Laczy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 19:31:01 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 22:09:59 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz!  A 4 ajtósban nincsenek benne a rácsok? A kombiban bent van a hátsó is pedig ott nincs csipogó. Kérdezd meg Sebijoe-t itt a fórumon, ö foglalkozik bontott alkatrészekkel.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 06:19:15 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz!  A 4 ajtósban nincsenek benne a rácsok? A kombiban bent van a hátsó is pedig ott nincs csipogó. Kérdezd meg Sebijoe-t itt a fórumon, ö foglalkozik bontott alkatrészekkel. Nekem hátul is van rács, igaz csipogó is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laczy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 08:25:34 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz!  A 4 ajtósban nincsenek benne a rácsok? A kombiban bent van a hátsó is pedig ott nincs csipogó. Kérdezd meg Sebijoe-t itt a fórumon, ö foglalkozik bontott alkatrészekkel. Enyém még a régi Star felszereltségű, így nincsennek benne magasak, ergó rácsok se. Ránézésre rácsok a rácsok, de gyakorlatilag egy föccsöntött, rácsnak kinéző műanyag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laczy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 11:33:23 » |
|
Nahh akkor Hölgyeim és Uraim!  Lacettiben elöl 13 cm átmérőjű, 40 / 20 W-os hangszórók vannak. Beépítési mélységtől nem kell tartani, van hely bőven. Meguntam, h senki se tudott biztos választ adni, így lebontottam a kárpítot. Most irány új hangszórókat venni. Csinálok majd képeket a gyári hangszóróról, és a gyári beépítőkeretről. Pás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 12:10:14 » |
|
Nahh akkor Hölgyeim és Uraim!  Lacettiben elöl 13 cm átmérőjű, 40 / 20 W-os hangszórók vannak. Beépítési mélységtől nem kell tartani, van hely bőven. Meguntam, h senki se tudott biztos választ adni, így lebontottam a kárpítot. Most irány új hangszórókat venni. Csinálok majd képeket a gyári hangszóróról, és a gyári beépítőkeretről. Pás A mélységet remélem letekert ablaknál nézted! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 13:11:47 » |
|
Nahh akkor Hölgyeim és Uraim!  Lacettiben elöl 13 cm átmérőjű, 40 / 20 W-os hangszórók vannak. Beépítési mélységtől nem kell tartani, van hely bőven. Meguntam, h senki se tudott biztos választ adni, így lebontottam a kárpítot. Most irány új hangszórókat venni. Csinálok majd képeket a gyári hangszóróról, és a gyári beépítőkeretről. Pás A mélységet remélem letekert ablaknál nézted!  Bár Jani Neked 888! Grat! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 17:32:17 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz!  A 4 ajtósban nincsenek benne a rácsok? A kombiban bent van a hátsó is pedig ott nincs csipogó. Kérdezd meg Sebijoe-t itt a fórumon, ö foglalkozik bontott alkatrészekkel. Nekem hátul is van rács, igaz csipogó is ...mert a Platinum 8 hangszórós. Elite 6, többi 4. SW, HB rács, Sedan egy kicsit különbözik a magasnyomó hangszórónál...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 20:24:06 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz!  A 4 ajtósban nincsenek benne a rácsok? A kombiban bent van a hátsó is pedig ott nincs csipogó. Kérdezd meg Sebijoe-t itt a fórumon, ö foglalkozik bontott alkatrészekkel. Nekem hátul is van rács, igaz csipogó is ...mert a Platinum 8 hangszórós. Elite 6, többi 4. SW, HB rács, Sedan egy kicsit különbözik a magasnyomó hangszórónál... HB Platinum is 6 hangszórós.... Vagy csak az enyém volt az 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Laczy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 09:16:47 » |
