athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. December 05. - 20:27:26 » |
|
Első Magyarországi Chevrolet nyílt hétvége. tesztút, szerelem elsőlátásra! Úgy száltam ki belőle, hogy nekem ez kell! És a Lanosom nagyon jól beszámolták. Ennyi pénzért, ilyen felszereltségű autót nem kaptam volna máshol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. December 05. - 20:28:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. December 06. - 14:49:55 » |
|
Cápa! kössz, hogy megnyitottad helyettem a topikot nekem már tegnap nem volt időm. Látom azért sokmindenér szeretjük ezt az autó. Ha lesz időm én is összeszedem a véleményem. Szerintem jó ha mi akik rendszeresen használjuk a lacsit mondjuk el adott esetben a jó dolgokat is. Lakva ismeri meg az ember a kocsiját!
Üdv minden lacsi szerelmesnek
Elnézést Hicar, tényleg nem Komis nyitott volna, hanem Te. Bocsi, hogy eloroztam! Ugyan már, hagyd! Nem mindegy kinyitja meg, az ötlet számit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fantomas
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. December 06. - 19:09:47 » |
|
Négy éve a budapesti autószalonon láttam először a Nubira III-at.Teljesen el voltam tőle ájulva .Szép,végre nem kóreai gömbölyű forma ,igényes beltér....Az eladó monda ,hogy lesz 5 ajtós is....Aztán közbejött a csőd.így egy picit szánalmas névvel,kóreaisabb első lámpával,de itt van.Új autóként négy éve is elérhetetlenül drága volt,szerintem most is az.Ezért vettem 2 évesen 1,8misiért egy hasonló korú használt kisautó áráért.És most is el vagyok tőle ájulva.Szerintem nincs jobb vétel nála!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. December 06. - 21:01:16 » |
|
Amiért beleszerettem: 1 saját magam mögé kényelmesen beférek. /nem mintha sokat ülnék magam mögött... / 2 hátsó motoros ablak 3 tárcsafék hátul 4 cd-s rádió alapárban 5 első ködlámpa felár nélkül 6 bőr kormány... És mindez nem horror felárakért. + annyiért vették be a régit, amennyire gondoltam elötte. 3 éve kinéztem magamnak, hogy majd egyszer... Hát idén volt egyszer...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. December 13. - 09:05:25 » |
|
Na mi van?? 6napja senki nem szereti a Lacsiját?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. December 13. - 09:30:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. December 13. - 10:38:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foglati
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. December 15. - 16:11:39 » |
|
Ár/érték aránya tényleg verhetetlen,és szerintem megbízható!3 éve használom nap mint nap és tegnapelött kellet kicserélnem az első kiégett égőt,ami a bal első helyzetjelző volt!Kell még ennél több megbízhatósági bizonyítvány?
|
|
|
Naplózva
|
foglati(madár)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. December 17. - 18:42:40 » |
|
Miértis még? Kiderült, hogy nem engedi a világítást rajtahagyni, tudja, hogy nem akarunk bikázni. Ma újabb figyelmességet vettem észre: van ülésfűtésem, amit a szivargyújtóba kell bedugni. Nejem különösen szereti, mert pillanatik alatt kellemesen felmelegíti az ülőlapot, és a háttámlát is, csak hát amikor a kocsit elhagytuk nem húzta ki. Megint helyettünk cselekedett, kulcskivételével megszakította az áramot. Brávó! A Lacetti ráadásul a feledékeny emberek szuper autója is! Az ülésfűtést a fázósoknak nagyon ajánlom, nagyszerű dolog!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. December 17. - 18:47:57 » |
|
Miértis még? Kiderült, hogy nem engedi a világítást rajtahagyni, tudja, hogy nem akarunk bikázni. Ma újabb figyelmességet vettem észre: van ülésfűtésem, amit a szivargyújtóba kell bedugni. Nejem különösen szereti, mert pillanatik alatt kellemesen felmelegíti az ülőlapot, és a háttámlát is, csak hát amikor a kocsit elhagytuk nem húzta ki. Megint helyettünk cselekedett, kulcskivételével megszakította az áramot. Brávó! A Lacetti ráadásul a feledékeny emberek szuper autója is! Az ülésfűtést a fázósoknak nagyon ajánlom, nagyszerű dolog!
