Döme
|
 |
« Hozzászólás #480 Dátum: 2010. Március 23. - 12:46:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #481 Dátum: 2010. Március 23. - 16:00:56 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #482 Dátum: 2010. Március 23. - 16:56:14 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! ezer bocs (meg egy anyamedve)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #483 Dátum: 2010. Március 23. - 16:58:28 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! Gidy, odáig néztem, hogy Cap-nek be****t a klímája. Ettől messzebre nézni nem logikus. Nem találtam a címet. Bamba vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #484 Dátum: 2010. Március 23. - 17:32:12 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! Gidy, odáig néztem, hogy Cap-nek be****t a klímája. Ettől messzebre nézni nem logikus. Nem találtam a címet. Bamba vagyok? A márkaszervíz költségekhez írta ha ezt keresed  Klíma. Anti - Agresszió Bt. Budapest, XI. Fehérvári út 130, Bejárat a Galvani út felől. 1. soron kívül fogadtak és oldották meg a dolgot. 2. Nem csak klíma, de rendes autószervíz. 3. amikor ott voltam, három Lacetti állt bent a szervízben, ebből kettő gázos volt és a gázon mókoltak valamit. A szerelés kerek 20.000 forint volt. Ebben benne a nyomáspróba, a töltés, olaj, a pollenszűrő cseréje (polcról levéve, előttem kibontva, betéve!), a kilyukadt cső cseréje, a hűtő mosása és a rendszer fertőtlenítése. Egy óra volt az egész és egy kávét is kaptam. Két hét múlva vissza kell vinni, mert még egy UV lámpásellenőrzést megejtenek, hogy nem maradt-e egy apró szivárgás.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #485 Dátum: 2010. Március 23. - 20:17:13 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! Gidy, odáig néztem, hogy Cap-nek be****t a klímája. Ettől messzebre nézni nem logikus. Nem találtam a címet. Bamba vagyok? A márkaszervíz költségekhez írta ha ezt keresed  Klíma. Anti - Agresszió Bt. Budapest, XI. Fehérvári út 130, Bejárat a Galvani út felől. 1. soron kívül fogadtak és oldották meg a dolgot. 2. Nem csak klíma, de rendes autószervíz. 3. amikor ott voltam, három Lacetti állt bent a szervízben, ebből kettő gázos volt és a gázon mókoltak valamit. A szerelés kerek 20.000 forint volt. Ebben benne a nyomáspróba, a töltés, olaj, a pollenszűrő cseréje (polcról levéve, előttem kibontva, betéve!), a kilyukadt cső cseréje, a hűtő mosása és a rendszer fertőtlenítése. Egy óra volt az egész és egy kávét is kaptam. Két hét múlva vissza kell vinni, mert még egy UV lámpásellenőrzést megejtenek, hogy nem maradt-e egy apró szivárgás. UV-lámpával vérnyomokat szoktak keresni...nem vagy te cserbenhagyó gázoló? 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #486 Dátum: 2010. Március 23. - 20:22:52 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! Gidy, odáig néztem, hogy Cap-nek be****t a klímája. Ettől messzebre nézni nem logikus. Nem találtam a címet. Bamba vagyok? A márkaszervíz költségekhez írta ha ezt keresed  Klíma. Anti - Agresszió Bt. Budapest, XI. Fehérvári út 130, Bejárat a Galvani út felől. 1. soron kívül fogadtak és oldották meg a dolgot. 2. Nem csak klíma, de rendes autószervíz. 3. amikor ott voltam, három Lacetti állt bent a szervízben, ebből kettő gázos volt és a gázon mókoltak valamit. A szerelés kerek 20.000 forint volt. Ebben benne a nyomáspróba, a töltés, olaj, a pollenszűrő cseréje (polcról levéve, előttem kibontva, betéve!), a kilyukadt cső cseréje, a hűtő mosása és a rendszer fertőtlenítése. Egy óra volt az egész és egy kávét is kaptam. Két hét múlva vissza kell vinni, mert még egy UV lámpásellenőrzést megejtenek, hogy nem maradt-e egy apró szivárgás. UV-lámpával vérnyomokat szoktak keresni...nem vagy te cserbenhagyó gázoló?  