WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. November 18. - 11:40:14 » |
|
Alain Menu korábban kelt- és 5. győzelmét aratta 2007-ben az első futamban! A másodikban Larini 2. Priaulx (BMW) 3-szoros vb.győztes!
Én élőben néztem. Szép volt fiúk! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. November 18. - 18:50:57 » |
|
Alain Menu korábban kelt- és 5. győzelmét aratta 2007-ben az első futamban! A másodikban Larini 2. Priaulx (BMW) 3-szoros vb.győztes!
Én élőben néztem. Szép volt fiúk!  Ez komoly, ezért kimentél makaóba? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. November 19. - 08:22:02 » |
|
Én élőben néztem. Szép volt fiúk!  Ez komoly, ezért kimentél makaóba?  Csak jó munkehely kell hozzá...  Nincs felvétel  Legközelebb mehetünk FLOTTÁBAN 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. November 19. - 12:00:59 » |
|
Én élőben néztem. Szép volt fiúk!  Ez komoly, ezért kimentél makaóba?  Csak jó munkehely kell hozzá...  Nincs felvétel  Legközelebb mehetünk FLOTTÁBAN  Persze! Ilyen hidegben max tévé előtt! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Január 01. - 20:59:14 » |
|
2007. legjobb 50 autóversenyzői közé beválasztották Alain Menu-t is, igaz a 21. helyre! Viszont ő lett a 2. legjobb WTCC-s pilóta! Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Január 03. - 10:04:22 » |
|
2007. legjobb 50 autóversenyzői közé beválasztották Alain Menu-t is, igaz a 21. helyre! Viszont ő lett a 2. legjobb WTCC-s pilóta! Gratula!
Sőt, ő volt a legeredményesebb pilóta a WTCC-ben, amikor nem lökték ki a pályáról, vagy nem csúszott ki a poros részeken.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 03. - 10:08:02 írta WERES »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Január 22. - 10:19:39 » |
|
Ismét itt vagyok! Már alig várom! 37 nap múlva kezdődik a vébé, remélem több, mint 4 gyári csapattal és lesz választék autók terén is. Az Alfa már biztosan kiszállt idén. http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/season/2008/sport_sto1451773.shtml
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Január 24. - 18:40:25 » |
|
Hű de várhatjátok már!  Legalább egy-két lelkes fiatalra számítottam. Sebaj, jól el leszek idén is ebben a topikban! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Január 24. - 18:47:00 » |
|
Hű de várhatjátok már!  Legalább egy-két lelkes fiatalra számítottam. Sebaj, jól el leszek idén is ebben a topikban!  Csendben ülünk és várjuk. Igaz nem irogatunk róla, de azért érdekel!!! HAJRÁ LACSI!!! 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Január 24. - 19:01:33 » |
|
Én azt várom, hogy mikor fog egy ilyen Lacsi állni lent a garázsban 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Február 17. - 12:37:46 » |
|
Azt elhiszem hogy örülsz a naptárnak! Na majd élőben, mondjuk Brno, vagy Salzburg??  Vagy Monza, vagy Pau, vagy Öschersleben? Én szivesen vezetek sokat, de ha valaki 'bízik' a másikban, akkor akár felváltva is belefér a vezetés. Szerintem a chevyklubból is csatlakozna egy-két benzin-kerozin szag imádó!  Tavaly sikerült meggyőzni a családomat, hogy Brno nagyon közel van...  (Meg ha már "igényeltem" a kereskedésben 4 belépőt, ingyért...) Az idén szerintem nincs esélyem egy ilyen kiruccanásra (a családra nem tett túl nagy benyomást...), de egy ilyen "álljunkösszeéshajrá" típusú kiruccanásban benne lennék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Február 17. - 13:22:36 » |
|
Azt elhiszem hogy örülsz a naptárnak! Na majd élőben, mondjuk Brno, vagy Salzburg??  Vagy Monza, vagy Pau, vagy Öschersleben? Én szivesen vezetek sokat, de ha valaki 'bízik' a másikban, akkor akár felváltva is belefér a vezetés. Szerintem a chevyklubból is csatlakozna egy-két benzin-kerozin szag imádó!  Tavaly sikerült meggyőzni a családomat, hogy Brno nagyon közel van...  (Meg ha már "igényeltem" a kereskedésben 4 belépőt, ingyért...) Az idén szerintem nincs esélyem egy ilyen kiruccanásra (a családra nem tett túl nagy benyomást...), de egy ilyen "álljunkösszeéshajrá" típusú kiruccanásban benne lennék... Akkor egy autót már biztos megtöltünk! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Február 17. - 18:04:15 » |
|
Ahogy elnézem az őrült csapatot, biztonság kedvéért úgy érzem, legalább két kocsit fogtok megtölteni, mert úgy még jobb lesz a túra. Nyolcan biztosan lesztek, ha jól megszervezitek. Drukkolok nektek, de csak kívülről- sajnos, de a beszámolókat majd kiváncsian várom, szöveggel, képekkel, esetleg videoval. Itt lesz majd a WTTC tali, a klub sportosztályának. Sok sikert hozzá, őszintén!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Február 17. - 20:23:30 » |
|
Azt elhiszem hogy örülsz a naptárnak! Na majd élőben, mondjuk Brno, vagy Salzburg??  Vagy Monza, vagy Pau, vagy Öschersleben? Én szivesen vezetek sokat, de ha valaki 'bízik' a másikban, akkor akár felváltva is belefér a vezetés. Szerintem a chevyklubból is csatlakozna egy-két benzin-kerozin szag imádó!  Tavaly sikerült meggyőzni a családomat, hogy Brno nagyon közel van...  (Meg ha már "igényeltem" a kereskedésben 4 belépőt, ingyért...) Az idén szerintem nincs esélyem egy ilyen kiruccanásra (a családra nem tett túl nagy benyomást...), de egy ilyen "álljunkösszeéshajrá" típusú kiruccanásban benne lennék... Te is ott voltál tavaly, mert én is  És idén is mennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Február 17. - 21:28:21 » |
|
Azt elhiszem hogy örülsz a naptárnak! Na majd élőben, mondjuk Brno, vagy Salzburg??  Vagy Monza, vagy Pau, vagy Öschersleben? Én szivesen vezetek sokat, de ha valaki 'bízik' a másikban, akkor akár felváltva is belefér a vezetés. Szerintem a chevyklubból is csatlakozna egy-két benzin-kerozin szag imádó!  Tavaly sikerült meggyőzni a családomat, hogy Brno nagyon közel van...  (Meg ha már "igényeltem" a kereskedésben 4 belépőt, ingyért...) Az idén szerintem nincs esélyem egy ilyen kiruccanásra (a családra nem tett túl nagy benyomást...), de egy ilyen "álljunkösszeéshajrá" típusú kiruccanásban benne lennék... Te is ott voltál tavaly, mert én is  És idén is mennék. Én is bennellenék egy közös kiruccanásban. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|