Fer962
|
 |
« Hozzászólás #270 Dátum: 2008. április 19. - 17:07:35 » |
|
Sok boldogságot drusza! Isten adjon hosszú, boldog életet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #271 Dátum: 2008. április 19. - 19:26:33 » |
|
Feri, ittam az egészségedre!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #272 Dátum: 2008. április 19. - 21:07:44 » |
|
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! Igazán rendesek vagytok! Bocsánat, hogy csak most tudtam megtenni köszönetemet, de mentségemre szolgáljon, hogy a szülinapozás mellett cettimben töltöttem a nap többi részét, kihangosítót szereltem. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #273 Dátum: 2008. április 19. - 21:30:03 » |
|
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! Igazán rendesek vagytok! Bocsánat, hogy csak most tudtam megtenni köszönetemet, de mentségemre szolgáljon, hogy a szülinapozás mellett cettimben töltöttem a nap többi részét, kihangosítót szereltem.  Gondolom szülinapodra ezt kaptad magadtól!  Végre eltalálta valaki, hogy minek örülnél igazából!  Ez ám a biztos ajándék! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 19. - 21:47:50 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #274 Dátum: 2008. április 19. - 21:46:41 » |
|
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! Igazán rendesek vagytok! Bocsánat, hogy csak most tudtam megtenni köszönetemet, de mentségemre szolgáljon, hogy a szülinapozás mellett cettimben töltöttem a nap többi részét, kihangosítót szereltem.  Gondolom szülinapodra ezt kaptad magadtól!  Végre eltalálta valaki, hogy minek örülnél igazából!  Ez ám a biztos ajándék!  Telibe trafáltad a dolgot Gidy! Két-három hete vettem kb. Eldugtam itthon. Ma nekiálltam szerelni, már majdnem készen volt, mire rájött anyuci, hogy mit csinálok. Így talán nem lesz válás belőle! Rezgett a léc! Már megint a cettire költöttem egy rakás pénzt, de megértem felháborodását! Cettim válóok...de látom másnál is van így...  Na majd valamivel kiengesztelem párom, megérdemli, hogy elviseli a hülyeségeimet! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 19. - 21:51:16 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #275 Dátum: 2008. április 20. - 07:34:03 » |
|
:)MÉG SOK SOK, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK CÁPAFERI 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #276 Dátum: 2008. április 20. - 17:23:32 » |
|
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! Igazán rendesek vagytok! Bocsánat, hogy csak most tudtam megtenni köszönetemet, de mentségemre szolgáljon, hogy a szülinapozás mellett cettimben töltöttem a nap többi részét, kihangosítót szereltem.  Gondolom szülinapodra ezt kaptad magadtól!  Végre eltalálta valaki, hogy minek örülnél igazából!  Ez ám a biztos ajándék!  Telibe trafáltad a dolgot Gidy! Két-három hete vettem kb. Eldugtam itthon. Ma nekiálltam szerelni, már majdnem készen volt, mire rájött anyuci, hogy mit csinálok. Így talán nem lesz válás belőle! Rezgett a léc! Már megint a cettire költöttem egy rakás pénzt, de megértem felháborodását! Cettim válóok...de látom másnál is van így...  Na majd valamivel kiengesztelem párom, megérdemli, hogy elviseli a hülyeségeimet!  Szülinapodra tőle meg bocsánatot kapsz, és most nem válik még el tőled, de mosz húzd meg Magad, mert legközelebb csak karácsonyra lepheted meg Magad, és Cettit valamivel! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #277 Dátum: 2008. április 22. - 12:19:28 » |
|
Ma elutazom péntek estig... Éppen ezért most köszöntöm fel Captain Fiamat, és Diablo77-et, mert holnap névnapjuk lesz, mert ők a Bélák! Isten éltessen titeket sokáig névnapotok alkalmából ezt kívánom nektek szeretettel! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #278 Dátum: 2008. április 22. - 16:38:59 » |
|
Ma elutazom péntek estig... Éppen ezért most köszöntöm fel Captain Fiamat, és Diablo77-et, mert holnap névnapjuk lesz, mert ők a Bélák! Isten éltessen titeket sokáig névnapotok alkalmából ezt kívánom nektek szeretettel!  Köszönöm szépen és én is minden jót kívánok a Béláknak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #279 Dátum: 2008. április 22. - 16:44:54 » |
|
Hát akkor Éljenek a Bélák! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #280 Dátum: 2008. április 22. - 20:01:38 » |
|
Hát akkor Éljenek a Bélák!  Ejnye, de sürgős!  Köszönöm és minden sortársamnak hasonlókat kívánok! Béláim! Gondolkodjunk!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #281 Dátum: 2008. április 23. - 09:13:37 » |
|
Boldog névnapot Béláim! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #282 Dátum: 2008. április 23. - 09:14:05 » |
|
Bélák! Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #283 Dátum: 2008. április 23. - 15:59:49 » |
|
Én is köszönöm meg kívánom is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #284 Dátum: 2008. április 23. - 17:11:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|