Lacetti klub fórum
2024. Március 28. - 22:33:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:
 
   Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
 
Szerző Téma: "A" szabályzat  (Megtekintve 25263 alkalommal)
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3405



« Dátum: 2007. November 28. - 13:22:07 »

Szabályzat


  • 1.   Általános rendelkezések

    • 1.   A szolgáltatást a weblap üzemeltetője (Szolgáltató) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod ezeket.
    • 2.   A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.
    • 3.   Felhasználóneved adminisztrátori kérésre meg kell változtatnod, ha az sértő vagy  célzott tartalmú, illetve ha egy -már régebben regisztrált- felhasználóéra hasonlít, azzal könnyen összetéveszthető.   
    • 4.   A fórum használata során nem módosíthatod a fórum megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.
    • 5.   A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
    • 6.   Regisztrációddal felhatalmazod a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztrálás után ránk bízott adataidat különlegesen bizalmasan kezeljük.
    • 7.   Valamennyi fórumos aktivitásért, amely a te felhasználói neved alatt történik, te vagy a felelős. Amennyiben tudomásodra jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba velünk a klub.lacetti@gmail.com levélcímen.

  • 2.   Tartalom

    • 1.   A weblap üzemeltetője a fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A fórumon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. A fórum alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait.
    • 2.   A fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a weblap üzemeltetője semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
    • 3.   Nem használhatod a fórumunkat arra, hogy olyan információkat tégy közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.
    • 4.   Nem használhatsz a fórumban trágár kifejezéseket. A nem odaillő szavak használata esetén felkérést kaphatsz hozzászólásodnak korrigálására, amit záros időn belül meg kell tenned! Nem tehetsz olyan megjegyzéseket a fórumon, amik sértik mások becsületét, személyiségi jogait. Tilos más felhasználók izgatása, nemi, faji, etnikai és politikai megkülönböztetése és egyéb, nem a fórum témájához kapcsolódó megjegyzések közzététele. Ilyen hozzászólások észlelésekor figyelmeztetésben részesülhetsz, egyúttal hozzászólásodnak -a szabályzatot sértő- része eltávolításra kerülhet a fórumból.
    • 5.   Hozzászólásodnak politikai tartalomtól mentesnek kell lennie.
    • 6.   Tiszteletben kell tartanod más felhasználók véleményét, még ha nem is értesz egyet azzal. Tartsd szem előtt, hogy ahány felhasználó, annyi vélemény van!
    • 7.   Minden új belépőnek segítséget kell nyújtanod a beilleszkedéshez és igyekezz úgy fogadni, ahogy szeretnéd, hogy téged fogadjanak hasonló helyzetben! Ne felejtsd el, hogy az új belépőknek még idegen a fórum szerkezete! Segítsd őt türelmesen az eligazodásban!
    • 8.   Minden felhasználóra vonatkozik az információáramlás fenntartása. Ha segítséget kérsz/kapsz, akkor a segítségkérés tárgyáról, annak eredményességéről be kell számolnod. Ez elengedhetetlen a fórum hatékony működéséhez! Amennyiben ezt elmulasztod, könnyen lehet, hogy legközelebb nem kapsz segítséget. Rendszeres előfordulás esetén figyelmeztetésben, tiltásban részesülhetsz és pótolnod kell az elmaradást!
    • 9.   Ha úgy gondolod, hogy hozzászólásod témája, egyik topicba sem illik, vagy az általad tárgyalni kívánt témakörnek még nincs megfelelő topicja, akkor új topic nyitását a "Gépház -> Kérések, javaslatok, hibák -> Téma javaslatok" topicban kezdeményezheted. Az ide érkező kérelmeket a moderátorok felülvizsgálják és annak jogossága esetén a topicot megfelelő címmel létrehozzák.
      Ugyan azt  a kérdést ne tedd fel több helyen! Mielőtt kérdeznél a témával kapcsolatban, olvasd végig a hozzászólásokat, mert lehet, hogy a te problémádra is ott a válasz pár sorral lejjebb!
    • 10.   Légy türelmes! Nem biztos, hogy a feltett kérdésedre hamar kapsz választ, mert lehet, hogy a probléma nem egyszerű, vagy éppen nem aktív a személy, aki meg tudja adni a választ a kérdésedre.
    • 11.   Mindenkinek törekednie kell a fórum átláthatóságára, elkerülendő a társalgó szétaprózódását. Az összes tag érdeke a logikus, felépítés, ahol hamar rátalál a felhasználó a keresett témára. 
    • 12.   Nem használhatod fórumunkat reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezel a weblap üzemeltetőjétől.
    • 13.   Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a fórumon az olvasó, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.
    • 14.    A weblap üzemeltetője a fórum moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolíthassák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy a szabályzat ellen több rendben, vagy rendszeresen vétő felhasználókat a fórum elérhetőségét tekintve szankciókkal sújtsák. A szankciók lehetnek meghatározott időtartamra való (1 hét, 1 hónap, stb.) kizárások is. Amennyiben ezen szankciók nem vezetnek eredményre, a szabályzat súlyos megszegését követően végső esetben a moderátoroknak joguk van a fórumos felhasználói azonosítót végleg megszüntetni, a felhasználót a fórumról kizárni.
    • 15.     A weblap üzemeltetőjétől, illetve a fórum moderátoraitól, a fórum szabályzata ellen vétő felhasználók, az elkövetés helyén (mindig abban a topicban, ahol a szabályszegés történt) értesítést kapnak, amit a megrótt fórumozó köteles tudomásul venni!

  • 3.   Egyéb rendelkezések

    • 1.   A weblap üzemeltetője fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.
    • 2.   A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók értesítést kapnak a fórum gépházának hírei közt.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Május 28. - 06:33:55 írta Stocz » Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
 
 
Ugrás:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!