szaot
Bejáratós

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star AC HB 2007
|
 |
« Hozzászólás #885 Dátum: 2012. November 20. - 02:01:50 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #886 Dátum: 2012. November 20. - 06:42:03 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaot
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #887 Dátum: 2012. November 20. - 09:07:20 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Pollenszűrőt cseréltem, belső levegő keringetés nincs bekapcsolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #888 Dátum: 2012. November 20. - 09:19:31 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Pollenszűrőt cseréltem, belső levegő keringetés nincs bekapcsolva. az üvegeket mikor pucoltad meg utoljára?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szaot
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #889 Dátum: 2012. November 20. - 10:37:47 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Pollenszűrőt cseréltem, belső levegő keringetés nincs bekapcsolva. az üvegeket mikor pucoltad meg utoljára? Nemrég, mielőtt felvittem a párásodásgátlót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #890 Dátum: 2012. November 20. - 19:50:39 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Pollenszűrőt cseréltem, belső levegő keringetés nincs bekapcsolva. az üvegeket mikor pucoltad meg utoljára? Nemrég, mielőtt felvittem a párásodásgátlót. Esetleg a fűtőradiátorod nem szivárog? Nincs fagyálló szag a kocsiba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaot
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #891 Dátum: 2012. November 20. - 19:57:14 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Pollenszűrőt cseréltem, belső levegő keringetés nincs bekapcsolva. az üvegeket mikor pucoltad meg utoljára? Nemrég, mielőtt felvittem a párásodásgátlót. Esetleg a fűtőradiátorod nem szivárog? Nincs fagyálló szag a kocsiba? Nem, nem igazán érzek ilyesmit. Nálatok egyébként nincs ilyen probléma? Vagy van csak nem ennyire számottevő?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. November 20. - 20:15:34 írta szaot »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #892 Dátum: 2012. November 20. - 20:19:15 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Pollenszűrőt cseréltem, belső levegő keringetés nincs bekapcsolva. az üvegeket mikor pucoltad meg utoljára? Nemrég, mielőtt felvittem a párásodásgátlót. Esetleg a fűtőradiátorod nem szivárog? Nincs fagyálló szag a kocsiba? Nem, nem igazán érzek ilyesmit. Nálatok egyébként nincs ilyen probléma? Vagy van csak nem ennyire számottevő? SW-ben nincs ilyen problémám. Mondjuk én mániákusan cserélem és fertőtlenítem 6 havonta a rendszert. Viszont a Mazdámban annó volt. Hetekig kerestem, mire rájöttem, hogy állt a víz az első utasülés alatt, tocsogott a kárpit. Kiszárítottam, visszajött. Hónapokig tartott, mire rájöttünk, miért történik.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
szaot
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #893 Dátum: 2012. November 20. - 20:28:30 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Pollenszűrőt cseréltem, belső levegő keringetés nincs bekapcsolva. az üvegeket mikor pucoltad meg utoljára? Nemrég, mielőtt felvittem a párásodásgátlót. Esetleg a fűtőradiátorod nem szivárog? Nincs fagyálló szag a kocsiba? Nem, nem igazán érzek ilyesmit. Nálatok egyébként nincs ilyen probléma? Vagy van csak nem ennyire számottevő? SW-ben nincs ilyen problémám. Mondjuk én mániákusan cserélem és fertőtlenítem 6 havonta a rendszert. Viszont a Mazdámban annó volt. Hetekig kerestem, mire rájöttem, hogy állt a víz az első utasülés alatt, tocsogott a kárpit. Kiszárítottam, visszajött. Hónapokig tartott, mire rájöttünk, miért történik. És mi volt az ok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaot
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #894 Dátum: 2012. November 22. - 14:59:41 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Megvan a megoldás, bizonyos esetekben valóban zárt állásban marad a befúvó ventilátor előtti elzáró ajtó! Hogyha külső módról belsőre kapcsolom, de max. kb. csak 3 másodpercre, utána vissza külsőre, akkor az elzáró ajtó NEM NYIT KI, HANEM MEGÁLL abban a pozícióban, ahol éppen tartott a bezáródás folyamán!!! Vagyis meg kell várni, hogy teljesen bezáródjon (kb. 4-5 másodperc), mert csak zárt állapotból tud újra nyitni!! Nagyon durva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #895 Dátum: 2012. November 22. - 16:32:15 » |