|
Na akkor, hogy kicsit bonyolítsam a helyzetet.... Tegnap ugyebár lebontottam az ajtókárpítot, megmértem a gyári hangszórót, ami ugyebár a mérésem szerint 13 cm. Membránszéltől, membránszélig. Tudtommal azt kell mérni, s nem a kosárátmérőt. (de lehet tévedek) Gyári kiemelőkerettel elcsattogtam a boltba, kibontattam egy Hertz 13 centis koaxot. Belepróbama kiemelőkeretbe, s meglepődésemre kicsi bele. Megörültem. Mégis 16,5-ös kéne bele? Jippijájééé.  16,5 következett. Na az meg nagy bele. Vagy egy centire kiemelkedik a keretből. Nahh ez így nagyonnemjó, mondom az eladó gyreknek. Próba még 3db 16feles hangszóró. Mind nagy. Kezdtem megzuhanni. Majd gondoltam egyet, s megvettem a a 16,5-ös Hertz ECX 165-öket. Gó haza. Flex előszed, smirglis csiszkorong bele.  Kitágítottam a kiemelőkeretet. Nem keveset kellett leszednem a keretből, de végülis jó lett. Szóval ennyi. Tegnap csak a jobb egy-et csináltam meg, ma a balt fogom. Jahh, meghamár le volt bontva az ajtó, kiszedtem az üveget. Nem kicsit volt koszos a vízlehúzó szint alatt. Üveg is megtisztult, meg a vízlehúzó is. (egy darabig így biztos nem fog karcolódni) Amúgy meglepődtem, hogy milyen kosz van az ajtó aljában. Eső rendesen bemossa az ajtókba a koszt, port. Összegezve: mostmár értem, hogy miért van a Blau szerint 13-as, mások szerint meg 16feles hangszóró az első ajtókban. Egy gyors kérdés a végére: Erősítő kábelezésre keresek gyors, pontos, olcsó szakit! Tudtok ajánlani valakit? Tűzfalon átvezetéstől, és a küszöb megbontásától kicsit félek, így kiadnám a munkát valakinek. (Bp)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laczy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 09:21:16 » |
|
Nahh akkor Hölgyeim és Uraim!  Lacettiben elöl 13 cm átmérőjű, 40 / 20 W-os hangszórók vannak. Beépítési mélységtől nem kell tartani, van hely bőven. Meguntam, h senki se tudott biztos választ adni, így lebontottam a kárpítot. Most irány új hangszórókat venni. Csinálok majd képeket a gyári hangszóróról, és a gyári beépítőkeretről. Pás A mélységet remélem letekert ablaknál nézted!  Nem ér le hangszóróig az üveg !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 16:59:59 » |
|
Na akkor, hogy kicsit bonyolítsam a helyzetet.... Tegnap ugyebár lebontottam az ajtókárpítot, megmértem a gyári hangszórót, ami ugyebár a mérésem szerint 13 cm. Membránszéltől, membránszélig. Tudtommal azt kell mérni, s nem a kosárátmérőt. (de lehet tévedek) Gyári kiemelőkerettel elcsattogtam a boltba, kibontattam egy Hertz 13 centis koaxot. Belepróbama kiemelőkeretbe, s meglepődésemre kicsi bele. Megörültem. Mégis 16,5-ös kéne bele? Jippijájééé.  16,5 következett. Na az meg nagy bele. Vagy egy centire kiemelkedik a keretből. Nahh ez így nagyonnemjó, mondom az eladó gyreknek. Próba még 3db 16feles hangszóró. Mind nagy. Kezdtem megzuhanni. Majd gondoltam egyet, s megvettem a a 16,5-ös Hertz ECX 165-öket. Gó haza. Flex előszed, smirglis csiszkorong bele.  Kitágítottam a kiemelőkeretet. Nem keveset kellett leszednem a keretből, de végülis jó lett. Szóval ennyi. Tegnap csak a jobb egy-et csináltam meg, ma a balt fogom. Jahh, meghamár le volt bontva az ajtó, kiszedtem az üveget. Nem kicsit volt koszos a vízlehúzó szint alatt. Üveg is megtisztult, meg a vízlehúzó is. (egy darabig így biztos nem fog karcolódni) Amúgy meglepődtem, hogy milyen kosz van az ajtó aljában. Eső rendesen bemossa az ajtókba a koszt, port. Összegezve: mostmár értem, hogy miért van a Blau szerint 13-as, mások szerint meg 16feles hangszóró az első ajtókban. Egy gyors kérdés a végére: Erősítő kábelezésre keresek gyors, pontos, olcsó szakit! Tudtok ajánlani valakit? Tűzfalon átvezetéstől, és a küszöb megbontásától kicsit félek, így kiadnám a munkát valakinek. (Bp) ...Dunavarsány még belefér?? 