sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #615 Dátum: 2010. Augusztus 19. - 18:29:58 » |
|
Helló! Lehet hogy rossz helyen vagyok de akkor irányitsatok a megfelelő oldalra köszi.A gondom a termosztát tud-e valaki csere idő periodust vagy csak magátol szétmegy ugyanis igy jártam hogy a forrasztásnál egyszerüen szétvált a ház. Az autó 1.6 és 5-éves és az ismerősök között még 2-autó járt igy.Maga a termosztát jó tehát müködik de a ház elhasadt.Véleményeket tippeket szivesen veszek már csak azért is mert szerencsére egy vidéki túráról hazaérve a kapu előtt adta meg magát/volt benne tisztesség/
Ezt a típushibát írtam én is korábban itt a fórumon, hogy több autón előjött. Akkor más még nem hallott róla, így nem is hittetek nekem :S Ki kell cserélni, ennyi... Én még most sem hiszem el, de azért beszerzek egyet tartalékba.  Csomagtartóban elfér. Emiatt már újítottunk fel motort besült:(
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #616 Dátum: 2010. Augusztus 20. - 00:38:56 » |
|
Helló! Lehet hogy rossz helyen vagyok de akkor irányitsatok a megfelelő oldalra köszi.A gondom a termosztát tud-e valaki csere idő periodust vagy csak magátol szétmegy ugyanis igy jártam hogy a forrasztásnál egyszerüen szétvált a ház. Az autó 1.6 és 5-éves és az ismerősök között még 2-autó járt igy.Maga a termosztát jó tehát müködik de a ház elhasadt.Véleményeket tippeket szivesen veszek már csak azért is mert szerencsére egy vidéki túráról hazaérve a kapu előtt adta meg magát/volt benne tisztesség/
Ezt a típushibát írtam én is korábban itt a fórumon, hogy több autón előjött. Akkor más még nem hallott róla, így nem is hittetek nekem :S Ki kell cserélni, ennyi... Én még most sem hiszem el, de azért beszerzek egyet tartalékba.  Csomagtartóban elfér. Emiatt már újítottunk fel motort besült:( Amúgy a hőfokmérőn kívül van még figyelmeztető lámpa is a műszerfalon a víz túlmelegedésére?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #617 Dátum: 2010. Augusztus 20. - 08:03:42 » |
|
Ezt a típushibát írtam én is korábban itt a fórumon, hogy több autón előjött. Akkor más még nem hallott róla, így nem is hittetek nekem :S Ki kell cserélni, ennyi... Én még most sem hiszem el, de azért beszerzek egyet tartalékba.  Csomagtartóban elfér. Emiatt már újítottunk fel motort besült:( Amúgy a hőfokmérőn kívül van még figyelmeztető lámpa is a műszerfalon a víz túlmelegedésére? Nemhiszem!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #618 Dátum: 2010. Augusztus 27. - 10:21:47 » |
|
Ezt a típushibát írtam én is korábban itt a fórumon, hogy több autón előjött. Akkor más még nem hallott róla, így nem is hittetek nekem :S Ki kell cserélni, ennyi... Én még most sem hiszem el, de azért beszerzek egyet tartalékba.  Csomagtartóban elfér. Emiatt már újítottunk fel motort besült:( Amúgy a hőfokmérőn kívül van még figyelmeztető lámpa is a műszerfalon a víz túlmelegedésére? Nemhiszem! Lacettiben nincs. Így fordulhatott elő, hogy anno nem vettem észre, hogy karosszéria javítás után hűtőfolyadék nélkül kaptam vissza az autót... Ha a bokádra olvad a blokk, az viszont már egyértelmű jelzés... 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #619 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 18:26:46 » |
|
Valami furcsa szag jön a szellőző rendszerből, talán égett szag bár nem tudom megállapítani, de nagyon büdös. Ha nem megy a motor, akkor is jön be valahonnan. Rendszer nemrég kitisztíttatva, levelek nincsenek a rendszerben, nem ütöttem el egy ny..at, állatot sem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #620 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 18:54:09 » |
|
Valami furcsa szag jön a szellőző rendszerből, talán égett szag bár nem tudom megállapítani, de nagyon büdös. Ha nem megy a motor, akkor is jön be valahonnan. Rendszer nemrég kitisztíttatva, levelek nincsenek a rendszerben, nem ütöttem el egy ny..at, állatot sem  Nekem "vicces" évfolyamtársaim csempésztek annó egy darab pálpusztait az Off Opel Ascona On szellőzőjébe... 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #621 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 19:02:54 » |
|
