Krisz
|
 |
« Hozzászólás #180 Dátum: 2010. április 16. - 08:53:25 » |
|
ZSÍR!  60+48-as jó a Lacettire. Akidobos Úr! Ha kell adok Neked spojlerest, van a raktáromon még néhány. 60+48-as Valeo-t használok, úgyhogy csak spoiler kell, de a gyári nem megy rá. Majd nézek vmi "univerzálisat"  Köszi. Hátulra is feltettem a régi 48-ast, baró, jó nagyot látok hátra.  Én az auchanban vettem flatpro nevezetű lapátokat 850Ft/db előre meg hátra is.Felraktam és mivel nagyon szépen töröl visszamentem mégegy garnitúráért.  Nekem ugyanilyen van, csak a Mertoból. Bár múltkor azt hittem megadja magát a balos, mert elkezdett csíkozni, de kiderült, hogy csak a sok trutymó ami leázott az útról, az zavarta Ehez elég már csak gumit venni ha csikozni kezd mert csak bele kell huzni az ujat a sinbe.A küsö burkolat meg egy mozdulattal lehuzható.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #181 Dátum: 2010. április 16. - 09:53:12 » |
|
ZSÍR!  60+48-as jó a Lacettire. Akidobos Úr! Ha kell adok Neked spojlerest, van a raktáromon még néhány. 60+48-as Valeo-t használok, úgyhogy csak spoiler kell, de a gyári nem megy rá. Majd nézek vmi "univerzálisat"  Köszi. Hátulra is feltettem a régi 48-ast, baró, jó nagyot látok hátra.  Én az auchanban vettem flatpro nevezetű lapátokat 850Ft/db előre meg hátra is.Felraktam és mivel nagyon szépen töröl visszamentem mégegy garnitúráért.  Nekem ugyanilyen van, csak a Mertoból. Bár múltkor azt hittem megadja magát a balos, mert elkezdett csíkozni, de kiderült, hogy csak a sok trutymó ami leázott az útról, az zavarta Ehez elég már csak gumit venni ha csikozni kezd mert csak bele kell huzni az ujat a sinbe.A küsö burkolat meg egy mozdulattal lehuzható. Jaja, én is néztem, meg örültem magamnak, mint majom, hogy milyen ügyesen tudok választani:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #182 Dátum: 2010. április 16. - 11:14:12 » |
|
ZSÍR!  60+48-as jó a Lacettire. Akidobos Úr! Ha kell adok Neked spojlerest, van a raktáromon még néhány. 60+48-as Valeo-t használok, úgyhogy csak spoiler kell, de a gyári nem megy rá. Majd nézek vmi "univerzálisat"  Köszi. Hátulra is feltettem a régi 48-ast, baró, jó nagyot látok hátra.  Én az auchanban vettem flatpro nevezetű lapátokat 850Ft/db előre meg hátra is.Felraktam és mivel nagyon szépen töröl visszamentem mégegy garnitúráért. Nekem ugyanilyen van, csak a Mertoból. Bár múltkor azt hittem megadja magát a balos, mert elkezdett csíkozni, de kiderült, hogy csak a sok trutymó ami leázott az útról, az zavarta Ehez elég már csak gumit venni ha csikozni kezd mert csak bele kell huzni az ujat a sinbe.A küsö burkolat meg egy mozdulattal lehuzható. Jaja, én is néztem, meg örültem magamnak, mint majom, hogy milyen ügyesen tudok választani:) Ahogy én is. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #183 Dátum: 2010. Május 13. - 23:53:31 » |
|
Én nekem is hasonló van most fent és bár a lapátról visszafröcskölés probléma megoldódott, de: 1. Ahol a lapát rögzítője van, egy nagy részen nem illeszkedik jól és éppen ezért nem is töröl megfelelően. 2. Mintha nehéz lenne a motornak a lapát. Anynira lassan töröl, mint a lassított felvétel. Nem tudom miért. Nagyon zavaró. Autópályán már nem is nyomom neki az ablakspricnit, pedig használom bőven, hogy jó nedves legyen, de egyszerűen megáll a szélvédő közepén (egyes fokozatban) erősebb fokozaton meg idáig nem akartam erőltetni. Mitévő legyek? jobb kézzel bal váll fölött?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #184 Dátum: 2010. Május 14. - 07:07:45 » |
|
Én nekem is hasonló van most fent és bár a lapátról visszafröcskölés probléma megoldódott, de: 1. Ahol a lapát rögzítője van, egy nagy részen nem illeszkedik jól és éppen ezért nem is töröl megfelelően. 2. Mintha nehéz lenne a motornak a lapát. Anynira lassan töröl, mint a lassított felvétel. Nem tudom miért. Nagyon zavaró. Autópályán már nem is nyomom neki az ablakspricnit, pedig használom bőven, hogy jó nedves legyen, de egyszerűen megáll a szélvédő közepén (egyes fokozatban) erősebb fokozaton meg idáig nem akartam erőltetni. Mitévő legyek? jobb kézzel bal váll fölött?