...már ha valakinek nem olvad le a gombja a sima fűtéstől is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007. December 20. - 18:04:33 » |
|
Akkor legyen egy Dieseles hozzábeszélés: Kíválóan lehet alázni a suttyó kölköket akik azt hiszik, hogy a hangos kipufogós, kilincsnélküli, Suzuki (ami az ő autójuk ) nagyon, nagyon. Pedig nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. December 21. - 16:56:55 » |
|
Akkor legyen egy Dieseles hozzábeszélés: Kíválóan lehet alázni a suttyó kölköket akik azt hiszik, hogy a hangos kipufogós, kilincsnélküli, Suzuki (ami az ő autójuk ) nagyon, nagyon. Pedig nem. Elgondolkodtató, hogy márcsak a reklám kedvéért is - miért nem jeöli a gyár a TD autóit? 2.0 TD a középkategória általános motorja és minden bizonnyal valamilyen tekintélyt jelent nyomatékban és LE-ben is. A kölkek pedig ezt felirat nem lévén, nem tudják. A láthatónál, megszokottnál nagyobb teljesítményt nem hátrány a követők tudtára adni szerintem. A kölkek felfogása és vakmerősége lehet átgondolatlan, amivel a lealázás esete nehezen fér meg. Az ő érdekükben is látniuk kellene, mire számíthatnak. Pláne, ha egy jó szoftverrel még megpakolod 150 LE köré...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
Chevrolet Lacetti 1,4 Star AC
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Január 03. - 17:12:24 » |
|
Én a Lacettit a 2004-es frankfurti beutatón látam,még Daewoo-ként!Már ott akkor eldöntöttem ha cserélek akkor vagy Skoda Octaviát vagy ezt veszem meg!Fabiám volt elötte!Azért lett Lacsi a dologból,mert: 1.Nagyon tetszett desing-ja! 2.Itt adták a legjobb árat a Fabiáért! 3.Tesztvezetéskor már érezhető volt,nem lesz rossz választás! Összességében tényleg az egyik legkedvezöbb ár/érték arányos autó, a felszereltségről,kényelemről nem is beszélve! Szerintem is sok jó dolgot lehetne még róla irni,de azt már itt többen megtettétek,felesleges ismételgetni! Egy dolgot viszont én kérdeznék!Lehet-e és ha igen,tényleg olyan nehéz a gyári Blaupunkt-ot cserélni benne?? Ha van valakinek tapasztalata kérem irja meg!Egy MP3-som van,de nem mertem még beletetetni,mert a szervizes azt mondta,hogy túl drága a beszerelés és macerás!Én nemvagyok müszaki zseni,ezért ha van valakinek tapasztalata szivesen fogadom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Január 03. - 17:54:39 » |
|
Én a Lacettit a 2004-es frankfurti beutatón látam,még Daewoo-ként!Már ott akkor eldöntöttem ha cserélek akkor vagy Skoda Octaviát vagy ezt veszem meg!Fabiám volt elötte!Azért lett Lacsi a dologból,mert: 1.Nagyon tetszett desing-ja! 2.Itt adták a legjobb árat a Fabiáért! 3.Tesztvezetéskor már érezhető volt,nem lesz rossz választás! Összességében tényleg az egyik legkedvezöbb ár/érték arányos autó, a felszereltségről,kényelemről nem is beszélve! Szerintem is sok jó dolgot lehetne még róla irni,de azt már itt többen megtettétek,felesleges ismételgetni! Egy dolgot viszont én kérdeznék!Lehet-e és ha igen,tényleg olyan nehéz a gyári Blaupunkt-ot cserélni benne?? Ha van valakinek tapasztalata kérem irja meg!Egy MP3-som van,de nem mertem még beletetetni,mert a szervizes azt mondta,hogy túl drága a beszerelés és macerás!Én nemvagyok müszaki zseni,ezért ha van valakinek tapasztalata szivesen fogadom!
Gratulálok a választásodhoz, és leld benne sok örömödet A fejegységre vonatkozó kérdéseidre a választ a CD lejátszó csere!? topicban megtalálodHa kormányról vezérelt, akkor egy adapter kell hozzá és ennyi. A galériámban találsz képeket, hogy hogy is néz ki kivéve...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 03. - 17:57:30 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|