Valami furcsa szag jön a szellőző rendszerből, talán égett szag bár nem tudom megállapítani, de nagyon büdös. Ha nem megy a motor, akkor is jön be valahonnan. Rendszer nemrég kitisztíttatva, levelek nincsenek a rendszerben, nem ütöttem el egy ny..at, állatot sem  Nekem "vicces" évfolyamtársaim csempésztek annó egy darab pálpusztait az Off Opel Ascona On szellőzőjébe...  Néztem a szellőzőt, de poron kívül nem nagyon van ott semmi. Nameg nem is egyszerű oda juttatni valamit, annyira takarja a mocitető. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 27. - 19:29:54 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #622 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 19:26:28 » |
|
Valami furcsa szag jön a szellőző rendszerből, talán égett szag bár nem tudom megállapítani, de nagyon büdös. Ha nem megy a motor, akkor is jön be valahonnan. Rendszer nemrég kitisztíttatva, levelek nincsenek a rendszerben, nem ütöttem el egy ny..at, állatot sem  Nekem "vicces" évfolyamtársaim csempésztek annó egy darab pálpusztait az Off Opel Ascona On szellőzőjébe...  Néztem a szellőzőt, de poron kívül nem nagyon van ott semmi. Nameg nem is egszerű oda juttatni valamit, annyira takarja a mocitető.  De sajna bemászni és megdögleni esetleg tud valami....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #623 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 19:31:28 » |
|
Valami furcsa szag jön a szellőző rendszerből, talán égett szag bár nem tudom megállapítani, de nagyon büdös. Ha nem megy a motor, akkor is jön be valahonnan. Rendszer nemrég kitisztíttatva, levelek nincsenek a rendszerben, nem ütöttem el egy ny..at, állatot sem  Nekem "vicces" évfolyamtársaim csempésztek annó egy darab pálpusztait az Off Opel Ascona On szellőzőjébe...  Néztem a szellőzőt, de poron kívül nem nagyon van ott semmi. Nameg nem is egszerű oda juttatni valamit, annyira takarja a mocitető.  De sajna bemászni és megdögleni esetleg tud valami.... Ez igaz, de nagy állat nem nagyon fér be a rácsokon, már ha jól gondolom, hogy a szellőzőrendszer a szélvédő előtti rácsos részről szívja be a friss levegőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #624 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 19:42:32 » |
|
Valami furcsa szag jön a szellőző rendszerből, talán égett szag bár nem tudom megállapítani, de nagyon büdös. Ha nem megy a motor, akkor is jön be valahonnan. Rendszer nemrég kitisztíttatva, levelek nincsenek a rendszerben, nem ütöttem el egy ny..at, állatot sem  Nekem "vicces" évfolyamtársaim csempésztek annó egy darab pálpusztait az Off Opel Ascona On szellőzőjébe...  Néztem a szellőzőt, de poron kívül nem nagyon van ott semmi. Nameg nem is egszerű oda juttatni valamit, annyira takarja a mocitető.  De sajna bemászni és megdögleni esetleg tud valami.... Ez igaz, de nagy állat nem nagyon fér be a rácsokon, már ha jól gondolom, hogy a szellőzőrendszer a szélvédő előtti rácsos részről szívja be a friss levegőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gábor
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #625 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 19:46:44 » |
|
A kollégám pár hónapos Lacettijébe télen bemászott egy macska a meleg motortérbe. Induláskor aztán nem volt elég gyors, úgy kellett spaklival levakarni a blokkról az állatot. Na, az tényleg büdös volt egy darabig. :-) Nem sokáig élvezhette az új kocsi illatot...
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1,6 - 2007
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #626 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 19:54:05 » |
|
Druszám! Az előző hozzászólásod nem igazán sikerült. Mit akartál írni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #627 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 19:54:56 » |
|
A kollégám pár hónapos Lacettijébe télen bemászott egy macska a meleg motortérbe. Induláskor aztán nem volt elég gyors, úgy kellett spaklival levakarni a blokkról az állatot. Na, az tényleg büdös volt egy darabig. :-) Nem sokáig élvezhette az új kocsi illatot...
Macska tuti nincs, igaz mást sem láttam. Lehet holnap kiugrok a szervízbe, nézzék meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #628 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 20:04:14 » |
|
Hogy azért be tud mászni. Fene tudja, ha elég kicsi....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #629 Dátum: 2010. Szeptember 27. - 20:06:49 » |
|
Hogy azért be tud mászni. Fene tudja, ha elég kicsi.... Egyébként bekapcsoláskor a legbüdösebb, utána már nem annyira. Viszont minden bekapcsoláskor ismét nagyon büdös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|