Az UV lámpa segítségével lehet látni a szakzsargonban UFO vérnek titulált kontraszt anyagot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #487 Dátum: 2010. Március 23. - 20:24:21 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! Gidy, odáig néztem, hogy Cap-nek be****t a klímája. Ettől messzebre nézni nem logikus. Nem találtam a címet. Bamba vagyok? A márkaszervíz költségekhez írta ha ezt keresed  Klíma. Anti - Agresszió Bt. Budapest, XI. Fehérvári út 130, Bejárat a Galvani út felől. 1. soron kívül fogadtak és oldották meg a dolgot. 2. Nem csak klíma, de rendes autószervíz. 3. amikor ott voltam, három Lacetti állt bent a szervízben, ebből kettő gázos volt és a gázon mókoltak valamit. A szerelés kerek 20.000 forint volt. Ebben benne a nyomáspróba, a töltés, olaj, a pollenszűrő cseréje (polcról levéve, előttem kibontva, betéve!), a kilyukadt cső cseréje, a hűtő mosása és a rendszer fertőtlenítése. Egy óra volt az egész és egy kávét is kaptam. Két hét múlva vissza kell vinni, mert még egy UV lámpásellenőrzést megejtenek, hogy nem maradt-e egy apró szivárgás. UV-lámpával vérnyomokat szoktak keresni...nem vagy te cserbenhagyó gázoló?  Az UV lámpa segítségével lehet látni a szakzsargonban UFO vérnek titulált kontraszt anyagot. Aham....amúgy vicc akart lenni, de lehet gyengére sikerült. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #488 Dátum: 2010. Március 23. - 20:35:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #489 Dátum: 2010. Március 23. - 20:37:05 » |
|
Lehet, de én értettem. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #490 Dátum: 2010. Március 23. - 20:50:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #491 Dátum: 2010. Március 23. - 21:27:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #492 Dátum: 2010. Március 23. - 21:30:32 » |
|
...és imégyen lesz egy zsenge poénból jó poén... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #493 Dátum: 2010. Március 25. - 08:47:30 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! Gidy, odáig néztem, hogy Cap-nek be****t a klímája. Ettől messzebre nézni nem logikus. Nem találtam a címet. Bamba vagyok? A márkaszervíz költségekhez írta ha ezt keresed  Klíma. Anti - Agresszió Bt. Budapest, XI. Fehérvári út 130, Bejárat a Galvani út felől. 1. soron kívül fogadtak és oldották meg a dolgot. 2. Nem csak klíma, de rendes autószervíz. 3. amikor ott voltam, három Lacetti állt bent a szervízben, ebből kettő gázos volt és a gázon mókoltak valamit. A szerelés kerek 20.000 forint volt. Ebben benne a nyomáspróba, a töltés, olaj, a pollenszűrő cseréje (polcról levéve, előttem kibontva, betéve!), a kilyukadt cső cseréje, a hűtő mosása és a rendszer fertőtlenítése. Egy óra volt az egész és egy kávét is kaptam. Két hét múlva vissza kell vinni, mert még egy UV lámpásellenőrzést megejtenek, hogy nem maradt-e egy apró szivárgás. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #494 Dátum: 2010. Március 25. - 11:02:10 » |
|
Nézd vissza, megírta a pontos címmel! Gidy, odáig néztem, hogy Cap-nek be****t a klímája. Ettől messzebre nézni nem logikus. Nem találtam a címet. Bamba vagyok? A márkaszervíz költségekhez írta ha ezt keresed  Klíma. Anti - Agresszió Bt. Budapest, XI. Fehérvári út 130, Bejárat a Galvani út felől. 1. soron kívül fogadtak és oldották meg a dolgot. 2. Nem csak klíma, de rendes autószervíz. 3. amikor ott voltam, három Lacetti állt bent a szervízben, ebből kettő gázos volt és a gázon mókoltak valamit. A szerelés kerek 20.000 forint volt. Ebben benne a nyomáspróba, a töltés, olaj, a pollenszűrő cseréje (polcról levéve, előttem kibontva, betéve!), a kilyukadt cső cseréje, a hűtő mosása és a rendszer fertőtlenítése. Egy óra volt az egész és egy kávét is kaptam. Két hét múlva vissza kell vinni, mert még egy UV lámpásellenőrzést megejtenek, hogy nem maradt-e egy apró szivárgás. Köszi. Szívesen. 
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|