|
Kedves Cartársak! Nemrég vásárolt lacsettimben a hidegebb idő beálltával jelentős párásodás tapasztalható, párásodásgátló folyadék felvitele ellenére is. Ennek a megszüntetéséről sajnos nem találtam információt, tudna valaki ebben segíteni, vagy legalább az okát megmondani ("túl jó" szigetelés)? A párásodás olyan szinten durva, hogy inkább vizesedésnek mondanám, az üvegfelületekről szabályosan folyik a víz, a pótféklámpa gyakorlatilag pára-ködben úszik.  Örülnék, ha nem kéne télen is folyamatos klímával menni. A segítségeket, ötleteket előre is köszönöm! Pollenszűrőt cseréltél már? A belső levegő keringetés nincs bekapcsolva esetleg nem maradt zárt állásba? Megvan a megoldás, bizonyos esetekben valóban zárt állásban marad a befúvó ventilátor előtti elzáró ajtó! Hogyha külső módról belsőre kapcsolom, de max. kb. csak 3 másodpercre, utána vissza külsőre, akkor az elzáró ajtó NEM NYIT KI, HANEM MEGÁLL abban a pozícióban, ahol éppen tartott a bezáródás folyamán!!! Vagyis meg kell várni, hogy teljesen bezáródjon (kb. 4-5 másodperc), mert csak zárt állapotból tud újra nyitni!! Nagyon durva. Nálam ez nem így van. Pollenszűrő cserénél direkt megnéztem. Kinyitom és abban a pillanatba meggondolom magam és bezárom. Akkor előbb kinyit az ajtó és utána visszazár. Mondjuk nekem digitklímás van, lehet ez másképpen működik.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ShadowTm
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #896 Dátum: 2013. Január 15. - 12:21:10 » |
|
Sziasztok! Olyan problémám van sajnos, hogy nem kapcsol be a szellőző ventilátor. Hetekig hallottam, hogy zörög a venti 1-es meg 2-es fokozaton, aztán egyszer csak nem kapcsolt be. Néhány nap múlva ment egy napig és azóta semmi. A biztosítékokat néztem a reléket is cserélgettem. Hogy lehet hozzáférni a ventilátorhoz? Merre kell megbontani és mit? Így télen elég rossz fűtés és szélvédő lefújatás nélkül.  2004-es HB-m van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #897 Dátum: 2013. Január 15. - 19:57:07 » |
|
Sziasztok! Olyan problémám van sajnos, hogy nem kapcsol be a szellőző ventilátor. Hetekig hallottam, hogy zörög a venti 1-es meg 2-es fokozaton, aztán egyszer csak nem kapcsolt be. Néhány nap múlva ment egy napig és azóta semmi. A biztosítékokat néztem a reléket is cserélgettem. Hogy lehet hozzáférni a ventilátorhoz? Merre kell megbontani és mit? Így télen elég rossz fűtés és szélvédő lefújatás nélkül.  2004-es HB-m van. gyakorlatilag semmit nem kell lebontani nézz be a műszerfal alá a kesztyűtartónál és meglátod mellette van az ellenállása is az is tönkremehetett
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ShadowTm
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #898 Dátum: 2013. Január 16. - 12:13:35 » |
|
Sziasztok! Olyan problémám van sajnos, hogy nem kapcsol be a szellőző ventilátor. Hetekig hallottam, hogy zörög a venti 1-es meg 2-es fokozaton, aztán egyszer csak nem kapcsolt be. Néhány nap múlva ment egy napig és azóta semmi. A biztosítékokat néztem a reléket is cserélgettem. Hogy lehet hozzáférni a ventilátorhoz? Merre kell megbontani és mit? Így télen elég rossz fűtés és szélvédő lefújatás nélkül.  2004-es HB-m van. gyakorlatilag semmit nem kell lebontani nézz be a műszerfal alá a kesztyűtartónál és meglátod mellette van az ellenállása is az is tönkremehetett Köszönöm szépen, remélem könnyű hozzáférni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #899 Dátum: 2013. Január 16. - 14:18:21 » |
|
Sziasztok! Olyan problémám van sajnos, hogy nem kapcsol be a szellőző ventilátor. Hetekig hallottam, hogy zörög a venti 1-es meg 2-es fokozaton, aztán egyszer csak nem kapcsolt be. Néhány nap múlva ment egy napig és azóta semmi. A biztosítékokat néztem a reléket is cserélgettem. Hogy lehet hozzáférni a ventilátorhoz? Merre kell megbontani és mit? Így télen elég rossz fűtés és szélvédő lefújatás nélkül.  2004-es HB-m van. http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=409
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|