Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2415 Dátum: 2010. Március 15. - 20:48:40 » |
|
Meatloaf, köszi az izzókészletet!
Szívesen.Ha kell,van még.Ha kell az egész klubnak jut,mindből csak a H7-es égő hiányzik  De pszt,ne hogy a HB-sek meghallják. Épp ma jött szembe egy SW félszeműen....  Engem meg az Üllői úton követett egy félszemű HB.  Ja és a kollégám HB-ján pénteken kellet kicserélni az egyik H4-est.  Szóval az is ki tud égni.  A hb-nek is van ilyen betegsége legalábbis az enyémnek,csak nekem a helyzetjelzők égnek ki folyton.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2416 Dátum: 2010. Március 16. - 10:11:19 » |
|
Hülye viccei vannak valakinek. Szétszórt nekem a kertben 8cm havat az éjjel.  Fel kellett kapcsolnom a fűtést, mert lusta vagyok lapátolni. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2417 Dátum: 2010. Március 16. - 11:27:46 » |
|
Hülye viccei vannak valakinek. Szétszórt nekem a kertben 8cm havat az éjjel.  Fel kellett kapcsolnom a fűtést, mert lusta vagyok lapátolni.  Ezt a havat még te hoztad Norvégból csak a bőrönd alján maradt most lett kirázva onnan 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #2418 Dátum: 2010. Március 16. - 12:21:55 » |
|
Haza értem Pécsről. Sajna már a munkahelyemről írok... még maradtam volna  Kalandos volt az oda út. A gps benavigált valami kisebbségi gettóba. Féltünk is rendesen. Aztán a TV torony alatt lévő Kikelet szállóba a hegyi úton mentünk. Hó, jég minden mennyiségben. Egy szemből elhaladó autós elől lehúzódás után megcsúszott a kocsi jobb oldala, és keresztbe álltam a hegyi úton, majd orral bele az árokba. Mondtam is stílszerűen a páromnak hogy "érkezés a célhoz"  A szemből jövő srác rendes volt, mert vissza tolatott, és kihúzott. Azért megilletődtünk picit  A szálló viszont kitűnő! Ajánlom mindenkinek. Pécsre néző szobánk volt. Hát gyönyörű. Főleg este. Vacsihoz ittunk finom ács cuvée-t (1000Ft/dl  ) Ajánlom mindenkinek 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2419 Dátum: 2010. Március 16. - 13:14:08 » |
|
Kathy férjezett. Férjének hobbija is van: vadászik. Nagyvadra...  Egyébként meg örülja a szabadságnak. A férjezettség nem jelent semmit!  Egyébként ígérték már, hogy kilőnek, mégis itt vagyok! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2420 Dátum: 2010. Március 16. - 14:58:18 » |
|
Kathy férjezett. Férjének hobbija is van: vadászik. Nagyvadra...  Egyébként meg örülja a szabadságnak. A férjezettség nem jelent semmit!  Egyébként ígérték már, hogy kilőnek, mégis itt vagyok!  Peti! Ilyet ne mondj! Kathy szereti a férjét, és így nincs esélyed. Továbbá, mint Cap is írta, nagy vadász, ezen kívül carate fekete öves bajnok, az utolsó bemutatón eltört egy vasúti sínt, egy csapásra, ja, és műkedvelő vegyész, a mérgekben járatos, amúgy meg most vették fel a kommandósokhoz mesterlövésznek. Szerintem próbálkozz mással. Ja, és azt írtad, hogy ígérték, hogy kilőnek, és még itt vagy? Még! De, ha így folytatod adósságba vered a csapatot, drága a koszorú. Szerintem hirdesd meg Magad, hátha van olyan (?), aki magányos, és egy jó nagy darab ..... (a pontok behelyettesíthetők öt betűs szavakkal)fiúra vágyik. Hátha...
