akidobos
|
 |
« Hozzászólás #240 Dátum: 2010. Március 19. - 11:23:25 » |
|
Van két Lacetti ülés, fűthető, oldallégzsákos, bontott. 80000 forint. Magamnak néztem ki, de momentán... Van rá érdeklődő, de ha valaki rámozdulna a klubból, akkor szólok az embernek.
engem lehet érdekel is,de csak a barátnőm miatt!Privi ment Na ez furcsa volt..  Hát a popsimelegítő, Áki!  Igen igen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #241 Dátum: 2010. Március 29. - 14:14:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #242 Dátum: 2010. Március 29. - 14:20:56 » |
|
Gondolkodom rajta. Leginkább a színtelen érdekelne, lefújni vele pl a fényezett belső díszcsíkokat vagy mondjuk a külső tükröt a fényezést óvandó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #243 Dátum: 2010. Március 29. - 14:43:55 » |
|
Az előtt kellett volna, hogy meghúztam a tükröt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
didierdrogba
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #244 Dátum: 2010. Május 13. - 14:06:13 » |
|
sziasztok van laceti kombihiz elado elsö jobb és ball gátlom(lengéscsilapító), vizpumpa és vezérmű szett használt de jó állapotu ha valakit érdekel irjon illés.zoltan11@gmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #245 Dátum: 2010. Május 13. - 16:26:52 » |
|
sziasztok van laceti kombihiz elado elsö jobb és ball gátlom(lengéscsilapító), vizpumpa és vezérmű szett használt de jó állapotu ha valakit érdekel irjon illés.zoltan11@gmail.com
Használt vezérmű szettet nincs az a hülye aki betenne. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #246 Dátum: 2010. Május 13. - 17:43:24 » |
|
Használt vezérmű szettet nincs az a hülye aki betenne.  Szakember nem, de van egy mondás, amíg lósz@r van addig veréb is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
didierdrogba
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #247 Dátum: 2010. Május 14. - 15:39:00 » |
|
sziasztok van laceti kombihoz eladó első jobb és bal gátlom(lengéscsillapító), vízpumpa és vezérmű szett használt de jó állapotu ha valakit érdekel irjon illés.zoltan11@gmail.com
Használt vezérmű szettet nincs az a hülye aki betenne.  Szakember nem, de van egy mondás, amíg lósz@r van addig veréb is! igazatok van használt, de még nem kellet volna cserélni csak .... jó áron kaptam új alkatrészeket ás a szerelőm azt mondta, ha most ennyiért meg tudom venni akkor inkább cseréljük ki Pedig szóltak, hogy javítsd! De ha Te nem, hát majd én. 1x. Stocz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 31. - 06:07:33 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #248 Dátum: 2010. Május 14. - 16:04:27 » |
|
sziasztok van laceti kombihoz eladó első jobb és bal gátlom(lengéscsillapító), vízpumpa és vezérmű szett használt de jó állapotu ha valakit érdekel irjon illés.zoltan11@gmail.com
Használt vezérmű szettet nincs az a hülye aki betenne.  Szakember nem, de van egy mondás, amíg lósz@r van addig veréb is! igazatok van használt, de még nem kellet volna cserélni csak baszott jó áron kaptam új alkatrészeket ás a szerelőm azt mondta, ha most ennyiért meg tudom venni akkor inkább cseréljük ki Van egy szó, amit törölnöd kéne! Más: ha alkalmi vétel volt az új szett, elég lett volna megvenni, és cserélni ráértél volna, ha még odébb volt az esedékesség. Szerintem esélyed nincs, hogy itt elad a cuccot, használtad volna ki, ameddig elő van írva. Megpróbáltad, nem jött be, de hogyan is gondoltad ezt? De azért harag nincs! Nagyon jó áron, így jobb lett volna! Mondjak még alternatívákat? Olvasd el a szabályzatot, és akkor tudni fogod, hogy miért szóltam, vagy szól majd egy modi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 14. - 16:07:22 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
didierdrogba
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #249 Dátum: 2010. Május 14. - 17:57:14 » |
|
Használt vezérmű szettet nincs az a hülye aki betenne.  Szakember nem, de van egy mondás, amíg lósz@r van addig veréb is! igazatok van használt, de még nem kellet volna cserélni csak baszott jó áron kaptam új alkatrészeket ás a szerelőm azt mondta, ha most ennyiért meg tudom venni akkor inkább cseréljük ki Van egy szó, amit törölnöd kéne! Más: ha alkalmi vétel volt az új szett, elég lett volna megvenni, és cserélni ráértél volna, ha még odébb volt az esedékesség. Szerintem esélyed nincs, hogy itt elad a cuccot, használtad volna ki, ameddig elő van írva. Megpróbáltad, nem jött be, de hogyan is gondoltad ezt? De azért harag nincs! Nagyon jó áron, így jobb lett volna! Mondjak még alternatívákat? Olvasd el a szabályzatot, és akkor tudni fogod, hogy miért szóltam, vagy szól majd egy modi. igazad van nem olvastam el a szabályzatot de nem hiszem, hogy valakinek is ártottam vele, de ingyen is oda adom, ha valakin segítek vele, de ha nem kell senkinek akkor kuka talán rögtön oda kellet volna dobni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #250 Dátum: 2010. Május 14. - 18:44:36 » |
|
de ingyen is oda adom, ha valakin segítek vele, de ha nem kell senkinek akkor kuka talán rögtön oda kellet volna dobni
szerintem rakd el emlékbe nyugodtan, hátha jól jön még
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ghorinka
Friss hús
Nem elérhető
1.4 16V Elite
|
 |
« Hozzászólás #251 Dátum: 2010. Május 18. - 18:05:55 » |
|
Hali!
Van egy kallódó gyújtókábel csomagom 1.4 benzineshez. Starline ZK9142
Nem volt még használva.
4000 ft-ért adom ha érdekel valakit.
köszi, üdv.
|
|
|
Naplózva
|
Press-Air 21 Kft. - ipariszerszámok, csavarozástechnika , csiszolástechnika www.irtools.hu
|
|
|
thomaso
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #252 Dátum: 2010. Május 20. - 07:19:24 » |
|
Sziasztok, Kombihoz hátsó ablakra feltehető szélterelő eladó. Nem voltak még felszerelve. http://www.vatera.hu/chevrolet_lacetti_kombi_hatso_ajto_szelterelo_170965248.htmlVettem egy 4 darabos szettet, de vhogy már nem tetszett volna ha hátúlra is felteszem. Persze önmagában nem néz ki jól ez sem, inkább ha vki vett anno az első szélvédőre és most hátúlra is szeretne.. üdv thomaso
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #253 Dátum: 2010. Május 29. - 07:59:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #254 Dátum: 2010. Június 08. - 20:26:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 09. - 14:18:03 írta diablo77 »
|