ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2850 Dátum: 2010. április 19. - 20:26:10 » |
|
Nem baj, de azt még úgysem tudja, hogy mi lesz, és mit fog kapni. Hadd izguljon, van addig több, mint egy hónap. Csak előre annyit áruljunk el neki, hogy náluk lesz, és nagy dinom- dánom szórakozásra gyűlünk össze. Azért étellel, itallal tudjon előre gondoskodni. Jó buli lesz! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2852 Dátum: 2010. április 19. - 20:39:52 » |
|
Hej, löktem mán énis egy privátkát!  Vagy páinkát..? ..öö.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2853 Dátum: 2010. április 19. - 20:47:54 » |
|
Hej, löktem mán énis egy privátkát!  Vagy páinkát..? ..öö..  Énis, mármint privit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2854 Dátum: 2010. április 21. - 15:22:31 » |
|
Kripic! Diablo! A kocsiban is van internet? Vagy csak engem hergeltek? Nem kéne már rég autóznotok? Kormoljátok ki a motort! Kaptatok levelet? Nos? KILÉPNI! BELETAPOSNI! Újfent lebuktatok! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 21. - 15:35:37 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2855 Dátum: 2010. április 21. - 15:33:24 » |
|
a negatív gondolatokat még poénból is kerüljük, ha lehet. kösziheó 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2856 Dátum: 2010. április 21. - 20:38:43 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2857 Dátum: 2010. április 21. - 20:45:42 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Gratulálok! Piros kombis még úgy sem volt itt a fórumon.  Remélem jól szavaztál! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #2859 Dátum: 2010. április 21. - 20:51:24 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Üdv a klubban! Még jobb lenne a gép egy hatalmas OLAJPORT.HU felirattal az oldalán... Még a végsebessége is növekedne kicsit 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2860 Dátum: 2010. április 21. - 20:52:30 » |
|
Lassan már én is az SW-re szavazok, mert többet ülök a Kapitány autójában, mint a sajátomba!  Hogy-hogy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2861 Dátum: 2010. április 21. - 20:54:02 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Üdv a klubban! Még jobb lenne a gép egy hatalmas OLAJPORT.HU felirattal az oldalán... Még a végsebessége is növekedne kicsit  Ezért mit fizetsz? Havi 50e-ért benne vagyok. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #2862 Dátum: 2010. április 21. - 20:57:54 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Üdv a klubban! Még jobb lenne a gép egy hatalmas OLAJPORT.HU felirattal az oldalán... Még a végsebessége is növekedne kicsit  Ezért mit fizetsz? Havi 50e-ért benne vagyok.  Átnevezzük magunkat Il Olajporro-vá, aztán hadd szóljon! 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2863 Dátum: 2010. április 21. - 21:01:27 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Üdv a klubban! Még jobb lenne a gép egy hatalmas OLAJPORT.HU felirattal az oldalán... Még a végsebessége is növekedne kicsit  Ezért mit fizetsz? Havi 50e-ért benne vagyok.  Átnevezzük magunkat Il Olajporro-vá, aztán hadd szóljon!  Zoltán Gratula a géphez! Pittike 35e.--ért nekem is jöhet a matrica I LOVE IL OLAJPORRO 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #2864 Dátum: 2010. április 21. - 21:05:01 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Üdv a klubban! Még jobb lenne a gép egy hatalmas OLAJPORT.HU felirattal az oldalán... Még a végsebessége is növekedne kicsit  Ezért mit fizetsz? Havi 50e-ért benne vagyok.  Átnevezzük magunkat Il Olajporro-vá, aztán hadd szóljon!  Zoltán Gratula a géphez! Pittike 35e.--ért nekem is jöhet a matrica I LOVE IL OLAJPORRO  Úgy látom lassan le kell szerződnünk néhány autókereskedéssel  akiktől majd kapjuk vissza a jutalékot 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|