Stocz
|
 |
« Hozzászólás #360 Dátum: 2008. December 25. - 10:44:04 » |
|
Nem is értem miért mondják rám, hogy örök gyerek vagyok, és sosem növök fel... Karácsonyra távirányítós Ferrarit kaptam  Én meg megleptem magam egy új helikopterrel  . Ez sokkal kisebb mint a másik, teljesen másként kell irányítani, de végre elfér a lakásban is. Ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=yRpz9IEqAiY&feature=related (nem az én videóm, de így néz ki) Ezen jobban látszik a mérete, bár ezen más a "design": http://www.youtube.com/watch?v=Ny15_LC0vfM&feature=relatedElső nap megszenvedtem vele, de most már van olyan, hogy nem megyek neki a falnak vele  . Ha valaki esetleg kedvet kap hozzá 6500 Ft-ért árulja a Cora. Ugyan ott kb. 3000-ért távirányítós mini old-timer autók is vannak (tenyérnyiek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #361 Dátum: 2008. December 25. - 10:49:34 » |
|
Nem is értem miért mondják rám, hogy örök gyerek vagyok, és sosem növök fel... Karácsonyra távirányítós Ferrarit kaptam  Én meg megleptem magam egy új helikopterrel  . Ez sokkal kisebb mint a másik, teljesen másként kell irányítani, de végre elfér a lakásban is. Ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=yRpz9IEqAiY&feature=related (nem az én videóm, de így néz ki) Ezen jobban látszik a mérete, bár ezen más a "design": http://www.youtube.com/watch?v=Ny15_LC0vfM&feature=relatedElső nap megszenvedtem vele, de most már van olyan, hogy nem megyek neki a falnak vele  . Ha valaki esetleg kedvet kap hozzá 6500 Ft-ért árulja a Cora. Ugyan ott kb. 3000-ért távirányítós mini old-timer autók is vannak (tenyérnyiek). Ezek tényleg aranyosak! Kb. 2 hete jártam a Corában, asszony úgy ráncigált el a bemutatóasztaltól.  Ha nem lenne egyéb "fejlövésem", vettem volna egy kis helit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #362 Dátum: 2008. December 30. - 06:57:05 » |
|
Gidy! Remélem ülsz és van valaki melletted, hogy segítsen magadhoz térni, miután megnézted ezt az oldalt. Csak saját felelősségre!!!!  1$ most 190Ft 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 30. - 06:59:13 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #363 Dátum: 2008. December 30. - 07:40:38 » |
|
Gidy! Remélem ülsz és van valaki melletted, hogy segítsen magadhoz térni, miután megnézted ezt az oldalt. Csak saját felelősségre!!!!  1$ most 190Ft  Azért az a magyar Ikarus turistabusz cirill felirattal az oldalán... Vajon melyik megyében járhatott? 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #364 Dátum: 2008. December 30. - 13:53:15 » |
|
Gidy! Remélem ülsz és van valaki melletted, hogy segítsen magadhoz térni, miután megnézted ezt az oldalt. Csak saját felelősségre!!!!  1$ most 190Ft  Azért az a magyar Ikarus turistabusz cirill felirattal az oldalán... Vajon melyik megyében járhatott?  Talán az ukránoknál, a modellek is ott készülnek. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #365 Dátum: 2008. December 30. - 13:58:11 » |
|
Gidy! Remélem ülsz és van valaki melletted, hogy segítsen magadhoz térni, miután megnézted ezt az oldalt. Csak saját felelősségre!!!!  1$ most 190Ft  Ültem, és megrendeltem az összes Ikarust. Biztos dollárban volt megadva? Mert akkor sokkal többet ér, mint az én igazi 1:1-es buszom! Csak simán megemlítem, hogy nem véletlenül, de az én fajtám volt a legdrágább, majdnem 1000 dollár, mert emelte az árát, hogy mindenki tudhatja, hogy én ilyennel járok.  Viszont ebből adódóan, ha eladnám az összes kisautómat, akkor vehetnék 2-3 igazi újat belőle. Több, mint 500 van! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #366 Dátum: 2008. December 30. - 14:03:08 » |
|
Gidy! Remélem ülsz és van valaki melletted, hogy segítsen magadhoz térni, miután megnézted ezt az oldalt. Csak saját felelősségre!!!!  1$ most 190Ft  Ültem, és megrendeltem az összes Ikarust. Biztos dollárban volt megadva? Mert akkor sokkal többet ér, mint az én igazi 1:1-es buszom! Csak simán megemlítem, hogy nem véletlenül, de az én fajtám volt a legdrágább, majdnem 1000 dollár, mert emelte az árát, hogy mindenki tudhatja, hogy én ilyennel járok.  Viszont ebből adódóan, ha eladnám az összes kisautómat, akkor vehetnék 2-3 igazi újat belőle. Több, mint 500 van!  Le mertem volna fogadni, hogy a legdrágábbat nézted ki magadnak.  Szerintem 1000$-ért, már vehetsz a bkv-tól is egy leselejtezett darabot. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #367 Dátum: 2008. December 30. - 16:52:03 » |
|
Hihi...aztán megkapná Ilustól, hogy minek viszi haza a munkáját! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #368 Dátum: 2008. December 31. - 08:05:00 » |
|
Hihi...aztán megkapná Ilustól, hogy minek viszi haza a munkáját!  De azt is megnézném,amikor megpróbál vele a garázsba beállni. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #369 Dátum: 2008. December 31. - 13:17:49 » |
|
Túlteng bennetek a jó indulat!  Pimaszkodni az öreggel, arra van eszetek, és persze bátorságotok. De lesz "nemulass", nem felejtek! Mit is?
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #370 Dátum: 2008. December 31. - 13:48:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #371 Dátum: 2008. December 31. - 17:40:14 » |
|
Gidy! Remélem ülsz és van valaki melletted, hogy segítsen magadhoz térni, miután megnézted ezt az oldalt. Csak saját felelősségre!!!!  1$ most 190Ft  Gyönyörűek! És iszonyat drágák.  "Mi kerül ezen a fotelon ...?" 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #372 Dátum: 2008. December 31. - 17:42:06 » |
|
Hihi...aztán megkapná Ilustól, hogy minek viszi haza a munkáját!  De azt is megnézném,amikor megpróbál vele a garázsba beállni.  Garázsba? A szekrényben a helye!  OK. Kicsit megizzadna, mire felcipeli, de hát nyugdíjas. Futja a szabadidejéből! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #373 Dátum: 2008. December 31. - 20:28:38 » |
|
Hihi...aztán megkapná Ilustól, hogy minek viszi haza a munkáját!  De azt is megnézném,amikor megpróbál vele a garázsba beállni.  Garázsba? A szekrényben a helye!  OK. Kicsit megizzadna, mire felcipeli, de hát nyugdíjas. Futja a szabadidejéből!  Ejnye na! Többet dolgozom, mint a legtöbb ember, havi átlag plusz 20-30 túlórára osztanak be, olyan hiány van buszvezetőkből.  Szabaidőmről így beszéljetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #374 Dátum: 2009. Január 02. - 18:13:56 » |
|
Urak!
Egyenlore rossz hir a kinai makettek ugyeben. Belfoldre nem hajlandoak szallitani, raadasul elore kell fizetni ertuk. Reszletek kesobb, de a gyar fomernoke szerint atveres. Mert nagyon gyorsan elzarkoztak, amikor felhivta oket es kinaiul erdeklodott. Azert meg futunk par kort az ugyben, remenyt nem feladni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|