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2421 Dátum: 2010. Március 16. - 15:41:36 » |
|
Jani ment PÜ! 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2422 Dátum: 2010. Március 16. - 15:47:56 » |
|
Jani ment PÜ!  Láttam, csak gondoltam nem olyan sürgős a dolog, mert hun van még karácsony! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 16. - 15:49:44 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2423 Dátum: 2010. Március 16. - 16:43:41 » |
|
Haza értem Pécsről. Sajna már a munkahelyemről írok... még maradtam volna  Kalandos volt az oda út. A gps benavigált valami kisebbségi gettóba. Féltünk is rendesen. Aztán a TV torony alatt lévő Kikelet szállóba a hegyi úton mentünk. Hó, jég minden mennyiségben. Egy szemből elhaladó autós elől lehúzódás után megcsúszott a kocsi jobb oldala, és keresztbe álltam a hegyi úton, majd orral bele az árokba. Mondtam is stílszerűen a páromnak hogy "érkezés a célhoz"  A szemből jövő srác rendes volt, mert vissza tolatott, és kihúzott. Azért megilletődtünk picit  A szálló viszont kitűnő! Ajánlom mindenkinek. Pécsre néző szobánk volt. Hát gyönyörű. Főleg este. Vacsihoz ittunk finom ács cuvée-t (1000Ft/dl  ) Ajánlom mindenkinek  Rákerestem erre a szállóra. Menüben nézem a "szobák, árak" menüpontot, de csak a szobák leírása van. Ár nincs.  Meg nem egyértelmű...mit jelent az, hogy fürdőszobai bekészítés? Most akkor vana szobákhoz saját fürdő, vagy csak egy törölközőt dobnak az ágyra és közös fürdő van a folyosón? Írnál róla pár szót? Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2424 Dátum: 2010. Március 16. - 18:50:49 » |
|
Haza értem Pécsről. Sajna már a munkahelyemről írok... még maradtam volna  Kalandos volt az oda út. A gps benavigált valami kisebbségi gettóba. Féltünk is rendesen. Aztán a TV torony alatt lévő Kikelet szállóba a hegyi úton mentünk. Hó, jég minden mennyiségben. Egy szemből elhaladó autós elől lehúzódás után megcsúszott a kocsi jobb oldala, és keresztbe álltam a hegyi úton, majd orral bele az árokba. Mondtam is stílszerűen a páromnak hogy "érkezés a célhoz"  A szemből jövő srác rendes volt, mert vissza tolatott, és kihúzott. Azért megilletődtünk picit  A szálló viszont kitűnő! Ajánlom mindenkinek. Pécsre néző szobánk volt. Hát gyönyörű. Főleg este. Vacsihoz ittunk finom ács cuvée-t (1000Ft/dl  ) Ajánlom mindenkinek  Rákerestem erre a szállóra. Menüben nézem a "szobák, árak" menüpontot, de csak a szobák leírása van. Ár nincs.  Meg nem egyértelmű...mit jelent az, hogy fürdőszobai bekészítés? Most akkor vana szobákhoz saját fürdő, vagy csak egy törölközőt dobnak az ágyra és közös fürdő van a folyosón? Írnál róla pár szót? Köszi! Van minden. Nagyon szép a fürdő. Van amelyik szobához zuhanyzó van, van amelyikhez sarokkád. Pénztárca függő  Mi kettőnknek a hosszúhétvégére fizettünk 82E-t. De ez kedvezményes volt, mert a párom M.o. legrégebbi utazási irodájánál dolgozik  Ebben az árban a Mecsekre néző szobát kaptuk volna, de a protekció miatt, a Pécsre nézőt kaptuk meglepiből. Amúgy azt nem is meséltem. Tegnap haza érünk, kipakolunk, csukom le a csomagtartót... fémes koppanás. Csomagtartó fel, nézem mit zártam oda... semmit. Újra lecsukom, fémes koppanás. Felnyitom, nézem a sötétben, semmi. Óvatosan