Akkor azok a lapátok nem jók.Nekem semmi ilyen gond nincs,és csak egy kicsivel lassub a gyárihoz képest amit már megszoktam.Igaz 140km/h-nál nintha megemelné már a szél.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
bear64
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #185 Dátum: 2010. Július 21. - 21:23:11 » |
|
Bár nem lapát kérdés de ide is illik.A spricnim bemondta az unalmast van valakinek tapasztalata , hogy inkább szivattyú vagy inkább kormánykapcsoló hiba a jellemző?
|
|
|
Naplózva
|
1.6 16V Sedan
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #186 Dátum: 2010. Július 22. - 17:46:22 » |
|
Bár nem lapát kérdés de ide is illik.A spricnim bemondta az unalmast van valakinek tapasztalata , hogy inkább szivattyú vagy inkább kormánykapcsoló hiba a jellemző?
Egy alap kérdés melyik karosszéria változatú autód van SW HB vagy sedan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #187 Dátum: 2010. Július 22. - 20:22:51 » |
|
Egy alap kérdés melyik karosszéria változatú autód van SW HB vagy sedan? Sedan 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
bear64
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #188 Dátum: 2010. Július 22. - 22:33:23 » |
|
Igen,sedan.
|
|
|
Naplózva
|
1.6 16V Sedan
|
|
|
frissr
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #189 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 16:59:26 » |
|
Sziasztok! Ki tudná megmondani, miért nem szórja az ablakmosó folyadékot, amikor fel van a tartály töltve? Köszi a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #190 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 17:14:30 » |
|
Sziasztok! Ki tudná megmondani, miért nem szórja az ablakmosó folyadékot, amikor fel van a tartály töltve? Köszi a választ.
Elől, vagy hátul? Ha hátul, akkor a hátsó ajtónál eltört a cső, és nemsokára teljes hülyeséget okoz az elektromos dolgokban. Házilag is orvosolható a gond, sokszor volt már erről szó, nézz utána! Ha elől, akkor vagy szétcsúszott a cső a motorháztetőnél, vagy dugulás van, szennyezett folyadéktól, vagy sajnos elromlott a szivattyú. Esetleg nem kap áramot, mert kiégett a biztosíték, vagy rossz a relé, ha van, illetve a kormánykapcsoló is lehet ludas a dologban. Nos, nézz ezeknek utána, és talán Te is meg tudod javítani. Hiba kérdés esetén, jó, ha megadjátok a jármű típusát, úgy könnyebb az okoskodás, mivel vannak típusra jellemző hibák. Sok szerencsét hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
frissr
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #191 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 17:26:53 » |
|
Köszi a gyors választ ladigidy, elől van a gond és Lacetti Sedan 1.4-es típusú a kocsim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
frissr
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #192 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 17:48:39 » |
|
Még annyit, hogy alaposan megnézve a tartály alatt és melletti részen folyadék nyomok észlelhetők, lehet, hohx az alján a vezeték lecsúszott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #193 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 17:49:53 » |
|
Még annyit, hogy alaposan megnézve a tartály alatt és melletti részen folyadék nyomok észlelhetők, lehet, hohx az alján a vezeték lecsúszott?
Pont ezt akartam írni...előfordul, hogy a motorról lecsúszik a cső, vagy ott törik el.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
frissr
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #194 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 19:04:54 » |
|
köszi, remélem ez a (talán még olcsó) diagnózis, megyünk a kicsikével a szerelőhöz, mert nem lehet csak úgy hozzáférni a problémához
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|