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 18:42:30 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz!  A 4 ajtósban nincsenek benne a rácsok? A kombiban bent van a hátsó is pedig ott nincs csipogó. Kérdezd meg Sebijoe-t itt a fórumon, ö foglalkozik bontott alkatrészekkel. Nekem hátul is van rács, igaz csipogó is ...mert a Platinum 8 hangszórós. Elite 6, többi 4. SW, HB rács, Sedan egy kicsit különbözik a magasnyomó hangszórónál... HB Platinum is 6 hangszórós.... Vagy csak az enyém volt az  2008-as modellévtől 8 hangszórós.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 11:39:58 » |
|
Na akkor, hogy kicsit bonyolítsam a helyzetet.... Tegnap ugyebár lebontottam az ajtókárpítot, megmértem a gyári hangszórót, ami ugyebár a mérésem szerint 13 cm. Membránszéltől, membránszélig. Tudtommal azt kell mérni, s nem a kosárátmérőt. (de lehet tévedek) Gyári kiemelőkerettel elcsattogtam a boltba, kibontattam egy Hertz 13 centis koaxot. Belepróbama kiemelőkeretbe, s meglepődésemre kicsi bele. Megörültem. Mégis 16,5-ös kéne bele? Jippijájééé.  16,5 következett. Na az meg nagy bele. Vagy egy centire kiemelkedik a keretből. Nahh ez így nagyonnemjó, mondom az eladó gyreknek. Próba még 3db 16feles hangszóró. Mind nagy. Kezdtem megzuhanni. Majd gondoltam egyet, s megvettem a a 16,5-ös Hertz ECX 165-öket. Gó haza. Flex előszed, smirglis csiszkorong bele.  Kitágítottam a kiemelőkeretet. Nem keveset kellett leszednem a keretből, de végülis jó lett. Szóval ennyi. Tegnap csak a jobb egy-et csináltam meg, ma a balt fogom. Jahh, meghamár le volt bontva az ajtó, kiszedtem az üveget. Nem kicsit volt koszos a vízlehúzó szint alatt. Üveg is megtisztult, meg a vízlehúzó is. (egy darabig így biztos nem fog karcolódni) Amúgy meglepődtem, hogy milyen kosz van az ajtó aljában. Eső rendesen bemossa az ajtókba a koszt, port. Összegezve: mostmár értem, hogy miért van a Blau szerint 13-as, mások szerint meg 16feles hangszóró az első ajtókban. Egy gyors kérdés a végére: Erősítő kábelezésre keresek gyors, pontos, olcsó szakit! Tudtok ajánlani valakit? Tűzfalon átvezetéstől, és a küszöb megbontásától kicsit félek, így kiadnám a munkát valakinek. (Bp) Szép kis buli, mondhatom. Ehhez képest a haverom Astrájából hangszóró ki, megvesz új, hangszóró be. Én is gondolkozom a fejlesztésen, de egyelőre még nem döntöttem el. Bár a fej egyre többször dadog CD hallgatás közben, úgyhogy lehet azzal kellene kezdenm. Most már nagyon sajnálom, hogy anno nem vettem meg haveromtól egy jóval jobb Blaut ca 20.000 ért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. Szeptember 04. - 12:49:31 » |
|
Voltam egy autóhifi boltban, s megkérdeztem, szerintük mekkora hangszórók vannak a Lacsiban. 3 programmal dolgozik a bolt. 2 szerint 16 centiseket, 1 (Blau.) szerint meg 13 centiseket rejtenek az első ajtók. Nahh most legyek okos, mi? Kezdem unni, hogy senki se tud 100%-os választ adni. Holnap lehet szétbontom azt a fránya első ajtót. Más kérdés: Csipogókhoz gyári rácsot tud valaki olcsón? Márkaszervízben valami 8ezer körül van csipogóstul együttt egy darab. Ezt eléggé sokallom, pláne, h a gyári ciripelőkre nem is tartanék igényt. Esetleg valakinek bontós ismerőse? Akitől be tudnám szerezni a rácsokat? Előre is kössz!  http://www.chevroletalkatresz.hu/Ott vannak a linkek között. Csak használni kell  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|