Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3180 Dátum: 2010. Június 04. - 18:22:39 » |
|
Szerintem is tankoljon, aki tud..., autóba, fürdőkádba, bárhova... Szíjártó főszóvivő egyszer-kétszer még megszólal, és úgy lesz itt 320-as ejró, hogy csak na... Bocs az offért, de nem bírom magamban tartani  Igazad van én is dühöngök ezen.De a lakáshitelesek kész is vannak.Tuti. Így megint a bankok járnak jól, meg még kitudja kik, akik miatt ilyeneket kell mondani. Tegnap a szüleim voltak az egyik bankban a lekötött pénzük lekötését meghosszabbítani. 2 hónapos lekötésre 3%-ot !!!! adtak. Volna, de a szüleim még gondolkoztak rajta, így csak ma mentek vissza lekötni, ma már csak 2,5% éves kamatot adtak.  A kis pénzecskémet én se bíznám a bankokra.. Röhej az a kamat, amit adnak (és amiből még 25%-ot le is csippentenek..) Inkább a tőzsde; rizikós, de némi óvatossággal és körültekintéssel egy-egy tankolásravaló összejön. És bízva abban, hogy jeles kormányunk nem követi el még egyszer azt a hibát, amit elkövetett 1998-ban. Off Gondoltam mindezt ma délután 1-ig, Péterke (újbóli) okos megszólalásáig... Nem hittem volna, hogy lehet ilyen, de sajna lehet. Ezek dilettánsabbak, mint a Fletóék - egy hete sincs náluk a pálca, de a forint máris a mélyben, a tőzsde romokban, és még mindig azt hiszik, hogy kampány van. Észrevehetnék, hogy a szavaiknak most már súlya van. L a s s a n m o n d o m, h o g y m i n d e n k i é r t s e: Í m m á r o n n e m l e h e t c s a k ú g y p o f á z n i!!! Devizahitellel rendelkező sorstársaim nevében is: KÖSZÖNÖM!!! On És Péterke még fog pofázni ebben biztos vok.Lehet erre mennek hogy államcsőd legyen.De nem festem az ördögöt a falra.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3181 Dátum: 2010. Június 04. - 18:28:43 » |
|
És ma délután mit mondott?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #3182 Dátum: 2010. Június 04. - 19:17:53 » |
|
Vízátfolyás miatt lezárták a 111-es utat (ha ez a megjelölése egyáltalán, mi csak rövid táti útnak hívjuk). Ráadásul szakad még mindig. Ja és átléptem a 20000 km-t.Diablo Gratula Én meg a hétvégén elérem a 100 000-et! Jó lenne, mint régen a Zsiguliban, körbefordulna és lenne egy 0 km-es gépem!  De ott a "fordulóval" (vagy már előtte  ) motorgenerál is járt! Így is szeretnéd? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #3183 Dátum: 2010. Június 04. - 20:49:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3184 Dátum: 2010. Június 04. - 21:03:31 » |
|
Egy ismerősőmnek céges lacsijuk van (sw), 5 éves lesz a kocsi és most jár 336 000-nél.  Szal eddig tuti mutatja  az komoly 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3185 Dátum: 2010. Június 04. - 21:12:37 » |
|
Arról volt szó, hogy nem politizálunk a fórumon! De, azt meg kell említenem, hogy az egész világ gazdaságát, pénzügyi világát, a tőzsdéket mind- mind manipulálják kényük- kedvük szerint a befolyásos emberek, államok.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3186 Dátum: 2010. Június 04. - 21:17:22 » |
|
Arról volt szó, hogy nem politizálunk a fórumon! De, azt meg kell említenem, hogy az egész világ gazdaságát, pénzügyi világát, a tőzsdéket mind- mind manipulálják kényük- kedvük szerint a befolyásos emberek, államok.
