Komis
|
 |
« Hozzászólás #2595 Dátum: 2010. Március 27. - 19:33:59 » |
|
átméreteztem a képet igy jobb lett
Tényleg! 0*0pixelt nem lehet felülmúlni... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Lacsetka
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2596 Dátum: 2010. Március 27. - 20:58:14 » |
|
Ez kijelzőhiba biztosan. Én pedig átálltam nyári üzenre.egy tank 5l benya többi alkesz fullig.Szia! Ezt a z összeállítást lefordítanád nekem magyarra ha nem gond? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2597 Dátum: 2010. Március 27. - 22:33:32 » |
|
Ez kijelzőhiba biztosan. Én pedig átálltam nyári üzenre.egy tank 5l benya többi alkesz fullig.Szia! Ezt a z összeállítást lefordítanád nekem magyarra ha nem gond?  egy teli tankhoz tankolok 5l benzint a többi e85 kb 50l.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2598 Dátum: 2010. Március 28. - 07:43:54 » |
|
Nézegettem a motorteret- én mondjuk nem mosom ki - és azt látom, hogy aZ ECU mögött és a légszűrőház möhgött vastagon áll a sár. Athee autójában ez az extra nincsen ott. Sedanosok, SW-sek? Nektek?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2599 Dátum: 2010. Március 28. - 08:51:45 » |
|
Nézegettem a motorteret- én mondjuk nem mosom ki - és azt látom, hogy aZ ECU mögött és a légszűrőház möhgött vastagon áll a sár. Athee autójában ez az extra nincsen ott. Sedanosok, SW-sek? Nektek?
Nekem nincs ott sár  bár én rendszeresen mosóm a motorteret 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2600 Dátum: 2010. Március 28. - 08:59:06 » |
|
ez a jelenség minden lacsibam megvam.Sajna nem egy eltalált dolog az első dobvédő ami mögé betud menni a dzsuva ha esőben mégy.Én kiborotválom ott is a lukon keresztül amennyire lehet és slaggal a dobvédő ajtó felőli részét alul előrefeszitem hogy a slag beférjen kimosáshoz mert ott összegyülik a sár ami ügye ott nem szárad meg soha vagy nagyon nehezen és idő előtti korróziót okoz.De a hátsó iv permét is kimosom belül szivaccsal mert az is egy gyenge pont.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2601 Dátum: 2010. Március 28. - 09:17:28 » |
|
ez a jelenség minden lacsibam megvam.Sajna nem egy eltalált dolog az első dobvédő ami mögé betud menni a dzsuva ha esőben mégy.Én kiborotválom ott is a lukon keresztül amennyire lehet és slaggal a dobvédő ajtó felőli részét alul előrefeszitem hogy a slag beférjen kimosáshoz mert ott összegyülik a sár ami ügye ott nem szárad meg soha vagy nagyon nehezen és idő előtti korróziót okoz.De a hátsó iv permét is kimosom belül szivaccsal mert az is egy gyenge pont. És hogyan feszíted a dobvédőt előre? Nem törik el?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2602 Dátum: 2010. Március 28. - 10:13:17 » |
|
ez a jelenség minden lacsibam megvam.Sajna nem egy eltalált dolog az első dobvédő ami mögé betud menni a dzsuva ha esőben mégy.Én kiborotválom ott is a lukon keresztül amennyire lehet és slaggal a dobvédő ajtó felőli részét alul előrefeszitem hogy a slag beférjen kimosáshoz mert ott összegyülik a sár ami ügye ott nem szárad meg soha vagy nagyon nehezen és idő előtti korróziót okoz.De a hátsó iv permét is kimosom belül szivaccsal mert az is egy gyenge pont. És hogyan feszíted a dobvédőt előre? Nem törik el? Nem törik le.Alul a küszöb belső felénél nyulok be.Viszont ha van kavicsvédő feltéve érdekesebb a mutattvány.Estleg az első ajtót kinyitva alsó sarkába a sárvédőnél belehet nyomni a slagot és ugy is kimosható.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2603 Dátum: 2010. Március 28. - 12:28:01 » |
|
Nálunk is tiszta sár belülről... No majd akkor én is megpróbálom kimosni kicsit, bár félek azért, hogy ha nagyon nedves lesz valami elektronikai bigyó, jól nem indul majd a kocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2604 Dátum: 2010. Március 28. - 12:29:30 » |
|
Krisz, és Neked van ilyen E85-ös kiegészítő kütyüd? Nem marja szét a műanyagokat az alkohol? (Nekünk a félig alkoholos benya kb. 10%-os fogyasztás-növekedést okozott. Persze a kihúzatás is benne volt, kb. 100 km. 4500 fordulat körül.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2605 Dátum: 2010. Március 28. - 13:37:23 » |
|
Nálunk is tiszta sár belülről... No majd akkor én is megpróbálom kimosni kicsit, bár félek azért, hogy ha nagyon nedves lesz valami elektronikai bigyó, jól nem indul majd a kocsi.
nyugodtan vizezheted bárhol nem ázik be.Én sokat mosom(mert ingyé csinálon)és soha semmi gond nem volt pedig nem sajnálom a vizet tőle és ahová csak lehet belővök a nagynyomásuval.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2606 Dátum: 2010. Március 28. - 13:50:05 » |
|
Krisz, és Neked van ilyen E85-ös kiegészítő kütyüd? Nem marja szét a műanyagokat az alkohol? (Nekünk a félig alkoholos benya kb. 10%-os fogyasztás-növekedést okozott. Persze a kihúzatás is benne volt, kb. 100 km. 4500 fordulat körül.)
nekem nincs átalakitóm(még) és elég régóta szinte pár hetes korától alkoholista a gép.Nem vettem észre gondot a müanyagokkal,gumikkal se semmivel.(De ahoz hogy esetlegesen gond legyen hosszu évek kellenek álitólag)Néha dob egy sárgát mikor nincs elég benya a keverékben (Elszámolom biztos)de akkor teszek bele egy kevéske benzint és pár kilóméter után kialszik a chek lámpám.A fogyim benyával 8-8.5l normál használatban e85 keverékkel 9-10l rosszabb esetben de nem vagyok az a sporolós vezető,tavaj csináltam egy 7.5 körülit nagyon finomba.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2607 Dátum: 2010. Március 28. - 19:03:45 » |
|
Már megint sok vendég van. Ismét szondáznak? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2608 Dátum: 2010. Március 28. - 19:32:18 » |
|
Krisz, köszi a leírást. Mondjuk az a "jó", hogy itt a környékünkön nincs E85-ös kút (észak-Buda), úgyhogy szerencsére ritkán akarunk elcsábulni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2609 Dátum: 2010. Március 28. - 19:34:49 » |
|
Már megint sok vendég van. Ismét szondáznak?  Hirtelen eltűntek. Megijedtek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|