ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #375 Dátum: 2008. November 21. - 13:53:51 » |
|
Nos, ma kétszer is találkoztam a "terepes" Lacetti SW taxival, jövet, menet. Szóval a Tele 5-nél van, felírtam a rendszámát is. Akinek van kapcsolata ezzel a céggel, az szóljon, megadom a rendszámát, és csalogassa be a klubba a gazdiját, és a talira is jöhetne talán. Valóban dögösen néz ki, és abszolúte egyedi. Gondolom mindenki megnézné közelről szívesen.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #376 Dátum: 2008. November 21. - 15:06:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #377 Dátum: 2008. November 21. - 15:41:01 » |
|
Na most haragítottad magadra az összes HB-st 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #378 Dátum: 2008. November 21. - 16:10:25 » |
|
Na most haragítottad magadra az összes HB-st  Pedig csak Gidy ajánlja Cápi figyelmébe! /szép a HB nagyon, de minden szentnek Maga felé .../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #379 Dátum: 2008. November 21. - 16:38:07 » |
|
Dögös: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #380 Dátum: 2008. November 21. - 17:07:56 » |
|
Ezt láttam múltkor a Thököly-n.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #381 Dátum: 2008. November 21. - 17:30:46 » |
|
Dögös:  Ez a Cruz? Jaj, de nehéz dönteni! Marad a Lacsi, vagy jön a Cruz?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #382 Dátum: 2008. November 21. - 17:34:03 » |
|
Dögös:  Ez a Cruz? Jaj, de nehéz dönteni! Marad a Lacsi, vagy jön a Cruz? Könnyű dönteni, van plusz néhány milliód, ami másra nem kell? Akkor Cruz! Ha nem, akkor Lacetti! Ilyen egyszerű az élet. Ha egyáltalán fogják gyártani, mert a GM is nagy bajban van most, lehet, hogy jegelik a dolgot, ki tudja manapság? Ha csak azon múlik, hogy tetszik-e, akkor tetszik, főleg a belseje, de félek, hogy az ára megrondítja nagyon az egészet, kívül- belül. Ha fogadni kéne, én most a Lacettire fogadnék! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #383 Dátum: 2008. November 21. - 18:40:45 » |
|
Nem néz ki rosszul, szeretem is a duplaoptikásat, de útálok gyakran égőt cserélni!  2,5 éves a cetti, még meg vannak az eredeti izzói is, de a megnövelt fényerejűeket sem kellett cserélnem. Az egyenleg eddig egy kesztyűtartó izzó, az is pollenszűrő cseréjekor ment ki, mert ki lett kapva az egész a helyéről biztikihúzás nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #384 Dátum: 2008. November 21. - 18:54:31 » |
|
Nem néz ki rosszul, szeretem is a duplaoptikásat, de útálok gyakran égőt cserélni!  2,5 éves a cetti, még meg vannak az eredeti izzói is, de a megnövelt fényerejűeket sem kellett cserélnem. Az egyenleg eddig egy kesztyűtartó izzó, az is pollenszűrő cseréjekor ment ki, mert ki lett kapva az egész a helyéről biztikihúzás nélkül. Nekem is megvannak az eredetiek (több, mint 4 éves). Amúgy szerintem a szedán a duplalámpásan néz ki jól, a HB meg a mandulaszemeivel  Uff
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #385 Dátum: 2008. November 21. - 20:48:24 » |
|
Dél-Koreában megkezdték a cruze forgalmazását. neve: DAEWOO LACETTI. további info itt: http://www.gmdaewoo.co.kr/kor/index.jspSokkal szebb az eleje, mint a cruze-é.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #386 Dátum: 2008. November 21. - 20:59:07 » |
|
Nos, ma kétszer is találkoztam a "terepes" Lacetti SW taxival, jövet, menet. Szóval a Tele 5-nél van, felírtam a rendszámát is. Akinek van kapcsolata ezzel a céggel, az szóljon, megadom a rendszámát, és csalogassa be a klubba a gazdiját, és a talira is jöhetne talán. Valóban dögösen néz ki, és abszolúte egyedi. Gondolom mindenki megnézné közelről szívesen.
Képzeljétek: este kinéztem az ablakon, és mit láttam? Hát ma már harmadszor ezt a különleges "terepes" Lacetti SW taxit!  Nos, ez nem jelent már valamit? Mit ír erre az esetre az álmoskönyv?  Remélem jó jel! Szóval Tele 5 Taxi: EBJ-911, mert nem takarta le, tehát publikus?! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #387 Dátum: 2008. November 21. - 21:01:34 » |
|
Képzeljétek: este kinéztem az ablakon, és mit láttam? Hát ma már harmadszor ezt a különleges "terepes" Lacetti SW taxit!  Nos, ez nem jelent már valamit? Mit ír erre az esetre az álmoskönyv?  Remélem jó jel! Szóval Tele 5 Taxi: EBJ-911, mert nem takarta le, tehát publikus?!  Szerintem, ma már ne igyál többet, mert a végén még az asztal al.............. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #388 Dátum: 2008. November 21. - 21:02:04 » |
|
Képzeljétek: este kinéztem az ablakon, és mit láttam? Hát ma már harmadszor ezt a különleges "terepes" Lacetti SW taxit!  Nos, ez nem jelent már valamit? Mit ír erre az esetre az álmoskönyv?  Remélem jó jel! Szóval Tele 5 Taxi: EBJ-911, mert nem takarta le, tehát publikus?!  Téged keresett! Miért nem intetted le?! 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #389 Dátum: 2008. November 21. - 21:33:45 » |
|
Képzeljétek: este kinéztem az ablakon, és mit láttam? Hát ma már harmadszor ezt a különleges "terepes" Lacetti SW taxit!  Nos, ez nem jelent már valamit? Mit ír erre az esetre az álmoskönyv?  Remélem jó jel! Szóval Tele 5 Taxi: EBJ-911, mert nem takarta le, tehát publikus?!  Téged keresett! Miért nem intetted le?!  Intettem, de nem nézett fel a második emeletre, és a teteje zárt volt ráadásul, szóval semmi esély nem volt, hogy elhívjam a talira. De, ha legközelebb beszélek vele, meinvitálom a klubba, ígérem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|