Az természetes. De ez gusztustalan! Mi lesz a hitelesekkel? Ki fizeti helyettük a törlesztést? Menjenek a híd alá? Ezek mind megcsinálják a saját "bizniszüket", a többiek meg le vannak magasról tisztelve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3187 Dátum: 2010. Június 04. - 21:17:50 » |
|
Szerintem ez pártfüggetlen, politikafüggetlen dolog. Ha lett volna sok pénzem valutában, én is így jutnék extra profithoz Na jó, én nem tennék ilyet, de valakik megtették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3188 Dátum: 2010. Június 04. - 21:47:09 » |
|
Szerintem ez pártfüggetlen, politikafüggetlen dolog. Ha lett volna sok pénzem valutában, én is így jutnék extra profithoz Na jó, én nem tennék ilyet, de valakik megtették. A jó k.... any.... mindnek.Mondom én birka a magyar nem kicsit.Csak tür és tür.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3189 Dátum: 2010. Június 04. - 22:06:37 » |
|
Szerintem ez pártfüggetlen, politikafüggetlen dolog. Ha lett volna sok pénzem valutában, én is így jutnék extra profithoz Na jó, én nem tennék ilyet, de valakik megtették. A jó k.... any.... mindnek.Mondom én birka a magyar nem kicsit.Csak tür és tür. Most választott az ország....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3190 Dátum: 2010. Június 04. - 22:21:59 » |
|
Szerintem ez pártfüggetlen, politikafüggetlen dolog. Ha lett volna sok pénzem valutában, én is így jutnék extra profithoz Na jó, én nem tennék ilyet, de valakik megtették. A jó k.... any.... mindnek.Mondom én birka a magyar nem kicsit.Csak tür és tür. Most választott az ország.... Egy dolog a tőzsde és a spekulálás... Viszont ezzel a bejelentéssel elszálltak a valuták is (290Ft = 1€) Így drágulnak az árak, már borítékolom a benzin árának emelését is... stb stb stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3191 Dátum: 2010. Június 04. - 22:47:01 » |
|
Szerintem ez pártfüggetlen, politikafüggetlen dolog. Ha lett volna sok pénzem valutában, én is így jutnék extra profithoz Na jó, én nem tennék ilyet, de valakik megtették. A jó k.... any.... mindnek.Mondom én birka a magyar nem kicsit.Csak tür és tür. Most választott az ország.... Egy dolog a tőzsde és a spekulálás... Viszont ezzel a bejelentéssel elszálltak a valuták is (290Ft = 1€) Így drágulnak az árak, már borítékolom a benzin árának emelését is... stb stb stb... Ennyire dilettáns senki nem lehet. Két eset van: 1. valaki szeretett volna nagy összegű valután profittal túladni - nem valószínű. 2. Jól lenyomják a fejünket a kakiba és majd tetszelegnek, mint megmentők... Egyébként meg szimplán átb@cták az embereket jó szokás szerint és a választási ígéretekből nem fognak semmit megtartani- mert lehet mutogatni az elődre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3192 Dátum: 2010. Június 05. - 06:22:31 » |
|
Szerintem ez pártfüggetlen, politikafüggetlen dolog. Ha lett volna sok pénzem valutában, én is így jutnék extra profithoz Na jó, én nem tennék ilyet, de valakik megtették. A jó k.... any.... mindnek.Mondom én birka a magyar nem kicsit.Csak tür és tür. Most választott az ország.... Egy dolog a tőzsde és a spekulálás... Viszont ezzel a bejelentéssel elszálltak a valuták is (290Ft = 1€) Így drágulnak az árak, már borítékolom a benzin árának emelését is... stb stb stb... Ennyire dilettáns senki nem lehet. Két eset van: 1. valaki szeretett volna nagy összegű valután profittal túladni - nem valószínű. 2. Jól lenyomják a fejünket a kakiba és majd tetszelegnek, mint megmentők... Egyébként meg szimplán átb@cták az embereket jó szokás szerint és a választási ígéretekből nem fognak semmit megtartani- mert lehet mutogatni az elődre. Szerintem ebből az országból menni kell!Minek jöttem vissza izraelből nem tudom. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #3193 Dátum: 2010. Június 05. - 11:51:47 » |
|
Nem egészen erről van szó. (Tőzsdei területen dolgozom néhány éve, valamelyest belelátok).
Nyilvánvaló, hogy a jelenlegi kormánypártok 8 évig tartó ellenzéki működését jelentősen finanszírozni kellett. Nagy forrásaik nem voltak, érthetően, mivel nem töltöttek be kormányzati pozíciókat. A tevékenységüket csak részben tudták a pártnak járó állami támogatásból finanszírozni. Az elmúlt 8 évet nagyvállalkozók támogatásával vészelték át. Természetesen ezek a támogatói körök - most hogy a fidesz kormányra jutott - benyújtják a számlát. A párt milliárdos nagyságrendű adósságállományt halmozott fel az elmúlt időszakban. Mindent feltettek a 2010-es országgyűlési választásokra (ebben természetesen a "válság" okozta általános elégedetlenség is segítségükre volt, de ez már más kérdés). A pártfinanszírozást - és többek egyéni boldogulását - is meg kellett oldani.
Május elején jelentős eladási hullám indult a tőzsdéken. A hangulat ingataggá vált, amit fokozott az eurozónával szembeni bizalmatlanság és a dél-európai országok költségvetési hiánya. A piacot minden negatív hír könnyen mozgathatja. Megérzésem szerint ezt kihasználva politikai vezetők súlyos összegekkel (tegnapi otp forgalom 44milliárd huf) a hét elején otp short (árfolyamesésre játszó tőkeáttétes) és eurhuf long (forintgyengülésre játszó) pozíciókat vettek fel. (Ezek lehetőséget nyújtanak a befektetett tőke akár 100x-osának mozgatására is, a tőkeáttétet bankok finanszírozzák jutalékért cserébe). A nyilatkozattételek pedig elindították az árfolyamot (és az egész piacot) a "megfelelő" irányba. Így gazdagszik a magyar! (És az ország csődveszélyével történő fenyegetés közben ezért oly széles a mosoly az arcán.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3194 Dátum: 2010. Június 05. - 13:38:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|