cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #3390 Dátum: 2010. Július 04. - 20:21:18 » |
|
Holnaptól 1 hétig nem leszek a fórumon, Révfülöpön áztatom a lábam, ha valaki arra jár, a Napfény kempingben leszek.  Jó pihenést! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #3391 Dátum: 2010. Július 04. - 22:37:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3392 Dátum: 2010. Július 05. - 17:35:18 » |
|
UPCot lemondtam, DIGIre váltok. Persze a lemondáskor annyi kedvezményre lettem jogosult, amiről az előző napokban lebonyolított 3 telefonhíváskor ki se derült!  Nagyon sajnáltam, de a másikat már megrendeltem. Ezzel a megjegyzésemmel kihúztam a gyufát, mert legközelebb már csak 10000 bánatpénz után köt be hozzánk az UPCi. Hát..... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3393 Dátum: 2010. Július 06. - 13:42:44 » |
|
UPCot lemondtam, DIGIre váltok. Persze a lemondáskor annyi kedvezményre lettem jogosult, amiről az előző napokban lebonyolított 3 telefonhíváskor ki se derült!  Nagyon sajnáltam, de a másikat már megrendeltem. Ezzel a megjegyzésemmel kihúztam a gyufát, mert legközelebb már csak 10000 bánatpénz után köt be hozzánk az UPCi. Hát.....  Nekem Digi kábelem van, sok év "tányéros", majd kábeles UPC után. Nem bántam meg. Telefon + TV 52 csatornás csomag + 80(!) megás netre fizetek 3000 Ft-ot. Több, mint egy éve megy így a legapróbb hiba, vagy fennakadás nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #3394 Dátum: 2010. Július 06. - 13:53:39 » |
|
UPCot lemondtam, DIGIre váltok. Persze a lemondáskor annyi kedvezményre lettem jogosult, amiről az előző napokban lebonyolított 3 telefonhíváskor ki se derült!  Nagyon sajnáltam, de a másikat már megrendeltem. Ezzel a megjegyzésemmel kihúztam a gyufát, mert legközelebb már csak 10000 bánatpénz után köt be hozzánk az UPCi. Hát.....  Nekem Digi kábelem van, sok év "tányéros", majd kábeles UPC után. Nem bántam meg. Telefon + TV 52 csatornás csomag + 80(!) megás netre fizetek 3000 Ft-ot. Több, mint egy éve megy így a legapróbb hiba, vagy fennakadás nélkül. Én is váltanék Digi-re, ha madzagolnának felénk is... De nem madzagolnak...  Hallod Ladlac, lécci intézkedj!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #3395 Dátum: 2010. Július 06. - 15:57:39 » |
|
UPCot lemondtam, DIGIre váltok. Persze a lemondáskor annyi kedvezményre lettem jogosult, amiről az előző napokban lebonyolított 3 telefonhíváskor ki se derült!  Nagyon sajnáltam, de a másikat már megrendeltem. Ezzel a megjegyzésemmel kihúztam a gyufát, mert legközelebb már csak 10000 bánatpénz után köt be hozzánk az UPCi. Hát.....  Bánatosak lesznek, ha újra szolgáltathatnak  és még plusz pénzt is kérnének, hogy további üzleti haszonra tehetnek szert  Nevet a vakbelem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mjz104
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3396 Dátum: 2010. Július 10. - 20:34:27 » |
|
Sziasztok! Ismeri és használta vki az "amway-nek a silicone glaze" nevű autóápolóját? Ajánlották nekem hogy nagyon jó, de valamiért szkeptikus vagyok a termékkel kapcs. Lehet, hogy az a Silicone felirat nem tetszik csak  Vélemény? Tapasztalat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3397 Dátum: 2010. Július 11. - 15:44:31 » |
|
Megjöttem, leégtem, olvasok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3398 Dátum: 2010. Július 11. - 16:18:48 » |
|
Végeztem  Azért népszerűsítettem a klubbot, osztogattam szórólapot rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3399 Dátum: 2010. Július 11. - 18:03:38 » |
|
Mi is megjöttünk Ópusztaszerről Szuper a felújított Feszty körkép! Mindenkinek nagyin ajánlom a megtekintését, még annak is, aki már régebben látta. Amúgy az egész park nagyon klassz. Ja, és cseppet sem fáztunk. Keddtől csütörtök estig Visegrádon leszünk. Lesz valaki a közelben? Minitali esetleg? Pénteken itthon leszek, majd szombattól szabira megyünk vasárnapig 9 napra.  Ja, és továbbra is szórólapokat osztok mindenfelé. Buszról garázsmenetben, autóból, gyalog, lassan válóok lesz.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3400 Dátum: 2010. Július 11. - 18:51:18 » |
|
Tud valaki esetleg olyan helyet ahonnan letölthetném a mai F1 futamot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3401 Dátum: 2010. Július 11. - 19:05:26 » |
|
Torrenten szokott lenni, de ha vársz kb egy napot, akkor meglesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3402 Dátum: 2010. Július 11. - 20:39:06 » |
|
FIA archívum? 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3403 Dátum: 2010. Július 11. - 21:26:17 » |
|
Torrenten szokott lenni, de ha vársz kb egy napot, akkor meglesz.  Kicsit türelmetlen vagyok. Angolul már megvan (BBC)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #3404 Dátum: 2010. Július 11. - 21:38:33 » |
|
Torrenten szokott lenni, de ha vársz kb egy napot, akkor meglesz.  Kicsit türelmetlen vagyok. Angolul már megvan (BBC) Egyéb lekapcsolt, de már működő oldalakról letölthető 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
|