egy pár napot. Ez az ár meg már jóval több, mint 10% kedvezményt tartalmaz  . Ügyes  . Tényleg jó az ár. Nem fogjátok megbánni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Június 17. - 10:05:13 » |
|
Jelentem a 2LAD BT. tagjainak, megrendeltem a szűrőket! Az árajánlat kérésemre elsőre a normál árat adták meg.  Rákérdeztem a kedvezményre és akkor már egy igen jó árat mondtak (a szűrő 12.640, a tisztító 3.440), úgyhogy meg is rendeltem.  Remélem nem fognak rajta változtatni!  Egy probléma még van, nincs raktáron ennyi szűrő, ezért lehet várni kell egy pár napot. Köszönjük Jani Főbeszerző Úr! Nem sűrgős, ha megjön majd osztozunk, fizetünk rögtön, csak van egy kis tartalékod 1-2 napra remélhetőleg! Én már félre is tettem a pénzt. A tisztítón akkor Weres, és a két Lad osztozik, ugyebár? A másik meg a Te sajátod. Weres Te is így gondoltad? Köszi mégegyszer! pontosan APA
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Június 17. - 11:27:02 » |
|
Jelentem a 2LAD BT. tagjainak, megrendeltem a szűrőket! Az árajánlat kérésemre elsőre a normál árat adták meg.  Rákérdeztem a kedvezményre és akkor már egy igen jó árat mondtak (a szűrő 12.640, a tisztító 3.440), úgyhogy meg is rendeltem.  Remélem nem fognak rajta változtatni!  Egy probléma még van, nincs raktáron ennyi szűrő, ezért lehet várni kell egy pár napot. Ez az ár meg már jóval több, mint 10% kedvezményt tartalmaz  . Ügyes  . Nem 15% jár nekünk?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Június 19. - 12:09:45 » |
|
Jelentem a 2LAD BT. tagjainak, megrendeltem a szűrőket! Az árajánlat kérésemre elsőre a normál árat adták meg.  Rákérdeztem a kedvezményre és akkor már egy igen jó árat mondtak (a szűrő 12.640, a tisztító 3.440), úgyhogy meg is rendeltem.  Remélem nem fognak rajta változtatni!  Egy probléma még van, nincs raktáron ennyi szűrő, ezért lehet várni kell egy pár napot. Ez az ár meg már jóval több, mint 10% kedvezményt tartalmaz  . Ügyes  . Nem 15% jár nekünk? Én 10-ről tudok. Nézd meg a weblapon!  De nincs ellenemre, ha többet adnak! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Június 28. - 17:39:57 » |
|
Szűrő beszerelve. Nem akarok károgni, de Nekem rögtön érezhető volt a csere. Remélem, nem csak bebesztélem Magamnak.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Június 28. - 20:51:33 » |
|
Szűrő beszerelve. Nem akarok károgni, de Nekem rögtön érezhető volt a csere. Remélem, nem csak bebesztélem Magamnak.
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Június 29. - 09:52:52 » |
|
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna.  Én is úgy letoltam az ML mercit, hogy nem győzött elnézést kérni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Június 29. - 17:41:49 » |
|
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna.  Én is úgy letoltam az ML mercit, hogy nem győzött elnézést kérni!  Te az a merci nem csak parkolt az út szélén? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Június 29. - 17:44:58 » |
|
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna.  Én is úgy letoltam az ML mercit, hogy nem győzött elnézést kérni!  Te az a merci nem csak parkolt az út szélén?  Ugyan már kedves Tibor! Szemből jött! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Június 30. - 07:04:06 » |
|
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna.  Én is úgy letoltam az ML mercit, hogy nem győzött elnézést kérni!  Te az a merci nem csak parkolt az út szélén?  Ugyan már kedves Tibor! Szemből jött!  Meglátta a KN matricát és rájött: semmi esélye...  Nekem klímával úgy megy, mint régen klíma nélkül sem. Vagy csak nagyon lelkesedem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Június 30. - 08:55:38 » |
|
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna.  Én is úgy letoltam az ML mercit, hogy nem győzött elnézést kérni!  Te az a merci nem csak parkolt az út szélén?  Ugyan már kedves Tibor! Szemből jött!  Meglátta a KN matricát és rájött: semmi esélye...  Nekem klímával úgy megy, mint régen klíma nélkül sem. Vagy csak nagyon lelkesedem?  Sőt, mintha más frekvencián mozogna a hangja és alacsonyabb fordulaton erősebb. Nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Június 30. - 10:23:33 » |
|
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna.  Én is úgy letoltam az ML mercit, hogy nem győzött elnézést kérni!  Te az a merci nem csak parkolt az út szélén?  Ugyan már kedves Tibor! Szemből jött!  Meglátta a KN matricát és rájött: semmi esélye...  Nekem klímával úgy megy, mint régen klíma nélkül sem. Vagy csak nagyon lelkesedem?  Sőt, mintha más frekvencián mozogna a hangja és alacsonyabb fordulaton erősebb. Nem? Szerintem is!
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Június 30. - 17:02:55 » |
|
Én is éreztem a változást,  de egy 1.8-as motort jobban észre vettem volna.  Én is úgy letoltam az ML mercit, hogy nem győzött elnézést kérni!  Te az a merci nem csak parkolt az út szélén?  Ugyan már kedves Tibor! Szemből jött!  Meglátta a KN matricát és rájött: semmi esélye...  Nekem klímával úgy megy, mint régen klíma nélkül sem. Vagy csak nagyon lelkesedem?  Sőt, mintha más frekvencián mozogna a hangja és alacsonyabb fordulaton erősebb. Nem? Szerintem is! Bizony. A hangja is más lett, alacsonyabb fordulaton jobban harap. Nyomatékosabb lett. Meg vagyok elégedve vele. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Július 01. - 22:03:48 » |
|
Tulajdonképpen egy teljesen új autót tudhattok magatokénak!!!!Gratula. Lenne egy kis apró kérdésem.Miért nem alkalmazza egyetlen autógyártó sem szériában ezt megoldást?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|