lecsukom, érzem, hogy akad valami. Nézem, hát a lökhárító tövében csücsült egy csavar. Na ment ám a matek, hogy honnan van. Mutattam apósjelöltnek, hisz neki Tacumája van, hátha tud segíteni. Néztük, semmi. Na itthon lámpánál meglestem, és majdnem leesett az állam. A tetőspojler rögzítőcsavarja volt. Az kopogott egész úton hazáig a tetőn... én meg azt hittem, hogy a csomagtartóban valami üveg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2425 Dátum: 2010. Március 16. - 19:24:44 » |
|
Haza értem Pécsről. Sajna már a munkahelyemről írok... még maradtam volna  Kalandos volt az oda út. A gps benavigált valami kisebbségi gettóba. Féltünk is rendesen. Aztán a TV torony alatt lévő Kikelet szállóba a hegyi úton mentünk. Hó, jég minden mennyiségben. Egy szemből elhaladó autós elől lehúzódás után megcsúszott a kocsi jobb oldala, és keresztbe álltam a hegyi úton, majd orral bele az árokba. Mondtam is stílszerűen a páromnak hogy "érkezés a célhoz"  A szemből jövő srác rendes volt, mert vissza tolatott, és kihúzott. Azért megilletődtünk picit  A szálló viszont kitűnő! Ajánlom mindenkinek. Pécsre néző szobánk volt. Hát gyönyörű. Főleg este. Vacsihoz ittunk finom ács cuvée-t (1000Ft/dl  ) Ajánlom mindenkinek  Rákerestem erre a szállóra. Menüben nézem a "szobák, árak" menüpontot, de csak a szobák leírása van. Ár nincs.  Meg nem egyértelmű...mit jelent az, hogy fürdőszobai bekészítés? Most akkor vana szobákhoz saját fürdő, vagy csak egy törölközőt dobnak az ágyra és közös fürdő van a folyosón? Írnál róla pár szót? Köszi! Van minden. Nagyon szép a fürdő. Van amelyik szobához zuhanyzó van, van amelyikhez sarokkád. Pénztárca függő  Mi kettőnknek a hosszúhétvégére fizettünk 82E-t. De ez kedvezményes volt, mert a párom M.o. legrégebbi utazási irodájánál dolgozik  Ebben az árban a Mecsekre néző szobát kaptuk volna, de a protekció miatt, a Pécsre nézőt kaptuk meglepiből. Amúgy azt nem is meséltem. Tegnap haza érünk, kipakolunk, csukom le a csomagtartót... fémes koppanás. Csomagtartó fel, nézem mit zártam oda... semmit. Újra lecsukom, fémes koppanás. Felnyitom, nézem a sötétben, semmi. Óvatosan lecsukom, érzem, hogy akad valami. Nézem, hát a lökhárító tövében csücsült egy csavar. Na ment ám a matek, hogy honnan van. Mutattam apósjelöltnek, hisz neki Tacumája van, hátha tud segíteni. Néztük, semmi. Na itthon lámpánál meglestem, és majdnem leesett az állam. A tetőspojler rögzítőcsavarja volt. Az kopogott egész úton hazáig a tetőn... én meg azt hittem, hogy a csomagtartóban valami üveg... Hja, a HB ördöge... 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2426 Dátum: 2010. Március 16. - 19:59:07 » |
|
Jelentem Szombathelyen nagy pelyhekben szakad a hó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2428 Dátum: 2010. Március 16. - 20:55:07 » |
|
 És Erdélyben is ugyan az az állapot. Már nagyon meguntam  Sztem ez a hóesés miattam van,tegnap felraktam a nyári gumikat.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2429 Dátum: 2010. Március 16. - 20:58:34 » |
|
 És Erdélyben is ugyan az az állapot. Már nagyon meguntam  Sztem ez a hóesés miattam van,tegnap felraktam a nyári gumikat. Reggel gondoltam rád. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|